2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birşey sormak istiyorum tuvalete girip çıktıktan sonra adet sancısı gibi 10 dakika ağrım oluyor sonra geçiyor.Bu durum neyle ilgili olabilir.Yaşayan ya da bilgisi olan varsa benimle de paylaşır mısınız?

canım bende tuvalete cıkacagım zaman oluyo ve tuvaletıı yaptgm esnada oluyo
normal dogum yaptm sonrasında basur oldu
her tuvalette dogum sancısı gibi sancılanıyodum
dogum yapalı 3 hafta oldu bıraz olsun azaldı hamdolsun
inşallah senınkı de geçer
 
Kizlar nasilsiniz.zambakk tan haberi olan varmi bebegi ciktimi acaba hastHanedn.dogum bekleyen arkadaslarimiz cok azaldi hayirlisiyla bi avazda saglikli gine kurtulirsinuz insallah.
 
Kizlar nasilsiniz.zambakk tan haberi olan varmi bebegi ciktimi acaba hastHanedn.dogum bekleyen arkadaslarimiz cok azaldi hayirlisiyla bi avazda saglikli gine kurtulirsinuz insallah.

Zambakktan bende bir haber okumadım burda henüz, umarım bebisiyle evde ilgilendiği için yazamiyordur.

Bende hala doguramadim, normal doğumu bekliyorum ama hiç ağrı sizi sancı yok :)) bizim eylül annelerinin neredeyse hepsi bebislerini kucaklarina aldı, acaba benim kız gelmek için dişlerinin de çıkmasını mi bekliyor? :)

Şaka bir yana sanki hep içimde kalacakmis gibi hissetmeye basladim.. Artık hayirliysa gelseler.. doğumu tetikleyici ne yapabilirim anneler? Fikri olan var mi acaba?
 
Emerken uyumamasina dikkat et ayagini cimcikle gidikla cenesiyle oyna vs ama uyutma...
15 dk bir gogus 15 dk diger gogsunu emzir insallah diymus olur ve uzun bir sure uyur. Sen de bu arada dinlenir bi meyve bulgur pilavi elma suyu rezene cayi gibi seuler tuketirsen o uyurkeb gogsun sutle dolar.

Bebegin de bi sonraki ogunde yine doyacak sutu bulur insallah
slmm ben ekim annesi olucakken minnak oğluşum bekleyemedi ve erkenden geldi şimdi 10 günlüğüz tam ilk gün sütüm gelmedi sonra çok şükür gelmeye başladı sadece anne sütü veriyorum mama vermem gerkmi nasıl anlarım yani ağlama olayı öyle çok uzun süreli dğl ama sütümün yetip yetmediğğini aç olduğunu sadeceağlamasından mı anlarım kilo olarak az doğdu 2.5 kg o yüzden aslında biraz düşünüyorum acaba süt yetiyomudur takviye yapmalımıyım
 
Son düzenleme:
Zambakktan bende bir haber okumadım burda henüz, umarım bebisiyle evde ilgilendiği için yazamiyordur.

Bende hala doguramadim, normal doğumu bekliyorum ama hiç ağrı sizi sancı yok :)) bizim eylül annelerinin neredeyse hepsi bebislerini kucaklarina aldı, acaba benim kız gelmek için dişlerinin de çıkmasını mi bekliyor? :)

Şaka bir yana sanki hep içimde kalacakmis gibi hissetmeye basladim.. Artık hayirliysa gelseler.. doğumu tetikleyici ne yapabilirim anneler? Fikri olan var mi acaba?

cnm benim de beklenen doğum tarihim 27 ama hala karnım aşağı düşmedi hala sancım yok nst de,
napsam bilemiyorum internetten kuşburnu çayını ve hurmayı okudum ama korkuyorum bişey olursa diye
 
cnm doktorun ne diyor daha bekleyecek misiniz allah korusun bebiş kakasını yemesin sonra

yarın tekrar muayene var canım büüyk ihtimal yatış yapacak suni sancı deneyecekler.. eğer bir iki gün daha bekle derse beklemek istemediğimi söyleyeceğim dediğin gibi kakasını yemesinden korkuyorum bende. ve salı günü 42. haftaya gireceğiz artıkk daha beklemesin..
 
sezeryan yapan anneler sıze bır sorum var dogumdan sonra hemen tartıldınız mı kıloların ne kadarı gıdıyor acaba
 
sezeryan yapan anneler sıze bır sorum var dogumdan sonra hemen tartıldınız mı kıloların ne kadarı gıdıyor acaba

