Canım biraz geç oldu ama cevap vereyim, benim anakucağının markası öyle kaliteli bir marka değil. Çünkü sadece yatak amaçlı kullanacağım için 70 liralık basit bir şey aldım. Dışarıda kullananlara hayranım doğrusu. O koca şeyi koluna takıp pazara gideni gördüm :)
Kızlar benim kızım gündüz salonda uyuyor. Doğduğundan beri salonda ikamet ediyoruz maaile. Yatak odama geçmeye karar verdim, bu sefer de kızım o odada uyumuyor. Sürekli ses ve ışık istiyor. Uyandığında etrafa bakıp tedirgin oluyor, titriyor, huzursuzlaşıyor. Ancak sarılınca sakinleşiyor. Korktuğu çok belli yani. Bu arada kaplumbağa ışıldağı aldım, çok güzel. Ama kızım yanıp sönen rengarenk ışıklara bakmaktan uyumuyor. Müzikleri de çok hoşuma gitmedi. Nette 14 lira ben oyuncakçıdan 28 e aldım. İlgilenenler için söyleyeyim dedim. Bu arada birlik oyuncak sitesinden farklı bir dönence aldım. Onun müzikleri çok güzel. Kaplumbağa 50 dk. öbür dönence 15 dk çalıyor. Birinin görselliği diğerinin müziği çok güzel. Birlik oyuncaktan aldığım 19 lira. Onun şekilleri çizgi karakterler. Ama bizim yaş bebikoları için ona zaman var daha.
Dün gece kızım aşılar dışında ilk defa deli gibi ağladı. İlk defa sesinin son volümünü gördük. Aniden başladı ağlamaya. Babası fotoğraflarını çekiyordu oyun halısında oynarken. Çok kötüydü ya. Kucağıma aldığım an ağlamaya başladı. Hem de çırpınarak. Canı yanıyor anlıyorum ama ne olduğunu bir türlü bulamadım. Bütün giysilerini çıkardım hemen, ağzını burnunu kulakları kontrol ettim. Patiklerinin içine bile baktım böcek fala ı ısırdı diye...Emzirdim susmadı. Kucağıma alıp ağzına emziği verdim, bir iki pışpışlamaya gözleri kapandı. Sabaha kadar da uyudu. (Emmeleri dışında.) Böyle bir atak yaşalyan oldu mu? Bir de bakıcısıylayken hiç uyumuyormuş. Gidiyorum geliyorum kadının kucağında. Kadın oğluyla geliyor onu bakmaya. Çocuk iki de bir bebeğin yanaklarını sıkıyormuş uyurken, kızlarım gördü söyledi. Kadın yemek ve temizliğe de bakıyor. Kucağında bebekle yemek karıştırdığını söylemez mi bir de
Of ya, yani söylemek istemiyorum, isyan da olmasın çok şükür Rabbime bebeğimi sağ salim verdiği için ama onca yıldan sonra üçüncü çocuğu kaldıramıyorum galiba. Daha mı güçsüzüm ne...