2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh evet dönecek diye bekliyoruz yürüteç seçiyoruz :) nicki hatırlayamadım hamileyken yazmıyomuydunuz sizin bebiş nasıl peki ne kadarlık oldu

Evet yazmiyirdum zor bir hamilelik donemi gecirdim 4 ay sadece yattim ama sizleri devamli okuyordum gecmise donerek:)biz 6 eylul dogumluyuz cok sukur duzene girdik baya

Ben yoğurdumu kendim yapabiliyorum..bebek için olanını da kendimiz mayalayamaz mıyız?hani az olunca ölçüsünü tutturmak mı zor olur?

Bende kendimize yapıyorum ama çok nadir çoğu kez kolaya kaçıp hazır alıyoruz. Çalıştığım için pek ilgilenmiyorum her defasında battaniyeleri indir sar topla kaldır sıkıyo beni hazır makinesi varken kendimi yormayayım diyorum:KK9: bide hergün azar azar taze yapmak. Ben biraz kolaycı bi anneyim koyayım sütü mayasını atayım sabaha sadece makinadan almak kalsın :KK1:

Rumeysa senin sayende hassas anne blogunu tanimistim ve haftasonu cnr da fuar vardi ordaydi gittim tanistim cok tatli bir bayan valla sayende oldu cok faydali bir site

Bende kendimize yapıyorum ama çok nadir çoğu kez kolaya kaçıp hazır alıyoruz. Çalıştığım için pek ilgilenmiyorum her defasında battaniyeleri indir sar topla kaldır sıkıyo beni hazır makinesi varken kendimi yormayayım diyorum:KK9: bide hergün azar azar taze yapmak. Ben biraz kolaycı bi anneyim koyayım sütü mayasını atayım sabaha sadece makinadan almak kalsın :KK1:

Ayy ev her şeyin makinası dolu:KK14:ben almıcamm...bu arada biz gayet iyi gidiyoruz..bu saat oldu oğlum gayet iyi ateşi yok..aksine her zamankinden çok uyudu:KK52: önceki aşısında bu saatlerde yükselmişti ateşi:18:

Kızlar bişey sorucam.. Saçlarınız dökülüyor mu? Benim o kadar çok dökülüyor ki,istemesemde kestirmek zorunda kaldım.. Doğumdan sonra dökülürmüş ama bilemedim, size sorim dedim..

3 haftadır hem benim hemde kızımın saçları çok fazla dökülüyor.
benim yakınımdakilerde bebeğin seni tanımaya başlamış o yüzden ikiniz birden saç döküyorsunuz diyor :)))))))))9

uyurken uyanacak diye tirsarim:)) torpuluyorum bnde cnm

ben hep uykudayken bebeğimin tırnaklarını kesiyourm. uyanıkken imkanı yok :)
törpüleme olayına daha geçmedik. kenime törpü yapmaya fırsat bulamıyorum bebeğime daha zor galiba :)))

Ayy ev her şeyin makinası dolu:KK14:ben almıcamm...bu arada biz gayet iyi gidiyoruz..bu saat oldu oğlum gayet iyi ateşi yok..aksine her zamankinden çok uyudu:KK52: önceki aşısında bu saatlerde yükselmişti ateşi:18:

İnşallah hep böyle devam eder canım bizim gece çıkmıştı ateşi inşallah sen hiç ateşlenmeden atlatırsın.

:KK16: $2013-11-18 09.54.05.jpg

buda bnm miniğim eylül özüm teyzeleri::KK70: burda 2,5 aylık daha

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz ??? benim de kızım 19 eylül tarihin de dünyaya geldi çok şükür...ama hemanjiom denen bir sorunumuz vardı şükürler olsun ki atlattık sayılır...sizlerin yavrularınıza Allah bağışlasın sizlere inş...

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz ??? benim de kızım 19 eylül tarihin de dünyaya geldi çok şükür...ama hemanjiom denen bir sorunumuz vardı şükürler olsun ki atlattık sayılır...sizlerin yavrularınıza Allah bağışlasın sizlere inş...

Hoş geldin canımm...çok geçmiş olsun...Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..benim oğluşum da 15eylül doğumlu..

kızlar dun annem yoğurt mayaladı ama arabayla gelırken bırazı dökulmuş.dolaba koydum bugun olması lazımdı dımı baktım hala süt gbı duruyo.dökulduğundenmı olmadıkı.dahha once hıç yapmadım.bu hafta yogurda başlıcaktık dr onerısıyle.yarın ben yapamyım barı.1 gunmu beklemesı gerekıyo

valla cnaım benim de çok dökülüyor senin yine 3 4 müş taramama ragmen her elimi attığımda baya geliyor toplamayı sevmeyen ben şimdi sıkı sıkı toplu sürekli

Yok be güzelim ne azı o 3-4 tel, taramamdan sonra gelen saçlar, yoksa her taramaya kocaman bir yumak oluşuyor..

doktorun ii basla demis 4 aylik olmadan kizim emmiyor biberonda almiyordu doktor ek gida 4.5 aylikken baslanir en erken sutu kasikla ver dedi ve ah su 4.5 ay olsa diyordum suan iciyo sutunu o yuzden 5. ayi beklicem ek gida vitsminli lakin sut ve mama kadar kilo yapmiyor 5. aya kadar mama ver corbayada et bakliyat filan koyunca doyutucu olur bizim dokyor kesinlikle dana eti yedirme demisti kuzu eti kuzu cigeri

o dr. kalsa bayağı bir öğün olacak ama, bana göre küçük yavruşum en az 15-20 gün daha bekliycem..

kızlar dun annem yoğurt mayaladı ama arabayla gelırken bırazı dökulmuş.dolaba koydum bugun olması lazımdı dımı baktım hala süt gbı duruyo.dökulduğundenmı olmadıkı.dahha once hıç yapmadım.bu hafta yogurda başlıcaktık dr onerısıyle.yarın ben yapamyım barı.1 gunmu beklemesı gerekıyo

Canım dolaba derken buz dolabına mı koydun..mayalanması bitmeden soğuk yere koymaman gerekiyo sıcakta sarılı 3 saatte olur yoğurt

valla benimde hamilelik öncesi çok dökülüyordu.hamileliğin son birkaç ayında kesilmişti sevindim düzeldi diye. ama son 2 aydır falan müthiş dökülüyo.ben daha kırkım çıkınca kestirdim ama hiç faydası yok.her saçımı topladığımda öyle 3-5 tane değil en az 20-25 tel geliyo fazladır bile belki.seyreldi iyice saçım zaten azdı.açıldı bazı yerlerim o kadar çok dökülüyo yani.nasıl düzelecek bilmiyorum.buarada ben demir hapını kullanmıyorum emzirmede vücuttan mineraller,demir falan eksilirmiş.acaba ondan mı dökülüyo.kullananız var mı kızlar?

Benim dr.um en az 6 ay demir hapı kullan demişti, ilk aylar kullanıyordum şimdi gün aşırı kullanıyorum..

X