Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu arada benim kızım her banyoda başını yıkarken ağlıyor sizdede oluyormu.
kaka yaptığında poposunu yıkıyoruz bayılıyor hoşuna gidiyor.
banyo yaptırırken küvetinde vücudunu yıkarken su dökerkende çok seviyor ama saçlarını yıkarken çok ağlıyor
kafasını kaldırıyor ne kadar dikkat edersek edelim bir kaç yudum su yutuyor burnundan ağzından. kendini yay gibi geriyor.
her banyodan sonra ağlayarak çıkıyor
benim bebeğimde reflü var ne şuruplar, ne dik tutmalar, ne gaz çıkarmalar, ne başını yüksek tutup yatırmalar hiç bir şey işe yaramadı. 2 gündürde azdı reflüsü anlamadım bu durumu. acaba benim yedikelrim mi etki etti reflüsünün artmasına.
emziriyorum sütümden mi geçti. 2-3 gün üst üste azda osla turşu yedim o mu dokundu anlamadım (((((
ben hep bebek doktoruna gittim. sizin doktorunuz bebek doktoru mu? yoksa KBB ÇOCUK DOKTURU mu?
ben haftaya KBB ÇOCUK DOKTORUNA gitmeyi düşünüyorum. çünkü ağzına gelip giden sütten sonra boğazında hırıltı kalıyor, ses telleri tahriş oluyor hırıltılı hırıltılı yarım saat sonra geçiyor ((((((((
Kizlar dun aksam kizim banyodan sonra cok agladi.yataga yatiriyom ağlıyor kucagimda da ağlıyordu. Oyle boyle degil çığlık cigliga.zor sakinlestirdim.bende bi ara kizimla aglamaya basliyacaktim ama esim okadar panik oldu ki hadi hastane ye gidelim demeye basladi. Ses tonu bi degisti.dokunsam ağlayacak sekildeydi sanki. Bu bizim ilk krizimizdi.cok uzun surmedi ama eşimin omrunden ömür gitti.bense kendime sasirdim. Panik olmama çok az kalmisti ama kendimi topladim.iste böyle oldu icimi dökmek istedim
Yok gitmedik ama bikaç defa eşim panik yaptı gitsekmi dedik artık kıpkırmzı olmuştu ağlamaktan.geçti sonra ama baktk her akşam lluyo.
Selam kızlar. Size bir sorum var. Ağrılarımdan dolaı çok ağrı kesici kullanmak zorunda kalıyorum. Bir türlü teşhis konulamayan bir derdim var. Teşhis konamadığı halde doktor bana Agumentin antibiyotik verdi. Bu ilacı kullanananız var mı? Prospektüsünde bebeği ishal eder falan yazıyordu. Bir de sütünü sağanlara sorum. Buz dolabında kaç gün kalabiliyor, netten yazılanları değil uygulayanların tecrübeleri önemli benim için. Ben bir öğünlük sütümü buzluğa atıyorum, bakıcısı öğlen ısıtıp veriyor. Artmışsa buzdolabına koyup acıktığında tekrar ısıtıp veriyor. Yanlış mı yapıyorum acaba? Doktora da soracağım gerçi...
Slm kızlar 2 gundur bızde uyumuyoruz oglum ne gece ne de gunduz uatmıyor uykusuzluktan eli hep gozlerınde bı arkadaskabızlık ıcın ıncır ye demıstı bende kaynattım ve ıncırlerı yedım acaba ıncırdokunmus olabılırmı uykusuzluktan ayakta duramıyorum artık
slm kızlar size bişi sorucam bizim bugün tam 3 ayımız bitti 4egirdik internette yorgan kullanmayın diyor ama biz kullanıoruz sonuçta soğuk oluyor geceleri yorganıda hafif ama korktum ben siz ne yapıosunuz aklım karıştı bayağı yastıkta kullanıoruz korktum valla
Gunaydın herkese tup bebek yapanlara bır şey sormak ıstıyorum dogumdan sonra korundunuzmu yada nasıl olsa tup bebek deyıpte korunmadınızmı ve hamıle kalan oldumu :18:ben 78 gun once dogum yaptım ve ilişkiye girmeye korkuyorum bu yuzden eşimle hep kavga ediyoruz ben korun diyorum ama eşim normal yolla hamile kalmazsın dıyor ve korunmuyor sızce nasıl yapmalıyım eger hamile kalırsam şimdi cok kotu olurum oglum daha çok kucuk ve sezeryanlıyım ustelık yurtdısında yasıyorum oyle bı durum olursa yanımda kalıcak bana bakıcak kımse yok
neden tup bebek yapildi sorun kimdeydi ben asilamayla ilk kizimi dogurdum sebebi yoktu olmayisinin kizim 1 yasina girdi 2. kizima hamile oldugumu ogrendim hic korunmadim o kadar bebek istedimki bi daha tedavi istemiyordum benimde kimsem yok memurumda korunmadan tedavisiz hamile kalsan ne guzel zahmetsiz ama tup bebek sonrasi zaten hemen kalinmaz diye biliyorum kuzenim ilk kizini tuple dogurdu korunmadi kizi 3 yasinda simdi yine tuple hamile
Sorun bendeydı yumurtalıklarım tembeldı ve dogurganlık yumurtalarım azdı o yuzden olmuyordu cok tedavı gordum asılamada denedık yıne olmadı sonra tup yaptık ınternetten arastırdım bende 100/80 hamıle kalınır dıyordu bende korku ıcındeyım
Selam kizlar.size birkc sorum olcak kizim günduzleri cok guzel uyuyor besiginde kendi kendine dalabiliyor ama gece naptıysam uyutamıyoru
bu gece 11de bir basladim 2ye kadar uyutamadm gozunu kapatyor besige koyuyorum gozler aciliyor kafayi yicektim artk.napcm bana akıl werin
gazi icin metsil veriyorum ilk iki gün uyku yapti kızim cok guzel uyudu ama bu 3gundur uyumuyor aglamiyoda öylece etrafına bakıniyo ne yapcagmi şasırmiş durumdayim.rezene weriyorum ögurüyor icmiyor