2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım yaa bunun koltuğu sert değilmi varmı yumuşak kılıfı ben baktımda hafta sonu onlar hep yumuşaktı

Bildiğin plastik canım ben şimdilik polar battaniye koyup oturtuyorum ama dışarı çıktığım ilk anda ince sünger alıp hem altına hem yanlarına destek minder yapcam. Ben oğlum doğmadan önce araştırmaya başladım mama sandalyesini ama daha önce de yazdım herkes bunu söyledi çok rahat ediyormuş bebişler içinde. Bakalım kullanıp görcem ama şu bi gerçek temizliği çok kolay çıkar sok muşluğun altına temizle tak yeniden.

bu arada kızlar benim doktor kan ilacı vermedi hepiniz başladınızmı tek benimkimi vermedi yaa

evet çok mantıklı ayrı kılıfyarda satıolar aslında alıp kullanılabilir

Canım 4.ay aşısı oldunuz mu ..sağlık ocağından veriyorlar aşıya fittiğin zaman..

gittik aşıya ama vermedi unutmuş olabilirmiki sağlık ocağını aayıp bilgi vermiştim aşılarını yaptırdık diye ordaki hemşirede sordu başlamadınızmı diye

gittik aşıya ama vermedi unutmuş olabilirmiki sağlık ocağını aayıp bilgi vermiştim aşılarını yaptırdık diye ordaki hemşirede sordu başlamadınızmı diye

Doktor belki de gerek görmemiştir canım 5. ayda başlayan da var bana verdiler ama ben başlamadım daha önce tahlil yaptırcam.

Doktor belki de gerek görmemiştir canım 5. ayda başlayan da var bana verdiler ama ben başlamadım daha önce tahlil yaptırcam.

hımmm olabilirrr belkide bu arada kızlar bi oturak var bumbo ydu galiba markası gördünüzmü onu hiç kullanan herkes çok memnun

selam kızlar nasılsınız
biz iyi değiliz hastalandık dün devlet hastanesine götürdüm film çektiler balgamlı öksürüğü var
öksürük şurubu ve antibiyotik verdiler her ikisinide içmedi zaten zor beslenen bir bebekti ilaçları her verişimde yediğinden çok kustu

biliyorum şükretmek gerek ama gözümün önünde öksürürken içim parçalanıyor daha çok küçük ve zayıf
yarın aşı günümüzdü ama yapmazlar herhalde
öksürük şurubunu mamasına kattım başka türlü içmedi bi sakıncasıda varmı bilmiyorum
başka bi doktora götürelim diyorum eşime üzüntüden başım ağrıdan çatlıyo mamada çok çok az yiyior

hımmm olabilirrr belkide bu arada kızlar bi oturak var bumbo ydu galiba markası gördünüzmü onu hiç kullanan herkes çok memnun

Yer sofrasında yemek yiyo gibi bebiş yaa onu masaya koyarak mı yemek yiyeceksin bana biraz kullanılsın geldi o canım.

Merhaba,
Bu aralar bebişim meme emmiyor emmediği için süt sagdımda çok az çıkıyor bende mecburi mama veriyorum günde 3 kez ..mamayı çok sewerek içiyor eger süt sagabilsem onuda içecek biberona alıştı malesef memeyi agzına aldığında basıyo yaygarayı .. Sadece süt vermek istiyorum olmuyor canım çok sıkkın siZlerden mamayla besleyen varmı..

Yer sofrasında yemek yiyo gibi bebiş yaa onu masaya koyarak mı yemek yiyeceksin bana biraz kullanılsın geldi o canım.

bnmkide istahsiz bi bebek malesef ama yemiyor die kafanactakma yememeye dr unda yapabilecegi bisi yok bide soyle dusun biz kocaman insanlar en ufak usutmede bise yiyebiliyo muyuz? cnmiz istemiyo.onundavoyledir yiyebildigi kdr ver kndini de bebisi de uzme allah sifalar wersin dua edicem bebisine

Çok geçmiş olsun canım benim oğlum 1,5 aylıkta hem burnu tıkandı hemde balgamlı öksürük oldu ağlarken bile hırıltılı ağlıyordu elinden geldiğince mamayı ılık ver hatta ılık su ver bol bol yumuşatsın boğazını biz antibiyotik kullanmadık sadece bricanyl öksürük şurubu kullandık benim bebeğim emdiği için bol bol emzir demişti doktor. Moralini sakın bozma en geç 1 haftada geçiyor. Sen sağlam dur güçlü ol bebeğinde senden güç alıyor unutma. Eğer için rahat etmiyorsa başka bi doktora götür antibiyotik kullanmamaya çalış bence.

Canım çok geçmiş olsunnn..inşallah hemen toparlanır annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…