2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında mamaya alıştırmak istemiyorum. sütüm yetiyor ama sütümü sağıp kenara bırakayım diyecek kadar olmuyor.
bebeğimi birine bıraktığımda mamayla doysun istiyorum. günde bir kere içse yeter

Benim kuzu da öyle 12eylül doğumlu ama oyuncak tutuyor diş kaşıyıcısını ağzına götürüp kaşıyor ama elleri de agzinda tabi onlar daha tatlı 1 yaşına kadar normalmiş ellerini ağzına götürmesi engel olma daha çok emer sonra

Benimde oğlum 2 eylül doğumlu canim aynisini benimki de yapiyor. Oyuncagi bir şekilde elinden düşürüyor sonra parlar ağızda. Bence geçici bir durumdur yaa.daha küçükler canim elleri yoruluyordur kuzunun.

bir şey daha bebeğimin 2 haftadır aşırı derecede saçları dökülüyor tabi benimde
bu durumuda yaşayan varmı.

elleri hep ağzında ve elleri hep kendi saçları. temizliyorum. sürekli gözlerim ellerinde parmaklarına bakıyorum
saçlarını yutmasından korkuyorum. dökülmeye başlayınca sorun oldu işte

benım prensesımde 2 eylul doğumlu.ellerı hep ağzında dr normal kaşınıyordur dedı.ben çekmıyorum ellerını ağzından kaşısın yazık.diş kaşıyıcısı ıçın sulu şeylerden aldım ağzına göturuyo hop düşüyo yıka yıka tekrar ver yoruluyorum valla.2 gecede hep ellerı ağzında uyandı drda diş jelı verdı 2 gundur suruyorum rahat uyuyo şukur
saç dökülmesi bendede çok var.prensesımınde arkası dökuldu ee yenılerı çıkacak normal

ilk dogumumdan sonra bende emara girmistim istanbuldaki doktorum zorunlu degilsen 1gece bebegine yaklasma 12 saat emzirme sutunu sag dok demisti dokt. sor istersen
emari isteyen doktora emar tarihini veren kişiye de ssordum bişey olmaz dedi radyasyon almıyor sun dedi. Stok mu yapsam acaba uff bilemedim simdik

Bugun de 37.3 seyrediyor ates bu kadar uzun serecegini dusunmemistim.bugun de takipteyiz.insallah Sen bu kadar zor atlatmazsin.gecmis olsun canim bende de vardi o dert biliyorsun allaha sukur biraz iyiym su siralar.benim emarda odem cikmisti belimde.
Naptiniz odemi sende emara girdiginde emzirmemezlik yaptinmi..yuregin ferah tut annesi bayagi düşmüş ateşi.boyle ferah tut diyom ama benim basima geldiğinde panik olmazsam iyidir tabii eşimin panigini hic saymiyorum bile

merhaba canım benım kızımda aynı parmak dişliğini tutamyo parmagını yıyo hatta bazen dılını damagına surtuyo:)))
inş.geçici bi durumdur

kızım sureklı gozunu ovusturuyor kıpkırmızı oluyo kasınıyomu dıye merak edıyorum sizce neden olabılır
bırde ellerı ve kafası vucuduna gore cok sıcak atesıne bakıyorum normal fakat kafası ve elının sıcaklıgı korkutuyor benı varmı bızım gıbı olan

arkadaşlar benim bebeğim emmiyor emzirmek için kucağıma aldığımda hemen ağlamaya başlıyor sadece gece uykusunun arasında emiyor mamada almıyor bu ay sadece 200 gr almış aynı sorunu yaşayan varmı

Kabızlık nedeniyle emme isteksizligi oldu kabiz olup olmadigina dikkat et bende mecburen sagip zorla kasikla yedirdim geçen ay paşanın keyfine bıraktım sadece istediginde emzirdim zorlamadim yani sadece 400gr almıştı

canım benım kızım dogdugunda gozu akıyordu 1 bucuk ay surdu 2 damla kullandık ve en son krem verdı kullandık tabı kaynamıs ılımıs su ve pamukla sıldım sureklı gectı çok sukur

bu arada mamaları 2 saatten fazla bekletmeyın verın dıyolar.ben en fazla 1 saat ıçerısınde verıyorum. petegın ustue koyuyorum ılık oluyo

cnm bizde son 1 haftadır 90 cc ye yeni geçtik benimkide çok iştahsız bakalım biz bu ay kaç kilo almışız
sen hangi markamamayı kullanıyosun ?

aynen bende en fazla 1 saat bekletiyorum petek üstünde :)

:)))))))))))) aynı bennnnnnn
tek başıma kızım için alınan elbiseyi değiştirmeye gittimm allahım insanlar nasılda dolaşıyolar diye düşündümmm
saç ve iş konusundada aynıyız :))

cnm geçmiş olsun inşallah düzelir bebişin

merhaba,eylül anneleri ben de eylül annesiyim,16 eylül doğumlu bir kızım var,aranızda çalışanlar var okuduğum kadarıyla ne zaman çalışmaya başladınız,bebişlerinizle ilişkiniz nasıl?benim iznim bitiyor ama hiç işe başlamak istemiyorum çok çok üzülüyorum,yaşadıklarınızı paylaşırsanız çok sevinirim

Ayni seyleri yasiyoruz sanki biz anlatmissin benim oglumda 6 eylul dogumlu ve oyle kasiniyoki sinirlenip elini agzina bir sokmasi var dislikleride tutmayi daha beceremiyoruz bakalim bende korkuyorum akismasindan elini oyle agzina sokuyorki midesini bulandirip kusuyor bu seferde

bende oldum ama karnım 5 aylık gibi ve ben bu durumdan nefret ediyorummm ((

Aynen adet olunca sanki biraz indi dedim ama sonra yine ayni aslinda cok kilo almamistim sadece 8 kilo dogumdan sonrada 4 kilosu kalmisti ama sanki 4 kilonun hepsi karnimda spor yapmadanda gecmiycek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…