Masallah cok tatli bisey bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar beni de aranıza kabul eder misiniz ??? benim de kızım 19 eylül tarihin de dünyaya geldi çok şükür...ama hemanjiom denen bir sorunumuz vardı şükürler olsun ki atlattık sayılır...sizlerin yavrularınıza Allah bağışlasın sizlere inş...
Kızlar oğluşumun ateşi 36.9 şu an iyi gidiyoruz sanırım..çok korkuyorum ben bu ateş olayından ya
canım 37.5 kadar normal dir ateşi. 37,5 üzerinde çıkarsa az ateşi var demektir.
o zaman calpol ver durup durduğun yere verme canım
kızlar benim bebeğim tam 4,5 aylık oldu
ama hala tam dönmüyor
2 günde bir ayaklarını kaldırıp yan dönüyor sonra sırt üstü geri dönüyor.
bunuda 3-5 kere yapıyor bir daha yapmıyor.
yüzüstü hiç dönmedi. sizce gerimi kaldı dönme konusunda ????
Ölçülen yer göre değişir 37,5 koltuk altı için yüksek ateş demektir. Benim oğlumda koltuk altından 37.1 ölçütüğümde ağzının içi sırtı karnı yanıyordu. Koltuk altı için maksimum 37,3.
Ben yoğurdumu kendim yapabiliyorum..bebek için olanını da kendimiz mayalayamaz mıyız?hani az olunca ölçüsünü tutturmak mı zor olur?
kızlar dun annem yoğurt mayaladı ama arabayla gelırken bırazı dökulmuş.dolaba koydum bugun olması lazımdı dımı baktım hala süt gbı duruyo.dökulduğundenmı olmadıkı.dahha once hıç yapmadım.bu hafta yogurda başlıcaktık dr onerısıyle.yarın ben yapamyım barı.1 gunmu beklemesı gerekıyo
bnmkide istahsiz bi bebek malesef ama yemiyor die kafanactakma yememeye dr unda yapabilecegi bisi yok bide soyle dusun biz kocaman insanlar en ufak usutmede bise yiyebiliyo muyuz? cnmiz istemiyo.onundavoyledir yiyebildigi kdr ver kndini de bebisi de uzme allah sifalar wersin dua edicem bebisine
Çok geçmiş olsun canım benim oğlum 1,5 aylıkta hem burnu tıkandı hemde balgamlı öksürük oldu ağlarken bile hırıltılı ağlıyordu elinden geldiğince mamayı ılık ver hatta ılık su ver bol bol yumuşatsın boğazını biz antibiyotik kullanmadık sadece bricanyl öksürük şurubu kullandık benim bebeğim emdiği için bol bol emzir demişti doktor. Moralini sakın bozma en geç 1 haftada geçiyor. Sen sağlam dur güçlü ol bebeğinde senden güç alıyor unutma. Eğer için rahat etmiyorsa başka bi doktora götür antibiyotik kullanmamaya çalış bence.
Canım çok geçmiş olsunnn..inşallah hemen toparlanır annesi...
Oğluşumun ateşi 37.5şu an daha calpol vermedims incelttim takip ediyorum ateşini..keyfi de o kadar yerinde ki
Benimkide bugece ateşli 37.7 üstünü incelltim bende takipteyim
Canım siz ne durumdasınız?
Rumeysa senin sayende hassas anne blogunu tanimistim ve haftasonu cnr da fuar vardi ordaydi gittim tanistim cok tatli bir bayan valla sayende oldu cok faydali bir site
Ohhhh çok şükür uzun bi geceyi atlattık...yarım saatte bir ölçtüm kuzumun ateşini bi ara yine yükselecek gibi oldu alnına ıslak bez koyunca hafifledi uyudu..bu aşıyı da atlattık çok şükür...şimdi ikimiz de biraz uyuyacaz
Suyu bol ic canim.git gel canin istemese de ic.birde rezene çayı ve anason çayı cok süt yapiyor hem senden bebegine de geciyor rahatlatiyor tavsiye ederim.aktardan aldim ben hazir oranlarından değil.canım bu son zamanlar hep aynı seyı yapıyo memeyı hıc bırakmıyo ben cekıyorum laktamıl ıcıyorum
daha baska ne yapabılırıım sence
Canom cok geçmiş olsun.antiniyotigi igne olarak veriyorlar genelde kusma olayi olunca.selam kızlar nasılsınız
biz iyi değiliz hastalandık dün devlet hastanesine götürdüm film çektiler balgamlı öksürüğü var
öksürük şurubu ve antibiyotik verdiler her ikisinide içmedi zaten zor beslenen bir bebekti ilaçları her verişimde yediğinden çok kustu
biliyorum şükretmek gerek ama gözümün önünde öksürürken içim parçalanıyor daha çok küçük ve zayıf
yarın aşı günümüzdü ama yapmazlar herhalde
öksürük şurubunu mamasına kattım başka türlü içmedi bi sakıncasıda varmı bilmiyorum
başka bi doktora götürelim diyorum eşime üzüntüden başım ağrıdan çatlıyo mamada çok çok az yiyior
Canim sutu once isit.cocuklarin banyo suyu gibi düşün ne sicak olacak ne soguk yani. Mesela bem 3 kilo sute bir tatli kasigi yoğurt koyarım. Sonra uzerini kapat birseylerle sar sicak yerde dursun.3saat sonra bir bak muhtemelen olmustur yoksa bir yarim saat kadar daha beklet sonra olduysa uzerini ac az oyle dursun orada oynatma yerinden sulanmasin.sonra dolaba koy dinlensin.ben boyle yapiyorum.kızlar dun annem yoğurt mayaladı ama arabayla gelırken bırazı dökulmuş.dolaba koydum bugun olması lazımdı dımı baktım hala süt gbı duruyo.dökulduğundenmı olmadıkı.dahha once hıç yapmadım.bu hafta yogurda başlıcaktık dr onerısıyle.yarın ben yapamyım barı.1 gunmu beklemesı gerekıyo
Yaaaa benimde o derdim var.cok fazla dökülüyor saçım heryer saç sinir oluyorum.Ay evet ya bide o yönü var, eskiden eşime kızardım şimdi ben ondan beter oldum.. Saçlarım her yerde
Benimkide bugece ateşli 37.7 üstünü incelltim bende takipteyim