Ben 79 kiloyla girdim sezeryana 3. gün yani eve ggeldiğim gün 72.5 mu 73.5 mu neydi bugün bir haftalik olduk kilom 71 şu an hamile kaldığım kiloma 6 kilom var
 
sezeryan yapan anneler sıze bır sorum var dogumdan sonra hemen tartıldınız mı kıloların ne kadarı gıdıyor acaba
Canim ben eve 3.gun geldim hemen tartildim 1 kilo gitmis inanamadim meger odem yapmis vucudum 2 gun sonra bir daha tartildim 5 kilo gitmisti ertesi hafta 3 kilo daha gitti.3 kilo fazlam kaldi ama son 3 haftadir sabitlendi sanirim boyle kalacak.
Kızlar korse kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız (sezeryan olanlar)
Canim ben 1.ayimda takmaya basladim ama en kucuk beden aldim ilk gun gayet iyi sıkıydi simdi vucudum alisti pek sıkmıyor bilmem ise yarar mi.bu arada gunde bikac saatten fazla takmak zararliymis.
 
maraba arkadaşlar şimdi size pekte hoş olmayan doğum hikayemi anlatıcam umarım kimsenin başına gelmez... 12 eylülde spinal anestezi ile sezeryan olmaya karar vermiştik.saat 8:30 da beni ameliyathaneye aldılar (çok da iyi bir hastane doğumun yaklaşık 8000 tl olduğu !!!!!!) sizleri korkutmak istemem ama çok korktum ameliyathanede çok üşüdüm ve titredim sıcak hava verdiler biraz rahatladım neyse uzatmayım uygun pozisyonda oturmam istendi belden iğne için zorda olsa oturdum ... 1. deneme başarısız !!!! 2. deneme başarısız ....3. deneme iğne yanlışlıkla dura zarını deler ve olmaması gereken yerde kocaman bir delik olur... ama ilaç verilir !!!! 5 dk boyunca uyuşmam gerektiği konusunda beni inandırmaya çalıştılar ama ben uyuşmamıştım batırdıkları iğneyi olduğu gibi hissediyordum ve en sonunda genel anestezi yapıldı... uyandım , uyandığım esnada bana birşeyler anlattılar ama anestezi nedeniyle anlamadım hiçbirşey korkunç gerçeği daha sonra öğrenicektim... odama çıkarıldım çok iyiydim doğum fotoğrafçısı çağrmıştım çok güzel fotolar çekindik çok iyiydim makyajlı saçım yapılı :) ikici gün anlamadığım şekilde doktorlar arasında bir anlaşmazlık vardı anestezi doktorunun direktifi ile hemşireler beni yatırıyor kadın doğum doktorum gelip hala kalkmadınmı ,kalkıp biraz yürü diyor... bir sorun olduğunu anladık ve annemin ısrarı ile kadın doğum doktoru anestezi doktorunu bize herşeyi anlatması için gönderdi. doktor geldi ve anestezi sırasında neler olup bittiğini anlattı çok açık bir dille dura zarının yırtıldığını ordan beyin omurilik sıvısının aktığını korkunç bir başağrısına neden olacağını bu yüzden ayağa kalkmaman gerektiğini .genelde bir haftada geçtiğini ama geçmeyedebileceğini geçmezse yama yapılacağını çok üzgün olduğunu ama yüzde 1 ihtimalle böyle durumların gerçekleştiğini anlattı. tabi ben lohusa psikolojisi ile ağlama krizine girdim çocuğumda benle birlikte ağladı. kendime geldiğimde annem babam doktorum eşim herkes aciyan gözlerle bakıyordu bana... 4 gün hastanede yattım 4. gün zorla çıktım çok sıkılmıştım. sürece gelince gerçekten bir hafta boyunca korkunç başağrısı yaşadım her ayağa kalktığımda kendimi yüksek bir yerden atasım geldi. çocuğumla hiç ilgilenemedim sadece emzirdim yatarak... sezeryan yaram iyileşmedi çünkü hiç yürüyemedim... bir hafta sonunda baş ağrısı geçti çok şükür... ve diğer yaşadıklarım kulak uğultusu boyun tutulması bel tutulması şuan sadece hafif bel ağrım var... ama psikolojim inanılmaz bozuk sakat kalacağımı hiç iyileşemeyeceğimi düşünmüştüm. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama herkes bilsin böylede yan etkisi var yüzde bir ama oluncada oluyo işte... bebişim iyi çok şükür ... ama yakınlaşamadık hala... bunlar geçti ama göğüslerimin ucu yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen benim gibi olan var mı yada bir hal çaresini bulan. bide tecrübeleri annelerden bilgi istiyorum emzirirken ağlamaya başlıyo sanırım gazı oluyo gazını çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum tekrar gazı oluyo :KK43: napıcağımı bilemiorum.
 
