http://www.ikea.com.tr/urundetay/00069725/antilop_mama_sandalyesi.aspx
Ben hergün 5-10 dk oturtuyorum. Tepsisi ayrı satılıyor 15 tlye onu da takıp önüne oyuncaklarını koyuyorum deli oluyo. Teker teker yere atıp arkalarından bakıp gülüyo sıpa :)
Oy kuzuuuu maaşallah sana....ben bu sandalyeyi gitti gidiyorda da görmüştüm çeşitli fiyatlara..
canım yaa bunun koltuğu sert değilmi varmı yumuşak kılıfı ben baktımda hafta sonu onlar hep yumuşaktı
Bildiğin plastik canım ben şimdilik polar battaniye koyup oturtuyorum ama dışarı çıktığım ilk anda ince sünger alıp hem altına hem yanlarına destek minder yapcam. Ben oğlum doğmadan önce araştırmaya başladım mama sandalyesini ama daha önce de yazdım herkes bunu söyledi çok rahat ediyormuş bebişler içinde. Bakalım kullanıp görcem ama şu bi gerçek temizliği çok kolay çıkar sok muşluğun altına temizle tak yeniden.
evet çok mantıklı ayrı kılıfyarda satıolar aslında alıp kullanılabilir
Canım 4.ay aşısı oldunuz mu ..sağlık ocağından veriyorlar aşıya fittiğin zaman..
gittik aşıya ama vermedi unutmuş olabilirmiki sağlık ocağını aayıp bilgi vermiştim aşılarını yaptırdık diye ordaki hemşirede sordu başlamadınızmı diye
gittik aşıya ama vermedi unutmuş olabilirmiki sağlık ocağını aayıp bilgi vermiştim aşılarını yaptırdık diye ordaki hemşirede sordu başlamadınızmı diye
Doktor belki de gerek görmemiştir canım 5. ayda başlayan da var bana verdiler ama ben başlamadım daha önce tahlil yaptırcam.
hımmm olabilirrr belkide bu arada kızlar bi oturak var bumbo ydu galiba markası gördünüzmü onu hiç kullanan herkes çok memnun
Yer sofrasında yemek yiyo gibi bebiş yaa onu masaya koyarak mı yemek yiyeceksin bana biraz kullanılsın geldi o canım.
selam kızlar nasılsınız
biz iyi değiliz hastalandık dün devlet hastanesine götürdüm film çektiler balgamlı öksürüğü var
öksürük şurubu ve antibiyotik verdiler her ikisinide içmedi zaten zor beslenen bir bebekti ilaçları her verişimde yediğinden çok kustu
biliyorum şükretmek gerek ama gözümün önünde öksürürken içim parçalanıyor daha çok küçük ve zayıf
yarın aşı günümüzdü ama yapmazlar herhalde
öksürük şurubunu mamasına kattım başka türlü içmedi bi sakıncasıda varmı bilmiyorum
başka bi doktora götürelim diyorum eşime üzüntüden başım ağrıdan çatlıyomamada çok çok az yiyior
Bu arada yoğurt makinası kullanan var mı içinizde.
selam kızlar nasılsınız
biz iyi değiliz hastalandık dün devlet hastanesine götürdüm film çektiler balgamlı öksürüğü var
öksürük şurubu ve antibiyotik verdiler her ikisinide içmedi zaten zor beslenen bir bebekti ilaçları her verişimde yediğinden çok kustu
biliyorum şükretmek gerek ama gözümün önünde öksürürken içim parçalanıyor daha çok küçük ve zayıf
öksürük şurubunu mamasına kattım başka türlü içmedi bi sakıncasıda varmı bilmiyorum
başka bi doktora götürelim diyorum eşime üzüntüden başım ağrıdan çatlıyomamada çok çok az yiyior
selam kızlar nasılsınız