Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim oğlum biberon almıyor ya çok üzülüyorum. şimdilik kendim besliyorum ama alışsın istiyorum. geçen haftasonu eşime bıraktım sütte vardı bir davete gittim. ilk kez ayrılmıştık.herşey yolundaydı eşim beni bıraktıktan sonra eve dönerken uyumuş oğlum 1 saat kadar. uyanınca birazda oynamışlar acıkmaya başlayınca eşim biberonu vermeye çalışmış ama almamış ve baya ağlamış. 2 saat sonra bir telefon biz kapıdayız böyle oldu dedi.hemen koştum müsait biryerde emzirdim ama nasıl hırslı ve sinirli emiyor resmen söylenerek emdi. ne yapıcağım ben ya var mı bildiğin bir yöntem ara ara deniyorum sırf buyüzden pompa aldım ama hiç emmiyor biberonu, öğürüyor. emziktede aynısını yaptı.bebegin acim diye agliyormu surekli emmek mi istiyor en onemlisi biberon aliyormu aliyosa cok uzulme ne kadar emerse o kar diye dusun mama yedir doymayinca
Benim oğlum ptesi günü 3 ayını doldurdu 5.800 çıktı kilosu bıyu 61cm çıktı kilosu az geldi. Biraz daha bekleyelm artmassa mama takviye ederiz dedi acaba sütüm yetmiyomu anlamadım, başlasam ne kadar mama vereyim sizce
Benim oğlum ptesi günü 3 ayını doldurdu 5.800 çıktı kilosu bıyu 61cm çıktı kilosu az geldi. Biraz daha bekleyelm artmassa mama takviye ederiz dedi acaba sütüm yetmiyomu anlamadım, başlasam ne kadar mama vereyim sizce
Evet calma biberonu bile alıyor o konuda sıkıntı yok sürekli ağlaması da yok hatta 2-3 saat oyalayabiliyoruz gece de 5 saate kadar uyudugu da oluyor
kızlar benim kızım bir haftadır elini şapur şupur emiyor. açta olsa tokta olsa hep elini emiyor.
birde elini yumruk yapıp hepsini birden sokmaya çalışıyor :)))))))))
sizce gelişiminin bir parçasımıdır yoksa dişlerimi kaşınmaya başlamıştır. bazı bebeklerin 2-3 ay dişleri kaşınır 5.6. aydan sonra dişleri çıkarmış.
gündüzleri bebeğimi her istediğinde, yada her mızmızlandığında oyalamak için emziriyorum. geceleride kendisi 4-5 saatte bir uyanıyor. ağzını şapırdatıyor yada elini yalıyor acıktığını anlıyorum sesine uyanıp emziriyorum. ama 6-7 saati bulan uyuması olursa kendim uyandırıyorum. altını açıyorum uykusunu kaçırıyorum
Kac kilo doğdu bebegin[/QUOTE3 kilo doğdu
Kac kilo doğdu bebegin[/QUOTE3 kilo doğdu
Interneyten biraz araştır dim bebeginizin kilosu olmasi gereken kilo araligindaydi.
benim oğlum biberon almıyor ya çok üzülüyorum. şimdilik kendim besliyorum ama alışsın istiyorum. geçen haftasonu eşime bıraktım sütte vardı bir davete gittim. ilk kez ayrılmıştık.herşey yolundaydı eşim beni bıraktıktan sonra eve dönerken uyumuş oğlum 1 saat kadar. uyanınca birazda oynamışlar acıkmaya başlayınca eşim biberonu vermeye çalışmış ama almamış ve baya ağlamış. 2 saat sonra bir telefon biz kapıdayız böyle oldu dedi.hemen koştum müsait biryerde emzirdim ama nasıl hırslı ve sinirli emiyor resmen söylenerek emdi. ne yapıcağım ben ya var mı bildiğin bir yöntem ara ara deniyorum sırf buyüzden pompa aldım ama hiç emmiyor biberonu, öğürüyor. emziktede aynısını yaptı.
Hem emziren hem mama veren annisler her emzirmeden sonra mama veriyomusunuz birde kac cc lik mama veriyosunuz emzirdikten sonra
Kızlar ya ben kafayı yemek üzereyim buraya bunu kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum yaa benim sütüm sürekli azalıyor ve artık ne yapacağımı şaşırmış durumdayım ne yiyip ne icecegimi bilemiyorum artık yapmadığım şey kalmadi ama donem dönem sürekli bir azalma yaşıyorum sizde de oluyor mu bu
Benimde sütüm azaldı ikisi toplam 60cc çıkıo 2. Reglimi oldum onla alakası var mıdır acaba? 21 Aralık'ta Dr kontrolumuz
Biz daha 3 aylık olmadık süt bitti😔 suan kalktım süt sağıyorum
Evet fazlalaşsın diye, bide yorgunluktan azaldı annem gitti tek kaldım ne yemek yapabiliyorum ne bişe