Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuruincir kuru prolaktin hormonunu yani sut hormonunu yukseltirmis dolasiyla sut artisi olurmuskızlar bu kahvaltı olayını nasıl yapıyorsunuz ben yanlızım annem olduğu zaman o zorla kaldırır yaptırırdı şimdi uykusuz olduğumdan oğlum uyuduğunda iki dakka uyuyayım diyorum sonra da fırsatım olmuyo hazırlamaya yulaf ezmesi aldım onun da tadı çok kötü acaba şu nestlenin gevreklerinden yesem yeterli besini alırmıyım bu şekilde de bu saatlerde sütüm bitiyo iki gündür mama yapıyorum
okuyunca bize çok benzettim sizi.. oğlum beni ne zaman yakalarsa fışkırtıyor. kakasını yapacağını anlıyorum bekliyorum bekliyorum yapsında değiştireyim diye ama tık yok. artık yapmayacak değiştireyim dediğimde bezi koymak için ayaklar havada atış serbest diyor yaramaz oğlum kaç kez üstümü batırdı. geçende hastanede tartmak için herşeyi çıkardım bezi açtığım anda nasıl fışkırttı kakasını, heryer battı tabi hemşirelerde şaşırdı bide iş çıktı onlara..Sizinki gene iyiymiş biz hasteneye gittik çarşamba günü oğluş kaka yapmadı bütün gün ıkın ıkın mahvoldu çocuğum idrar tahlili için verdikleri poşete bakalım derken bir tazzikli yapmadı ki kakasını benim badi altımdaki eşortman iki battaniyesi komple kaka bir yandan gülüyorum bir yandan değiştiriyorz kakalı kakalı doktora sonuç gösterdik
bende öyle hissediyorum ama sağmıyorum ben. sadece sağ göğsümü daha dolu ve sert solu ise daha yumuşak hissediyorum. sağı daha rahat ve daha sık emziriyorum galiba.ben ona bağladım.Kizlar sol göğsümden daha az süt geliyor sizce neden ve nasıl gecirebilirim bu durumu
okuyunca bize çok benzettim sizi.. oğlum beni ne zaman yakalarsa fışkırtıyor. kakasını yapacağını anlıyorum bekliyorum bekliyorum yapsında değiştireyim diye ama tık yok. artık yapmayacak değiştireyim dediğimde bezi koymak için ayaklar havada atış serbest diyor yaramaz oğlum kaç kez üstümü batırdı. geçende hastanede tartmak için herşeyi çıkardım bezi açtığım anda nasıl fışkırttı kakasını, heryer battı tabi hemşirelerde şaşırdı bide iş çıktı onlara..
bende öyle hissediyorum ama sağmıyorum ben. sadece sağ göğsümü daha dolu ve sert solu ise daha yumuşak hissediyorum. sağı daha rahat ve daha sık emziriyorum galiba.ben ona bağladım.
merhaba arkadaslar kızım sureklı hapsırıyo oksuruyo burnu tıkalı ne yapıcam yaa
Bu arada yardm eder msniz bana oyun halısı almayı düşünüyoruz bi trlu karar veremedk çok lazım mi die peki aldk hangsi olsn die.. dunyanin parasi baska oyalayabilecek zaman gecirebilecegi ne olablir ki.. tiny love tekmele oyna kullanan var mı. .
Ben tekmele oyna almadim ama tiny love in bi tane müzikli tırtıli olan var ondan aldim daha anlayamıyor ama tirtilin müziğini açıyorum ona bakiyor gülüyor evet pahalı ama ben icimde kalmasın boş boş yatacagina onda yatsın dedim
aynısını bayrmdan önce yaşadık cnm dr a gttik mevsimsel grip emerek geçecek çare yok burun için serum fizyolojk verdi kullandık bi iki dmla da sutumden damlattm filan bi hftada atlattk çok şükür hic alakasi yok bakamamakla olur mu öyle şey insanın başına gelnce tabi düşünebiliyor insan ben hayat btti sanmstim cok ama cok üzüldüm bzmki mesela evdeki havanin kurulugundan oldu kombi kuruttu ya da mesela senin de evine gripli birisi gelmstr bulasmistir bunlar elmizde deil ki diger trlu bütün anneler bebslerine yeri gelr tüm varlgni verir mtlka iyi bi annesindr cnm geçmiş olsun..
canım çok sukur atlatmıssınız bız klıma kullanıyoruz bu yuzden oluyo sanırım..serum fızyolojık dogumdan sonra vermıstı dr kullanıyorum ama oksurk gecmıyo balgamı cıkmıyo uzuluyorum acaba buhar makınası ıyı gelırmı
gecmis olsun cnm,bende oglumun burnu tıkalıydı bırde hırıltı cıkıyodu emerken cok korktum hasta olcak dıye,cok sukur gectı gıbı,odanın gavasının kurumaması ıcın,ben petegın uzerıne su koyuyorum kı nem saglasın sende dene ıstersen bıde sık sık havalandırıyorum odayı,oksuruk ıns bır an evvel gecer tatlımcanım çok sukur atlatmıssınız bız klıma kullanıyoruz bu yuzden oluyo sanırım..serum fızyolojık dogumdan sonra vermıstı dr kullanıyorum ama oksurk gecmıyo balgamı cıkmıyo uzuluyorum acaba buhar makınası ıyı gelırmı
slm bayanlar,
nasılsınız,biz 57 gunluk olduk oglusumla iyiyiz cok sukur,uyumaması dısında bi sorunumuz yok,lakin kayınvalidem geldi 2hafta olcak sinirlerim iyice gerildi,aglıycam nerdeyse
Bu arada yardm eder msniz bana oyun halısı almayı düşünüyoruz bi trlu karar veremedk çok lazım mi die peki aldk hangsi olsn die.. dunyanin parasi baska oyalayabilecek zaman gecirebilecegi ne olablir ki.. tiny love tekmele oyna kullanan var mı. .
Cok guzel yazmissin yurekten katiliyom soylediklerine..takılmamaya çalış canım geçici bir sürec sonuçta ve ne yaşıyosun bilmiyorum ama sinirlendiğimiz gerildiğimiz çoğu şey psikolojimizden ben başta bana sorulan sorulara küfür edecektim nerdeyse - neden ağlıyor -doymuyor mu acaba gibi klasik sorulara şimdi sorulsa dahi daha rahat cevap veriyorum neden ağlıyor sorusuna gazı var herhalde ,doymuyor mu sorusuna yok doydu da sıkıntısı var gibi nasıl bir kayınvaliden var bilmiyorum ama onlar da öle görmüş kötülükten değil ama işte düşüncesizlikten
merhaba arkadaslar kızım sureklı hapsırıyo oksuruyo burnu tıkalı ne yapıcam yaa
Gecen tv de izledim.lavanta cicegini kaynayan suya atin evin kosesinde bulunsun o buhar evdeki mikropu kirarmis.bide bol bol evi havalandirmak lazimmis.havalar kotu olsa bile cocugu baska odaya alip bebegin surekli oldugu odayi havalandirmak lazim.klima sicakligi kac derce tutuyon.bebegin de eldiven kjllaniyonmu bilmiyorjm ama kullaniyorsN cok sIk degistir.bebesinide iyu bakamiyom dusuncesine kapilmak sana hic mi hic yakismyor.guclu anneler guclu bebisler..
bunu ilk defa duydum çok teşekkürler hem güzel de kokar yapacam hemn aktarlardan temin edebilirim herhalde