Cok uzuldum gercekten...
Cok ama cok gecmis olsun.. Yalniz sana yapilan aciklamayi bence bir de bi kagida doksunler ve imza atsinlar..Yanlis anlama uzulme de ama Allah korusun yarin bir gun o yanlislik kotu sonuca sebep olursa hic degilse ortada kalmasin suc!!

Meme uclarin yanlis emzirmeden yara olmustur buyuk bir ihtimal.Emzirme egitimi aldin mi hemsirelerden?
8000 verdiysen evde bile ozel bakima gelmeleri lazim yani, yazik...
Bebeginin agzini kocaman actir ve memenin kahverengi kismini tamamen agzina ver, ucunu degil. dudaklarini disarda gor...

Bol bol rezene icersen de hem sutun artar hem de gaz kaka problemin olmaz insallah...

Tekrar cok gecmis olsun... =(


maraba arkadaşlar şimdi size pekte hoş olmayan doğum hikayemi anlatıcam umarım kimsenin başına gelmez... 12 eylülde spinal anestezi ile sezeryan olmaya karar vermiştik.saat 8:30 da beni ameliyathaneye aldılar (çok da iyi bir hastane doğumun yaklaşık 8000 tl olduğu !!!!!!) sizleri korkutmak istemem ama çok korktum ameliyathanede çok üşüdüm ve titredim sıcak hava verdiler biraz rahatladım neyse uzatmayım uygun pozisyonda oturmam istendi belden iğne için zorda olsa oturdum ... 1. deneme başarısız !!!! 2. deneme başarısız ....3. deneme iğne yanlışlıkla dura zarını deler ve olmaması gereken yerde kocaman bir delik olur... ama ilaç verilir !!!! 5 dk boyunca uyuşmam gerektiği konusunda beni inandırmaya çalıştılar ama ben uyuşmamıştım batırdıkları iğneyi olduğu gibi hissediyordum ve en sonunda genel anestezi yapıldı... uyandım , uyandığım esnada bana birşeyler anlattılar ama anestezi nedeniyle anlamadım hiçbirşey korkunç gerçeği daha sonra öğrenicektim... odama çıkarıldım çok iyiydim doğum fotoğrafçısı çağrmıştım çok güzel fotolar çekindik çok iyiydim makyajlı saçım yapılı :) ikici gün anlamadığım şekilde doktorlar arasında bir anlaşmazlık vardı anestezi doktorunun direktifi ile hemşireler beni yatırıyor kadın doğum doktorum gelip hala kalkmadınmı ,kalkıp biraz yürü diyor... bir sorun olduğunu anladık ve annemin ısrarı ile kadın doğum doktoru anestezi doktorunu bize herşeyi anlatması için gönderdi. doktor geldi ve anestezi sırasında neler olup bittiğini anlattı çok açık bir dille dura zarının yırtıldığını ordan beyin omurilik sıvısının aktığını korkunç bir başağrısına neden olacağını bu yüzden ayağa kalkmaman gerektiğini .genelde bir haftada geçtiğini ama geçmeyedebileceğini geçmezse yama yapılacağını çok üzgün olduğunu ama yüzde 1 ihtimalle böyle durumların gerçekleştiğini anlattı. tabi ben lohusa psikolojisi ile ağlama krizine girdim çocuğumda benle birlikte ağladı. kendime geldiğimde annem babam doktorum eşim herkes aciyan gözlerle bakıyordu bana... 4 gün hastanede yattım 4. gün zorla çıktım çok sıkılmıştım. sürece gelince gerçekten bir hafta boyunca korkunç başağrısı yaşadım her ayağa kalktığımda kendimi yüksek bir yerden atasım geldi. çocuğumla hiç ilgilenemedim sadece emzirdim yatarak... sezeryan yaram iyileşmedi çünkü hiç yürüyemedim... bir hafta sonunda baş ağrısı geçti çok şükür... ve diğer yaşadıklarım kulak uğultusu boyun tutulması bel tutulması şuan sadece hafif bel ağrım var... ama psikolojim inanılmaz bozuk sakat kalacağımı hiç iyileşemeyeceğimi düşünmüştüm. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama herkes bilsin böylede yan etkisi var yüzde bir ama oluncada oluyo işte... bebişim iyi çok şükür ... ama yakınlaşamadık hala... bunlar geçti ama göğüslerimin ucu yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen benim gibi olan var mı yada bir hal çaresini bulan. bide tecrübeleri annelerden bilgi istiyorum emzirirken ağlamaya başlıyo sanırım gazı oluyo gazını çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum tekrar gazı oluyo :KK43: napıcağımı bilemiorum.
 
