- 22 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.056
işte benim çınarım
maşallah subhanallah yakısıklı ogluna
Rabbim nazarlardan korusun size bağışlasın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte benim çınarım
sağol canım darısı bekleyenlerin başına inşallah,rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin,hayırlı evlat olsunlar inşallah meleklerimiz :)Gozunuzaydinnnn
Sutt icin guzel besleniceksin bol sivi su uzum hosafi kuruincir yiyceksin iyi dinlencksin demislerdi bunlari denedinmiarkadaşlar herkese selam
Benim bir sorum olacak?Bebeğimi 15 günlük iken dr kontrolüne gittik.kızım 3500 gr doğdu.Şişliği inince 3350 grdı.15.gün hala aynı kiloda çıkınca çok üzüldüm ve dr mama başlattı.Zaten sürekli aranıyor ve memedeydi,mama sayesinde biraz daha rahatladık ama vicdanen huzursuzum.bi de bebeğim kilo alamamış ancak günde 3-4 kez kakasını yapıyor bezlerni çişli alıyordum.şimdi süte takıldımarttırmaya çalışıyorum. önerileriniz varsa severek dikkate alırım.tşkler
Göğsünün ucunu verirken siyah kısmını da elinle it ağzına benim de ilk ucunu tutuyordu zaten öyle de agzindan kaçırıyor memeyi ben de elimle siyah kısmını da veriyordum zorla da olsa Allahin izniyle tez zamanda düzelir inşallah bu durumGöğsünün ucu hic çıkmıyor mu azıcık da olsa
cıkıyo canım onu da agzına verıyorum ama tutamıyo
herzaman denıyorum ara ara da olsa alıssın dıye ama sadece gogsumun ucunu alıyo
o sekılde en fazla 2 3 dk emıyo sonrada gogus uclarım sızlamaya baslıyo:
Canım ben hastaneden gelir gelmez annem bana hosaf kaynatti içinde kuru incir kuru kayısı hurma kuru üzüm vardi ondan içtim humana tea diye doktorumun önerdiği bir çay var eczaneden aldık onu ictim en az 1.5lt su ictim ve cok şükür 4.gun sütüm indi geldiarkadaşlar herkese selam
Benim bir sorum olacak?Bebeğimi 15 günlük iken dr kontrolüne gittik.kızım 3500 gr doğdu.Şişliği inince 3350 grdı.15.gün hala aynı kiloda çıkınca çok üzüldüm ve dr mama başlattı.Zaten sürekli aranıyor ve memedeydi,mama sayesinde biraz daha rahatladık ama vicdanen huzursuzum.bi de bebeğim kilo alamamış ancak günde 3-4 kez kakasını yapıyor bezlerni çişli alıyordum.şimdi süte takıldımarttırmaya çalışıyorum. önerileriniz varsa severek dikkate alırım.tşkler
Sutt icin guzel besleniceksin bol sivi su uzum hosafi kuruincir yiyceksin iyi dinlencksin demislerdi bunlari denedinmi
48 saat önce normal doğumla bebegımın dünyayla getirdim 40 hafta 2 günlük olmuştu sancım başladı ve tam 17 saat açılma sancısı sürdü 7 saat dogum sürdü 3 degıl 300 avaz çıktı benden cok zordu ama sonunda degdı darısı bekleyenlerın basına
bebeklerını sadece anne sütü ile besleyebiliyosanız ve slıkon gogus ucu olmadan dırek göğsünüzden emzırebılıyorsanız sızden sanslısı yok
halinze sukredın
ben slıkon gogus ucu kullanıyorum ve kızım cok hava yutuo
sonra o gazları cıkarmak ıcın saatlerce uykusuz kalıyo
hep dua edıyorum sadece gogsumden verebıleyım dıye Allah ım nasıp eder ınsallah
arkadaşlar herkese selam
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
Benim düzenli kasılmalarım var ama açılmam olmuyor bir türlü pazar 40 haftam doluyor, normal doğumu çok istiyorum. Doktorum çatın biraz dar dedi ama bebeğim çok kilolu olmadığı için (3300 gr) ben normal doğumu beklemek istiyorum dedim. Önümüzdeki hafta 41 e gireceğiz ve normal doğum başlamazsa kakasını falan yapar diye de korkuyorum. Geceleri kasılmalardan uyuyamıyorum ama açılma yok dua edin benim için nolur kızım normal doğumla gelsin kucağıma
arkadaşlar herkese selam
merhaba annecikler.. ben de 9 eylülde bebeğim 34 haftalık normal doğumla dünyaya geldi. 1 hFTA küvezde kaldık tedbir amaçlı. 2200 gr iken çıktık ve 1 hafta sonra 2 gün sarılık tedavisi gördük değerimiz 16 idi 11 e düştü. şuan iyi çok şükür ama sorunumuz emme ( bebeğim günde sadece 1 kez 3-4 dkka emiyor beni onun dışında sağıp veriyorum önceden bolbol geliyodu sütüm artık geceleri yetmemeye başkadı ben de sarılk olur tekrar die mama da veriyorum. kendimi kötü hissediyorum iyi anne değilmişim gibi silikon göğüs ucunu da çok denedm almıyor. biberonu da çok iştahlı alan bi bebek değil güç bela yediriyorum
kızlar doğurmayan kaç kişi kaldık?
