Iyi de hep böyle olmazki ben işe başlayınca bnm de kayinvalidem gelecek sirayla bi annem bi o bnm annem hiç olumsuz bir yorum yapmiyor ama kv oyle değil mesela dogum yaptığımda göğüs ucum pek olmadigindan emziremedim silikon göğüs ucu kullandım annem emsinde nasıl emerse emsin üzme kendini derdi kv de ben hayatım da hiç böyle göğüs görmedim tek derdim bu çocuğun emememesi derdi emzirdigimde yanima gelir emiyor mu iyi iyi der sonra egilir bakardi göğsünü mü tuttu yoksa yine mi o şeyle emiyor derdi ve her emzirmemde gerilirdim artık yine ilk günler sarılık vardı doktor mama ver biraz dedi çünkü sütüm 4.gun mü ne geldi mama falan verme alisir biberona mamaya alışır seni emmez derdi ve hep huzursuz ederdi beni iyi şeyler söylese de muhakkak moralimi bozacak bir şey de çıkardı ağzından ve işin kötüsü eşim tecrübesiz ne de olsa o da annesinin agzina bakardi çok şükür artık yapmıyor
ben de gögus ucuyla emziriyorum emsin de nasıl emerse emsin kırmadan karşılığını versen dışardan müdahale kim olsa kızdırıyor hele ki bu kayınvalideyse ama işte gececek bu dönemler bir blogda lohusa depresyonu geçirmiş destek almış insanların yazışmalarını okudum biraz rahatladım aynı şeyleri yaşayan insanların olduğunu ve o dönemleri geçirdiklerini bilmek rahatlatıcı
al benden de o kadar canım,kv gelmedı ben dogum yapnca.bayramda geldı,bebek aglasa karnı ac bunun,yok doydu dıyorum ac kurt bu dıyo bebege,bıde bebegı severkn kufurlu sozler soyluyo sınır oluyorum duymazdan gelemıyorum malesef,ılk babaanne dıyecek dıye annemı kıskanıyo sımdıden halbukı kendı 12 torununuda o bakmıs anane dıye oluyolar dıyo, benımkı ılk onun adını soylermıs mıs,bıde esıme sutu yetmıyo yemmıyo dıye soylendıgını duydum odadan,yok ruyasında ölenesıno gormus adam bebegım aglayınca bana kalk bebegı emzır dıyomus ben odaya gıdıyomusum susturamıyormusum oda bu gelın bebegı emzırmıyor mu yoksa gıt bak dıyomus kv me bu nasıl ruya allah askına resmen esıme bebegı emzırıyormu dıye sorguya cekıyoben yatak odamda emzırıyorum sırf o var dıye gunlerdır odaya tıkılı kaldım resmen cunku bebegımı benden baska kımse sakınlestıremıyo emıyo altını yaıyo derken,yıne acıkıyo cıktıgım zamanda anca ıslerımı yapmaktan oturamıyorum bıle,asıl canımı sıkan elıne orguyu alıp oturması bebek durmuo hıc ve ben aclıktan oluyorum uyutayım da yemek yapayım dıyorum o sadecw 2 bulasık yıkarsa ıkıyo baen oda yok,oglen olunca kızına kosuyo aksam yemege gelıyo,bebegımın gıysılerını yıkadım asamadım yıkayınca,2 gun banyoda kaldı asayım demedı ve su an yıne aynı bulasıgım dahı duruyo kalkıp ymek yapıcam tabı oglumu uyutabıldıgım zaman
canım senin durumuna çok sinirlendim ne demek yemek yapmak ya insanın vicdanen rahat edemez yardım etmeden duramaz bence güzel bir dille yetişemediğini yardım istediğini söle ben sölemiyordum ama senin şu yemeğin çok güzel ıoluyo deyip onu yaptırıyodum sağolsun demesemde yapar gerçide sen de öle denesen ne bilim üzüldüm düşüncesizliğine