Cok uzuldum gercekten...
Cok ama cok gecmis olsun.. Yalniz sana yapilan aciklamayi bence bir de bi kagida doksunler ve imza atsinlar..Yanlis anlama uzulme de ama Allah korusun yarin bir gun o yanlislik kotu sonuca sebep olursa hic degilse ortada kalmasin suc!!

Meme uclarin yanlis emzirmeden yara olmustur buyuk bir ihtimal.Emzirme egitimi aldin mi hemsirelerden?
8000 verdiysen evde bile ozel bakima gelmeleri lazim yani, yazik...
Bebeginin agzini kocaman actir ve memenin kahverengi kismini tamamen agzina ver, ucunu degil. dudaklarini disarda gor...

Bol bol rezene icersen de hem sutun artar hem de gaz kaka problemin olmaz insallah...

Tekrar cok gecmis olsun... =(

Benim kizimda emerken cogu vakit uyuyor sonra emiyor.emerken uyumasinin ne gibi sakincasj var.hemsirelerde soyledi ama ben kiyamiyom uyandirmYa cunku burnunu sikmaktan kizariyor
 
maraba arkadaşlar şimdi size pekte hoş olmayan doğum hikayemi anlatıcam umarım kimsenin başına gelmez... 12 eylülde spinal anestezi ile sezeryan olmaya karar vermiştik.saat 8:30 da beni ameliyathaneye aldılar (çok da iyi bir hastane doğumun yaklaşık 8000 tl olduğu !!!!!!) sizleri korkutmak istemem ama çok korktum ameliyathanede çok üşüdüm ve titredim sıcak hava verdiler biraz rahatladım neyse uzatmayım uygun pozisyonda oturmam istendi belden iğne için zorda olsa oturdum ... 1. deneme başarısız !!!! 2. deneme başarısız ....3. deneme iğne yanlışlıkla dura zarını deler ve olmaması gereken yerde kocaman bir delik olur... ama ilaç verilir !!!! 5 dk boyunca uyuşmam gerektiği konusunda beni inandırmaya çalıştılar ama ben uyuşmamıştım batırdıkları iğneyi olduğu gibi hissediyordum ve en sonunda genel anestezi yapıldı... uyandım , uyandığım esnada bana birşeyler anlattılar ama anestezi nedeniyle anlamadım hiçbirşey korkunç gerçeği daha sonra öğrenicektim... odama çıkarıldım çok iyiydim doğum fotoğrafçısı çağrmıştım çok güzel fotolar çekindik çok iyiydim makyajlı saçım yapılı :) ikici gün anlamadığım şekilde doktorlar arasında bir anlaşmazlık vardı anestezi doktorunun direktifi ile hemşireler beni yatırıyor kadın doğum doktorum gelip hala kalkmadınmı ,kalkıp biraz yürü diyor... bir sorun olduğunu anladık ve annemin ısrarı ile kadın doğum doktoru anestezi doktorunu bize herşeyi anlatması için gönderdi. doktor geldi ve anestezi sırasında neler olup bittiğini anlattı çok açık bir dille dura zarının yırtıldığını ordan beyin omurilik sıvısının aktığını korkunç bir başağrısına neden olacağını bu yüzden ayağa kalkmaman gerektiğini .genelde bir haftada geçtiğini ama geçmeyedebileceğini geçmezse yama yapılacağını çok üzgün olduğunu ama yüzde 1 ihtimalle böyle durumların gerçekleştiğini anlattı. tabi ben lohusa psikolojisi ile ağlama krizine girdim çocuğumda benle birlikte ağladı. kendime geldiğimde annem babam doktorum eşim herkes aciyan gözlerle bakıyordu bana... 4 gün hastanede yattım 4. gün zorla çıktım çok sıkılmıştım. sürece gelince gerçekten bir hafta boyunca korkunç başağrısı yaşadım her ayağa kalktığımda kendimi yüksek bir yerden atasım geldi. çocuğumla hiç ilgilenemedim sadece emzirdim yatarak... sezeryan yaram iyileşmedi çünkü hiç yürüyemedim... bir hafta sonunda baş ağrısı geçti çok şükür... ve diğer yaşadıklarım kulak uğultusu boyun tutulması bel tutulması şuan sadece hafif bel ağrım var... ama psikolojim inanılmaz bozuk sakat kalacağımı hiç iyileşemeyeceğimi düşünmüştüm. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama herkes bilsin böylede yan etkisi var yüzde bir ama oluncada oluyo işte... bebişim iyi çok şükür ... ama yakınlaşamadık hala... bunlar geçti ama göğüslerimin ucu yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen benim gibi olan var mı yada bir hal çaresini bulan. bide tecrübeleri annelerden bilgi istiyorum emzirirken ağlamaya başlıyo sanırım gazı oluyo gazını çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum tekrar gazı oluyo :KK43: napıcağımı bilemiorum.
Oncelikle cok gecmisler olsun.
Burank arkadasimizin dedigi gibi buyuk ihtimal yanlis emzirmektn yara olmustur benimkide ilk gunleede yara oldu hemsirelerin dedigi gibi yapmha ozen gosteriyom ozaman daha az aci duyuyorum yaralarimizda azalmaya basladi.yaralar icin safzeytiyagini yada eczaneden bir merhem alabilirsin.
 
