2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebeğim tam 4,5 aylık oldu
ama hala tam dönmüyor
2 günde bir ayaklarını kaldırıp yan dönüyor sonra sırt üstü geri dönüyor.
bunuda 3-5 kere yapıyor bir daha yapmıyor.
yüzüstü hiç dönmedi. sizce gerimi kaldı dönme konusunda ????

bnmkide ayni hatta haftaya 5.ayi bitecek.yan donuyo sadece.bnce geri degiller her bebek farkli.bzmkiler zora gelemiyo belli.bn endise etmiyorum.hisi oldugunu zannetmiyorum

Devam sütü olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Milupa aptamil kullanıyorum,kabızlık yapıyo falan dediler varmı böyle bi sıkıntısı olan?

düşmeye başladı demek ki ateşi..hadi geçmiş olsun..sizinde mi aşıdan oldu ateşi

bnmkide ayni hatta haftaya 5.ayi bitecek.yan donuyo sadece.bnce geri degiller her bebek farkli.bzmkiler zora gelemiyo belli.bn endise etmiyorum.hisi oldugunu zannetmiyorum
37 lerde dolanıyor atesı bıraz daha ıyıyz.emzırınce sankı atesı dusuyor yada benım ates ölçer yanlıs olcuyor
ılac vermdım ustunu ıncelttım oda sıcaklıgını dusurdum atesı azaldı takıbe devam

basta yugurt icin devam sutu kullaniliyor toz mamadan yaptim begenmedim inek sutude yasak 7 aydan sonra ben inek sutunden yaptigjm yogurdu doktorun tavsiyesiyle yogurt corbasi yapip yedirdim baby mix di sanirim sutasin tam hatirlamiyorum ondan yedirdim 7 aydan sonra normal yaptigim yogurdu verdim 1 yasi beklemedim sorun olmadi ama basta bebek yogurdu aradada keci sutu

canım sen cıcıbebe vermısmıydın bebegıne ben dun kendı sutumle verdım bı sakıncası olurmu acaba

Suyu bol ic canim.git gel canin istemese de ic.birde rezene çayı ve anason çayı cok süt yapiyor hem senden bebegine de geciyor rahatlatiyor tavsiye ederim.aktardan aldim ben hazir oranlarından değil.

Canom cok geçmiş olsun.antiniyotigi igne olarak veriyorlar genelde kusma olayi olunca.

Canim sutu once isit.cocuklarin banyo suyu gibi düşün ne sicak olacak ne soguk yani. Mesela bem 3 kilo sute bir tatli kasigi yoğurt koyarım. Sonra uzerini kapat birseylerle sar sicak yerde dursun.3saat sonra bir bak muhtemelen olmustur yoksa bir yarim saat kadar daha beklet sonra olduysa uzerini ac az oyle dursun orada oynatma yerinden sulanmasin.sonra dolaba koy dinlensin.ben boyle yapiyorum.

Yaaaa benimde o derdim var.cok fazla dökülüyor saçım heryer saç sinir oluyorum.

Canim oldunuzmu asinizi nasilsiniz şimdi gectimi ateşi.
Dun olduk. Simdi daha iyiyz 37 lerde dolaniyor ateşi takip ediyorum

canım kızım artık ggsumden ayrılmak ıstemıyo kılo alımıda azaldı cıcıbebeye kendım basladım
o yuzden tedrgın oldum
acaba mamayamı baslasak karar vremedm
Ne zamandır cicibebe ile sütünü karistirmaya basladin.anlamayamadigim nokta sutun fazlami da sagiyorsun cicibebe ile karistiyon fazla degilse niye sagiyorsun orayi cozemedim

ne zamandır cicibebe ile sütünü karistirmaya basladin.anlamayamadigim nokta sutun fazlami da sagiyorsun cicibebe ile karistiyon fazla degilse niye sagiyorsun orayi cozemedim

sutum cok degıl yanı daha dogrusu tasmıyor
ne bıleyım kızım kılo almıyor aklıma hertulu sey gelıyo arkadasım 1 ayda 400gr almıs
cıcıbebeyıde ılk defa dun verdım
2 adet cıcıbebe ve 2 yemek kasıgı sutumu verdım oyle çok sagmadım

ne bıleyım kızım kılo almıyor aklıma hertulu sey gelıyo arkadasım 1 ayda 400gr almıs

Benim sütüm de oyle tasmiyor hatta birgun boyunca 10 saat emdirmemistim tek gogsumu ozman bile tasmadiydi. Kizim gece emmesini kesti o ay 600 gr almis.ben dun saglik ocaginda tartildi 7 kilodaymis.bana da az geliyor ama ebe ustune basa basa kilosu iui diyor ama gel de bana anlat ..nacizane fikrim. Mama ya da cicibebe yerine ek besine geçmek doktorun ne diyor bu konuda

Cicibebe den sonra emme istegi azaldimi..bide tek ogunde tek gogsunu mu veriyon

X