- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar cok acil cevap verin bebishimin gözleri capaklandi açamıyor sütümden sıktım pamuğa biraz yok açılmıyor  var mı sizede de
nişan mı acaba canım
dogum yaklastı artık:)bugun yarın dogurursun bence
hayrlısıyla inşallah
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
Benim düzenli kasılmalarım var ama açılmam olmuyor bir türlü pazar 40 haftam doluyor, normal doğumu çok istiyorum. Doktorum çatın biraz dar dedi ama bebeğim çok kilolu olmadığı için (3300 gr) ben normal doğumu beklemek istiyorum dedim. Önümüzdeki hafta 41 e gireceğiz ve normal doğum başlamazsa kakasını falan yapar diye de korkuyorum. Geceleri kasılmalardan uyuyamıyorum ama açılma yok dua edin benim için nolur kızım normal doğumla gelsin kucağıma
mucuksssssssssss güzel annişler:) özledim sizlerle hasbihal etmeyi
dularım seninle aynı şeyleri bende yaşıyorum bende 40+2 gün oldum bekliyorum
canım öncelikle stres yapma oda çok etkiler sütünü. allah verir onun nasibini. su, komposto, lokum, hurma, soğan. ben bunları yiyip içiyorum sürekli.şimdiden 2 kilo aldım ama olsun yeterki oğluma süt olsun. özelliklede uykudan sonra çok güzel süt oluyor fırsat buldukça uyu dinlen..mrb.Denedim arkadaşlar.Su şişesi elimden düşmüyor.Ben bu şekilde devam edeceğim ama gerildim artık.süt var yok sadece bunu düşünüyorum.Tşk ler arkadaşlar yardımlarınız için.
canım biz 12 günlükken başladık dışarı çıkmaya halende devam. parka falan gidiyoruz, yürüyüş yapıyoruz. fırsat bu fırsat diyorum çünkü soğuklar başlayınca çok mümkün olmayacak bide bizim burda kış geldi mi kolay kolay gitmiyor.. sende çık bence ne sakıncası varki?Arkadaşlar bebişini hiç dışarı çıkardınızmı(doktor,aşı haricinde)biz 26 günlük olduk gezmeye gidelim diyorum ama daha küçük gibi geliyo.
yasemincim gözün aydın allah analı babalı büyütsün. sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah..Merhabalar bayanlar, 26 eylül sabahı 9 saat suni sancı sonrası açılma olmayınca genel anestezi ile bebegimi kucağıma aldım.. normal doğum çok istiyordum kısmet olmadı ama şunu anladım ki doğum şekli ne olursa olsun evladını kucağına almak gibisi yok.. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah..
canım geçmiş olsun öncelikle. gaz herkesin sıkıntısı.rezeneyi duydum herkesten arada bi kendim bir bardak içiyorum. çok etkisi oluyor mu pek anlamış değilim ama bi arkadaşım rezeneyi kaynatıp direk bebeğine veriyordu. o türlüsü benim pek içime sinmediğinden kendim içiyorum. eğer çok sıkıntınız varsa bazı organik ilaçlar varmış onlardan deneyebilirsin bana bi arkadaşım hediye getirdi :) ama daha kullanmadım.İyi akşamlar kızlar :) ben doğum yapalı 19 gün oldu bebişim 1 hafta küvez de kaldı. Çok zorlandım ne anne gibi hissedebildim kendimi ne de loğusa gibi hissedebildim. Yeni yeni bişeyler anliyorum. Sabaha kadar gaz sancısi çekiyor yavrum. Aglayip duruyyor. Hatta onunla ben de ağliyorum 4 saat kesintisiz ağlıyor yaaa. Çok üzülüyorum. Ben nasil anneyim susturamiorum diye ( inşallah 40 miz çıkınca düzelir.
Kızlar ben doğum yapalı 14 gün oldu sezeryan dikiş yerimde dikişimin üzeri boyunca sertleşme var çok azcık bir şişlikle bu arada estetik dikiş yani yapıştırma ve bugün de özellikle sağına dogru daha fazla şişlik hissettim sizde de var mı böyle bir durum korkmaya başladım
Sezeryan olan arkadaslara bir sorum olucak.ben 20 gun once sezeryan oldum.dikisler estetik benimde.baslangic ve bitis yerinde dikis var sadece herkes gibi.yalniz benim problemim ameliyattan beri sol tarafima yatabiliyoken sagima dogru hic yatamiyorum.bi batma ve agri hissi.sizdede bu problem varmi yoksa benim ki normal disi bir durummu???