- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
takılmamaya çalış canım geçici bir sürec sonuçta ve ne yaşıyosun bilmiyorum ama sinirlendiğimiz gerildiğimiz çoğu şey psikolojimizden ben başta bana sorulan sorulara küfür edecektim nerdeyse - neden ağlıyor -doymuyor mu acaba gibi klasik sorulara şimdi sorulsa dahi daha rahat cevap veriyorum neden ağlıyor sorusuna gazı var herhalde ,doymuyor mu sorusuna yok doydu da sıkıntısı var gibi nasıl bir kayınvaliden var bilmiyorum ama onlar da öle görmüş kötülükten değil ama işte düşüncesizlikten
Iyi de hep böyle olmazki ben işe başlayınca bnm de kayinvalidem gelecek sirayla bi annem bi o bnm annem hiç olumsuz bir yorum yapmiyor ama kv oyle değil mesela dogum yaptığımda göğüs ucum pek olmadigindan emziremedim silikon göğüs ucu kullandım annem emsinde nasıl emerse emsin üzme kendini derdi kv de ben hayatım da hiç böyle göğüs görmedim tek derdim bu çocuğun emememesi derdi emzirdigimde yanima gelir emiyor mu iyi iyi der sonra egilir bakardi göğsünü mü tuttu yoksa yine mi o şeyle emiyor derdi ve her emzirmemde gerilirdim artık yine ilk günler sarılık vardı doktor mama ver biraz dedi çünkü sütüm 4.gun mü ne geldi mama falan verme alisir biberona mamaya alışır seni emmez derdi ve hep huzursuz ederdi beni iyi şeyler söylese de muhakkak moralimi bozacak bir şey de çıkardı ağzından ve işin kötüsü eşim tecrübesiz ne de olsa o da annesinin agzina bakardi çok şükür artık yapmıyor