Benim düzenli kasılmalarım var ama açılmam olmuyor bir türlü pazar 40 haftam doluyor, normal doğumu çok istiyorum. Doktorum çatın biraz dar dedi ama bebeğim çok kilolu olmadığı için (3300 gr) ben normal doğumu beklemek istiyorum dedim. Önümüzdeki hafta 41 e gireceğiz ve normal doğum başlamazsa kakasını falan yapar diye de korkuyorum. Geceleri kasılmalardan uyuyamıyorum ama açılma yok dua edin benim için nolur kızım normal doğumla gelsin kucağıma
arkadaşlar herkese selam
doğum hikayelerimizn sayfasını bulamadım kızlar o yüzden buraya yazıyrum
14.09.2013 ü 15.09.2013 bağlayan gece gene sıradan daha doğurmadın mı sancın yok mu bu kız gelmicek galiba gibi moral bozucu bi çok soruyla keyifsiz bi şkilde yatmaya gitmiştim .uyumadan önce bi çok şey düşündüm herzaman ki gibi neyse içim geçmiş saat kaçtı hatırlamıyorum bile...sabaha karşı karnımda bi ağrıyla uyandım tıvalate gitme ihtiyacı hissettim afedersiniz ishal olmuşum herhade üşüttüm dedim bacaklarımdan ince ince bi su geldi ama suyum muydu bilmiyorum çünkü hani böyle çok az küçük apdestin gelirde tanzikli olmaz ya yaparken öyleydi işte. neyse yatagıma gittim birden gene aynı sancıdan geldi ve uzun sürdüü ALLAHım dedim yoksa geliyor mu kızım . sonra cep telefonumu aldım kronometresini açıp sancının ne kadar sürdüğüne ve kaç dk bir geldiğine baktım ortalama 1 dk sürüyor ve 3 dk arayla geliyordu .eşimi uyandırdım sabah 5:30 civarı galiba nazlı kızımız gelior hayatım dedim yataktan bi firlayışı vardı hiç unutmuycam panik yapmasına izin vermedim sakin olmaya çalıştık beraber sancılara baktık ve artık kayınvalidemleri kaldırma vakti gelmişti ...içimden de dua ediyorum nolur yalancı sancı olmasın gidip geri gelmeyelim die sabah ezanıyla yola çıktık hastane evimize biraz uzak vve malesef yol çalışması olduğu için daha da bi uzak oldu o yol bana var yaaa offf offf ....
neyse hastaneye nihayet vardık vvvvvveeeeeeeeee benim şanslı kızım ya doğum katına bir çıktım ki doktorum koridorda oturuyo nöbetçiymiş beni görünceee ooo dedi ben seni bekliyodum bu hafta sen den başka beklemediğim herkes geldi sende geldin tam oldu dedi güldü :) doktorumu orda görünce o kadar sevindim ki anlatamam ebe doğumhaneye aldı beni muyane etti 5 6 cm açılman var harika dedi :)ebe öyle diyince doğumun olacağını anladım ve annemlerede haber verdik resmen uçarak geldiiler neyse sonra serum taktilar lavman yaptılar deli gibi bagırmadım hiç sancı geldikçe hep kızımla konuştum korkma kızım dedim az kaldı kavuşcaz dedim lavmandan sonra tekrar doğumhaneye aldılar beni epidural takmak için canım orda çok yandı ve gerçekten bağırdım ama takılınca rahatladım odama aldılar beni suni sancı verdiler küçük dozda ebeler geldi gitti muyane etti çok güzel diolardı hep hepside çok tatlıylı ALLAH RAZI OLSUN ...Saat 8 gibi açılmam 9 cm olmuştu ama epidurelden sonra hiç ağrım olmadı sadece baskı olrak hhissettim hep sancıyı saat 8:20 hadi bakalım vakit geldi dediler sandalye getirdiler oturmak istemedim yürüyerek gittim doğumhaneye annemler koridorda sıralanmışlar hepsini öptüm teker teker ve 8:30da doğum başladı 8:40da 3 ıkınmayla bebeğim hooopp göbeğimin üstüne konuverdi o an gerçekten bambaşkaydı yaaa 2 750 beklerken 3 270 49 cm doğdu kızım doktorum ebeler beni teprik etti harikasın senin gibi 10 tane daha doğurturum maşallah dediler bana ilk doğuma göre çok iyiymiş eşimde doğuma girince bi çay içeyim die kantine inmiş inmesine de çıkması bir olmuş
Bugun gobegimiz dustu.bundan sonra batikon ile temizlemeye devam edecekmiyiz
Batikon ile mi temizlediniz yada doktorn verdigi losyonlami.annem gobegin ustune tipa gibi bisey yaptirdi gazlibezi yubarlak hale getirdim onu gobegin ustune koyup ince tulbent ile sardimbızım 8.gun göbegımız dustu sonrakı gunlerde sureklı banyo yaptrdık
her banyodan sonra göbegını temızledık 20.gune kadr felan
ama doktor bu sekılde yapın demedı bız ara ara kanama oldugu ıcın bu sekılde yaptık
sımdı 30.gun duzeldı cok sukur