Ahh evet dönecek diye bekliyoruz yürüteç seçiyoruz :) nicki hatırlayamadım hamileyken yazmıyomuydunuz sizin bebiş nasıl peki ne kadarlık oldu
Ben yoğurdumu kendim yapabiliyorum..bebek için olanını da kendimiz mayalayamaz mıyız?hani az olunca ölçüsünü tutturmak mı zor olur?
Bende kendimize yapıyorum ama çok nadir çoğu kez kolaya kaçıp hazır alıyoruz. Çalıştığım için pek ilgilenmiyorum her defasında battaniyeleri indir sar topla kaldır sıkıyo beni hazır makinesi varken kendimi yormayayım diyorumbide hergün azar azar taze yapmak. Ben biraz kolaycı bi anneyim koyayım sütü mayasını atayım sabaha sadece makinadan almak kalsın
bn kndim kucuk bi kavaniza yapiyorum bi cay kasigi kdr yogurt sulandirip ekliyorum zaten kndiniz yapiyorsaniz sorun olmaz bnceBen yoğurdumu kendim yapabiliyorum..bebek için olanını da kendimiz mayalayamaz mıyız?hani az olunca ölçüsünü tutturmak mı zor olur?
Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..
uyurken uyanacak diye tirsarim:)) torpuluyorum bnde cnm
Ayy ev her şeyin makinası doluben almıcamm...bu arada biz gayet iyi gidiyoruz..bu saat oldu oğlum gayet iyi ateşi yok..aksine her zamankinden çok uyudu önceki aşısında bu saatlerde yükselmişti ateşi:18:
Maşallah bu kuzuda tosuncuk galiba :))
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz ??? benim de kızım 19 eylül tarihin de dünyaya geldi çok şükür...ama hemanjiom denen bir sorunumuz vardı şükürler olsun ki atlattık sayılır...sizlerin yavrularınıza Allah bağışlasın sizlere inş...
valla cnaım benim de çok dökülüyor senin yine 3 4 müş taramama ragmen her elimi attığımda baya geliyor toplamayı sevmeyen ben şimdi sıkı sıkı toplu sürekli
doktorun ii basla demis 4 aylik olmadan kizim emmiyor biberonda almiyordu doktor ek gida 4.5 aylikken baslanir en erken sutu kasikla ver dedi ve ah su 4.5 ay olsa diyordum suan iciyo sutunu o yuzden 5. ayi beklicem ek gida vitsminli lakin sut ve mama kadar kilo yapmiyor 5. aya kadar mama ver corbayada et bakliyat filan koyunca doyutucu olur bizim dokyor kesinlikle dana eti yedirme demisti kuzu eti kuzu cigeri
kızlar dun annem yoğurt mayaladı ama arabayla gelırken bırazı dökulmuş.dolaba koydum bugun olması lazımdı dımı baktım hala süt gbı duruyo.dökulduğundenmı olmadıkı.dahha once hıç yapmadım.bu hafta yogurda başlıcaktık dr onerısıyle.yarın ben yapamyım barı.1 gunmu beklemesı gerekıyo
valla benimde hamilelik öncesi çok dökülüyordu.hamileliğin son birkaç ayında kesilmişti sevindim düzeldi diye. ama son 2 aydır falan müthiş dökülüyo.ben daha kırkım çıkınca kestirdim ama hiç faydası yok.her saçımı topladığımda öyle 3-5 tane değil en az 20-25 tel geliyo fazladır bile belki.seyreldi iyice saçım zaten azdı.açıldı bazı yerlerim o kadar çok dökülüyo yani.nasıl düzelecek bilmiyorum.buarada ben demir hapını kullanmıyorum emzirmede vücuttan mineraller,demir falan eksilirmiş.acaba ondan mı dökülüyo.kullananız var mı kızlar?
Hemde nasil dökülüyor 2 günde bir ev süpürmek zorunda kalıyorum saçlarım yüzünden
buzdolabına koydum annem oyle dedı.yanlışmı anladımkı:26: