2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cok gecmis olsun ama sukur atlatmissin...insallah canin hepimizinkini

Kızlar oğluşumun ateşi 36.9 şu an iyi gidiyoruz sanırım..çok korkuyorum ben bu ateş olayından ya

Son düzenleme:
Kızlar oğluşumun ateşi 36.9 şu an iyi gidiyoruz sanırım..çok korkuyorum ben bu ateş olayından ya

canım 37.5 kadar normal dir ateşi. 37,5 üzerinde çıkarsa az ateşi var demektir.
o zaman calpol ver durup durduğun yere verme canım

canım 37.5 kadar normal dir ateşi. 37,5 üzerinde çıkarsa az ateşi var demektir.
o zaman calpol ver durup durduğun yere verme canım

Ölçülen yer göre değişir 37,5 koltuk altı için yüksek ateş demektir. Benim oğlumda koltuk altından 37.1 ölçütüğümde ağzının içi sırtı karnı yanıyordu. Koltuk altı için maksimum 37,3.

kızlar benim bebeğim tam 4,5 aylık oldu
ama hala tam dönmüyor
2 günde bir ayaklarını kaldırıp yan dönüyor sonra sırt üstü geri dönüyor.
bunuda 3-5 kere yapıyor bir daha yapmıyor.
yüzüstü hiç dönmedi. sizce gerimi kaldı dönme konusunda ????

Canım her bebeğin gelişimi farklıdır..benim abimin kızıyla benim oğlumun arası 1ay kızımız büyük o hala dönmüyo benim oğlan başladı dönmeye...prensesimiz şişko biraz ondan sanırım

Ben 37ye yaklaşırsa ateşi önlemini alayım o zaman

Ben yoğurdumu kendim yapabiliyorum..bebek için olanını da kendimiz mayalayamaz mıyız?hani az olunca ölçüsünü tutturmak mı zor olur?

basta yugurt icin devam sutu kullaniliyor toz mamadan yaptim begenmedim inek sutude yasak 7 aydan sonra ben inek sutunden yaptigjm yogurdu doktorun tavsiyesiyle yogurt corbasi yapip yedirdim baby mix di sanirim sutasin tam hatirlamiyorum ondan yedirdim 7 aydan sonra normal yaptigim yogurdu verdim 1 yasi beklemedim sorun olmadi ama basta bebek yogurdu aradada keci sutu

Oğluşumun ateşi 37.5şu an daha calpol vermedims incelttim takip ediyorum ateşini..keyfi de o kadar yerinde ki

bizim doktor inek sutu ile yapilan yogurt yasak dedi alerji icin en azindan 7 . aya kadar devam sutuyle yap yada hazir al dedi doktor ben ilk kizimi bi sure hazirla buyuttum
normal yogurt yapicaksan once sutu pisir ilisin hafif el yakicak sute gore 1 2 kasik yogurt koy karistir kapat agzini 3.5 4 saat iyice kalin ortuye sar sicak bi koseye koy agzini acma 4 saatin sonunda ac dolaba koy ertesj gun hazir

allah razı olsun cnm duanı eksik etme nolur

sağol cnm haklısın

Canım çok geçmiş olsunnn..inşallah hemen toparlanır annesi...

inşallah

Ohhhh çok şükür uzun bi geceyi atlattık...yarım saatte bir ölçtüm kuzumun ateşini bi ara yine yükselecek gibi oldu alnına ıslak bez koyunca hafifledi uyudu..bu aşıyı da atlattık çok şükür...şimdi ikimiz de biraz uyuyacaz

Rumeysa senin sayende hassas anne blogunu tanimistim ve haftasonu cnr da fuar vardi ordaydi gittim tanistim cok tatli bir bayan valla sayende oldu cok faydali bir site

Bir nebze guzel bişey e vesile olabildiysem ne mutlu.facede de sorumlu ebeveynler platformu var.orayida bakabilirsin.faydali bilgiler paylasilinca guzel

Hadi geçmiş olsun canım. Bi daha ki ta 2 ay sonra :)

canım bu son zamanlar hep aynı seyı yapıyo memeyı hıc bırakmıyo ben cekıyorum laktamıl ıcıyorum
daha baska ne yapabılırıım sence
Suyu bol ic canim.git gel canin istemese de ic.birde rezene çayı ve anason çayı cok süt yapiyor hem senden bebegine de geciyor rahatlatiyor tavsiye ederim.aktardan aldim ben hazir oranlarından değil.
Canom cok geçmiş olsun.antiniyotigi igne olarak veriyorlar genelde kusma olayi olunca.
Canim sutu once isit.cocuklarin banyo suyu gibi düşün ne sicak olacak ne soguk yani. Mesela bem 3 kilo sute bir tatli kasigi yoğurt koyarım. Sonra uzerini kapat birseylerle sar sicak yerde dursun.3saat sonra bir bak muhtemelen olmustur yoksa bir yarim saat kadar daha beklet sonra olduysa uzerini ac az oyle dursun orada oynatma yerinden sulanmasin.sonra dolaba koy dinlensin.ben boyle yapiyorum.
Ay evet ya bide o yönü var, eskiden eşime kızardım şimdi ben ondan beter oldum.. Saçlarım her yerde
Yaaaa benimde o derdim var.cok fazla dökülüyor saçım heryer saç sinir oluyorum.
Benimkide bugece ateşli 37.7 üstünü incelltim bende takipteyim

Canim oldunuzmu asinizi nasilsiniz şimdi gectimi ateşi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…