Benim kizimda emerken cogu vakit uyuyor sonra emiyor.emerken uyumasinin ne gibi sakincasj var.hemsirelerde soyledi ama ben kiyamiyom uyandirmYa cunku burnunu sikmaktan kizariyor

sakincasi su ki; bebisler zaten cook kucukler emerken yoruluyorlar.B ir de emzirirken serin tutun ki sicaktan mayismasinlar yazik. Cunku mayisincaa ve yorulunca ddaha doymadan uyuyakaliolar. kisa surede yeniden acikacaklari icin uzun uyuyamazlar ..
duzeni olmaz...
 
sakincasi su ki; bebisler zaten cook kucukler emerken yoruluyorlar.B ir de emzirirken serin tutun ki sicaktan mayismasinlar yazik. Cunku mayisincaa ve yorulunca ddaha doymadan uyuyakaliolar. kisa surede yeniden acikacaklari icin uzun uyuyamazlar ..
duzeni olmaz...
Anladim canim.insallah guzel bir duzen oturtuabiliriz.ogrenecegimiz cooookkkkkkkkk sey var insallah ustesinden gelivercez
 
Kızlar bugün doktora gittim.. Bebegimin suyu azalmış, çarşamba tekrar kontrole gel suyuna bakalım dedi.. Tabi günü de haftaya pazar doluyor o yüzden daha fazla bekletmeyelim bebek gelmezse haftaya suni sancı ile doğumu baslatalim dedi..

Allah rızası için bana da dua edin ki pazara kalmadan kendi sancilarimla dogurabileyim..
 
Kızlar bugün doktora gittim.. Bebegimin suyu azalmış, çarşamba tekrar kontrole gel suyuna bakalım dedi.. Tabi günü de haftaya pazar doluyor o yüzden daha fazla bekletmeyelim bebek gelmezse haftaya suni sancı ile doğumu baslatalim dedi..

Allah rızası için bana da dua edin ki pazara kalmadan kendi sancilarimla dogurabileyim..
Canim Rabbim gonlune gore verir insallah.hurma yemeeye basla istersen gunde 5 10 tane ye
 
slm arkadaşlar nasılsınız. Cuma günü oğlumu çıkardık çok şükür. Şimdi iki oğluma yetmeye çalışıyorum. Doğum yapanlara hayırlı olsun, yapmayanları Allah kurtarsın
 
sezeryan yapan anneler sıze bır sorum var dogumdan sonra hemen tartıldınız mı kıloların ne kadarı gıdıyor acaba

