- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
Biz daha 3 aylık olmadık süt bitti😔 suan kalktım süt sağıyorum
Senin bu yazini okuyunca ben de kalktım süt sagiyorum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz daha 3 aylık olmadık süt bitti😔 suan kalktım süt sağıyorum
Senin bu yazini okuyunca ben de kalktım süt sagiyorum şimdi
Bebegini emzirdikten sonra emzirdigin göğsünü sonrada diğer gogsunu sagabilirsin.diger ogune kadar sut birikimi olur.diger öğünde once emzirir sonra sagdgin sütü verirsi
Benimde sütüm azaldı ikisi toplam 60cc çıkıo 2. Reglimi oldum onla alakası var mıdır acaba? 21 Aralık'ta Dr kontrolumuz
Benim bu kadar cikiyordu o kadar sagma suresinde.unutmaki bebegin emdiginde bunun iki kati cikiyor. Bebeklerin emme kuvveti daha fazladir.nacizane fikrim şu sakin beni yanlis anlama lutfen biraz oluruna birak olaylari biraz fazla evham yapıyor gibi hissediyom.sen azicik koyversen kendini ooo senin sutun daha cok olur ki zaten bence az da degil.annelik durtunden dolayi normal olan sutun de az gibi geliyor sana.sutun normaden cok olmasida guzel bisey degil cunku bebegin asil doyurucu sutu alamiyor bu sefer.sadece kalorili sut ile beslenmis oluyor.emzirme isin biittimi sag kendini ne kadar ciktigina bakma.bebegin aglamadan istemeden emzirme bence.niye dersen ornegin bebek acken 4 cc emcekse o istemden emzirince 3 cc emcek.bu sefer vucudun 3 cc süt hazirlycak.nacizane yorumlarimda umarim seni uzecek bisey soylememisimdir inşallah8.20de emzirme merasimimiz bitti uyuttum ettim derken ben 9.16 da sütümü sagmaya başladım 20-25dk sagdim ve toplamda hemen hemen 130ml çıktı bu iyi bir miktar mı ama bu sağma işlemi 5 saatlik uykunun ardından oldu yani gün içinde bu kadar çıkacağını sanmam
Ya bende biseyler oldu ama adet mi oldum anlamadım bir hafta boyunca düzensiz az az oldu ne ki bucanım regl olmadan bir hafta önce ve regl boyunca süt azalırmış regl bitincede eski düzenine dönermiş bende düzenli oluyorum benimde azalıyor.
Benim bu kadar cikiyordu o kadar sagma suresinde.unutmaki bebegin emdiginde bunun iki kati cikiyor. Bebeklerin emme kuvveti daha fazladir.nacizane fikrim şu sakin beni yanlis anlama lutfen biraz oluruna birak olaylari biraz fazla evham yapıyor gibi hissediyom.sen azicik koyversen kendini ooo senin sutun daha cok olur ki zaten bence az da degil.annelik durtunden dolayi normal olan sutun de az gibi geliyor sana.sutun normaden cok olmasida guzel bisey degil cunku bebegin asil doyurucu sutu alamiyor bu sefer.sadece kalorili sut ile beslenmis oluyor.emzirme isin biittimi sag kendini ne kadar ciktigina bakma.bebegin aglamadan istemeden emzirme bence.niye dersen ornegin bebek acken 4 cc emcekse o istemden emzirince 3 cc emcek.bu sefer vucudun 3 cc süt hazirlycak.nacizane yorumlarimda umarim seni uzecek bisey soylememisimdir inşallah
Hem emziren hem mama veren annisler her emzirmeden sonra mama veriyomusunuz birde kac cc lik mama veriyosunuz emzirdikten sonra
Arkadaşlar benim oğlum şu 3gündür her uykuya geçmede sorun yaşıyo. Uyanıyo oynuyorz gülyoruz uykusu geliyo mızırdanıyo gözleri kızarıyo uyutmak için yatırdğımz an basıyo çoğlığı. Ve sonra inat ediyo ne yapalm inatla uyumuyo çığlık çığlığa. Sonunda o da yoruluyo bizde uyuyo bi şekilde. Acaba uyumaya yakın mama mı versem biraz. Kalktığnda emziriyorum normalde ama doymuyo bazen.
Ya bende biseyler oldu ama adet mi oldum anlamadım bir hafta boyunca düzensiz az az oldu ne ki bu
canım benim normalden baya fazla oluyor ve düzenli şekilde benim ablamda 40ında az bi kanaması oldu sonra 6,aya kadr olmadı bünye meselesi herhalde belki senin de böle oluyordur ama bence sen genede doktorunu ara bi sor ben çok kan gelince aramıştım o da kesilmezse gelirsin dedi neyseki kesildi bir süre sonra
yarın kızım tam 3 aylık olacak
- Bende hala adet olmadım. Bazen olacakmışım gibi hissediyorum ama olmuyorum.
- Bebeğim 2 gündür mememi almak istemiyor. zorla ağzına sokuyorum kafasını geri atıyor. zorluyorum yapışıncada bırakmıyor bu sefer. yeni huylar edindik hadi hayırlısı. Düzelir umarım.......
- Bu elini ağzına sokmalar şapur şupur yalamalar devam etmekte.
-Emziğe alıştırmıştık. Ağladığı zamanlar gerçekten işe yarıyordu yada mızmızlandığında 5-10 dk da olsa idare ediyordu.
El yalamaları başlayınca emziğide almıyor artık ((
- Bebeğim 2 gündür mememi almak istemiyor. zorla ağzına sokuyorum kafasını geri atıyor. zorluyorum yapışıncada bırakmıyor bu sefer. yeni huylar edindik hadi hayırlısı. Düzelir umarım.......
-Emziğe alıştırmıştık. Ağladığı zamanlar gerçekten işe yarıyordu yada mızmızlandığında 5-10 dk da olsa idare ediyordu.
Kızlar bugün hava güzeldi kızımla çıktık yürüdük biraz eve geldim emdi sonra sağdım 190 çıktı sağıyorum diye mi temiz hava aldım diye mi bilemiyorum 80 Buzluğa attım 110 içirecem uyanınca
kızlar bebeklerinize külotlu çorap giydiriyor musunuz kıyafetinin altına?