cok sagol cnm denıycem anlattıklarını,ılk etapda annem gıttıkten sonra tam bılmedıgım ıcın anlamıyordum ama doymadığı zaman zaten aglıyo sureklı aranıyo bılıyorum kı sutum azsa oluyo bu,2kez mama verdım sadece zorda kalınca,bıdaha vermedim,gazı varsa zaten emerken ağzıyla memeyı cekıstırıyo bacaklarını bukuyo kıvranıyo ve memeye tekrar hırslı hırslı saldırıyo anlıyorum kı gazı var,gaz çıkarmada cok sukur sorun yasamadık bunun dışında
hemen kaldırıyorum ve çıkarıyor olmadı masaj yaptırarak alttan çıkartıyoruz.
ben gece gunduz hep besıgınde uyutuyordum bırde esım sagolsun gece de uyandığında hemen konuşuyor uykusu acılınca uyuması da zor oluyor,ama asıl sorunum gunduz bı ara 6-7 saat uyumuyordu ,bende anlmıyordum bı altını acınca guluyo ,oynuyo,usur dıye korkuyoruz bu sefer kapattık dıye aglıyo,asıdan once annemde kaldık bıraz gunduz uykusna başlamıştık hatta bıgun yattığı yerde kendı kendıne uyudu sabah 10 da (ılk kez)asıdan sonra yıne cok duzensız ıns bunlar ıse yarar cnm yaa cok dua ederım sana da...
bende donence almak ıstıyroum ama ne kadar pahalı bazıları yaa tavsıye ettıgın model varmı pılli,muzık sayısı fazla olan,bırde ışıklı mı olmalı tecrubelı degılım alamadık bı turlu