ben doğuma 86 kg ile girdim , doğumdan sonra 82 kiloydum. hamileliğimde 20 kilo almıştım şu an 13 ü gitti daha 7 kilo fazlam var 27 gün önce doğum yaptım,çok şükür göbeğim yok sayılcak kadar küçük
 
maraba arkadaşlar şimdi size pekte hoş olmayan doğum hikayemi anlatıcam umarım kimsenin başına gelmez... 12 eylülde spinal anestezi ile sezeryan olmaya karar vermiştik.saat 8:30 da beni ameliyathaneye aldılar (çok da iyi bir hastane doğumun yaklaşık 8000 tl olduğu !!!!!!) sizleri korkutmak istemem ama çok korktum ameliyathanede çok üşüdüm ve titredim sıcak hava verdiler biraz rahatladım neyse uzatmayım uygun pozisyonda oturmam istendi belden iğne için zorda olsa oturdum ... 1. deneme başarısız !!!! 2. deneme başarısız ....3. deneme iğne yanlışlıkla dura zarını deler ve olmaması gereken yerde kocaman bir delik olur... ama ilaç verilir !!!! 5 dk boyunca uyuşmam gerektiği konusunda beni inandırmaya çalıştılar ama ben uyuşmamıştım batırdıkları iğneyi olduğu gibi hissediyordum ve en sonunda genel anestezi yapıldı... uyandım , uyandığım esnada bana birşeyler anlattılar ama anestezi nedeniyle anlamadım hiçbirşey korkunç gerçeği daha sonra öğrenicektim... odama çıkarıldım çok iyiydim doğum fotoğrafçısı çağrmıştım çok güzel fotolar çekindik çok iyiydim makyajlı saçım yapılı :) ikici gün anlamadığım şekilde doktorlar arasında bir anlaşmazlık vardı anestezi doktorunun direktifi ile hemşireler beni yatırıyor kadın doğum doktorum gelip hala kalkmadınmı ,kalkıp biraz yürü diyor... bir sorun olduğunu anladık ve annemin ısrarı ile kadın doğum doktoru anestezi doktorunu bize herşeyi anlatması için gönderdi. doktor geldi ve anestezi sırasında neler olup bittiğini anlattı çok açık bir dille dura zarının yırtıldığını ordan beyin omurilik sıvısının aktığını korkunç bir başağrısına neden olacağını bu yüzden ayağa kalkmaman gerektiğini .genelde bir haftada geçtiğini ama geçmeyedebileceğini geçmezse yama yapılacağını çok üzgün olduğunu ama yüzde 1 ihtimalle böyle durumların gerçekleştiğini anlattı. tabi ben lohusa psikolojisi ile ağlama krizine girdim çocuğumda benle birlikte ağladı. kendime geldiğimde annem babam doktorum eşim herkes aciyan gözlerle bakıyordu bana... 4 gün hastanede yattım 4. gün zorla çıktım çok sıkılmıştım. sürece gelince gerçekten bir hafta boyunca korkunç başağrısı yaşadım her ayağa kalktığımda kendimi yüksek bir yerden atasım geldi. çocuğumla hiç ilgilenemedim sadece emzirdim yatarak... sezeryan yaram iyileşmedi çünkü hiç yürüyemedim... bir hafta sonunda baş ağrısı geçti çok şükür... ve diğer yaşadıklarım kulak uğultusu boyun tutulması bel tutulması şuan sadece hafif bel ağrım var... ama psikolojim inanılmaz bozuk sakat kalacağımı hiç iyileşemeyeceğimi düşünmüştüm. çok uzun yazdım kusura bakmayın ama herkes bilsin böylede yan etkisi var yüzde bir ama oluncada oluyo işte... bebişim iyi çok şükür ... ama yakınlaşamadık hala... bunlar geçti ama göğüslerimin ucu yara oldu emzirirken ağlıyorum resmen benim gibi olan var mı yada bir hal çaresini bulan. bide tecrübeleri annelerden bilgi istiyorum emzirirken ağlamaya başlıyo sanırım gazı oluyo gazını çıkarıyorum sonra tekrar emziriyorum tekrar gazı oluyo :KK43: napıcağımı bilemiorum.


çok çok geçmiş olsun canım...bende spinal anestezi oldum.bende böyle kötü bi talihsizlik olmadı ama gerçekten çok kötü bi baş ağrısı yaşadım.sanki beynim akıcakmış gibi hissediyordum.tekrar çok geçmiş olsun
 
X