- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bir dua öğrendim sancı sırasında okunması doğumu kolaylaştırıyormuş. Normal doğum yapmayı düşünen annelere faydası olur İnşallah.
80 / ABESE - 20.ayet Summes sebîle yesserah(yesserahu). Sonra yolu ona kolaylaştırdı.
Kizlar 11 eylulde dogum yaptim ama psikolojim iyi degil
Kızlar kızım bugün tam 10 günlük oldu.
Son 3 gündür her emmeden sonra son yudum sütünü yutmuyor ve hem ağzından hem burnundan geliyor.
çok korkuyorum hemen ters çevirip sırtına vuruyorum rahatlıyor.
Bu neden olabilir.;????
kızlar birşey dikkatimi çekti normali bekleyenler ya erken doğurdu ya da 40 haftayı doldurdu.38. haftalarda normal doğum yapan olmadı diye hatırlıyorum. bekliycez desenize 40'ı doldurmayı.
Kizlar 11 eylulde dogum yaptim ama psikolojim iyi degil
Kizlarrrr bu suni beni öldürdü 2,5 cm daha ((
Kizlar bugün sata göre 41+3tuk ve ben spinal sezeryanla kızımı kucağıma aldim doktor en fazla 3800 bekliyordu ama 4150 54cm doğdu ikimiz de cok iyiyiz cok şükür Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu
arkadaşlar dün sabah 8:40ta kızımı çatır çatır normal doğumla dünyaya getrdim sabaha karşı 5:00 da sancılarım geldi hastaneye gittik 8:30 doğuma girdim 8:40 da kızımı dünyay getirdim 3270 49 cm oldu bebeğim çok güzel bi duygu hikyemi sonra paylaşıcam 0 uykuyl duruyorum ama kızım o kadar tatlı ki teyzeleri
Anamm bacim ssen bugun aklimdan geciyordun yoktun dogurdumu acap diyodumki guzel haberni aliverdimmarkadaşlar dün sabah 8:40ta kızımı çatır çatır normal doğumla dünyaya getrdim sabaha karşı 5:00 da sancılarım geldi hastaneye gittik 8:30 doğuma girdim 8:40 da kızımı dünyay getirdim 3270 49 cm oldu bebeğim çok güzel bi duygu hikyemi sonra paylaşıcam 0 uykuyl duruyorum ama kızım o kadar tatlı ki teyzeleri
Slm kızlar nasılsınız, oğlum hala hastanede
Enfeksiyon düşmüş ama en erken perşembe çıkar dediler, hastaneye gidip geliyoruz, hayırlısı diyorum artık...
Gozunaydin bu guzel bir habr annesi.persembe gunu kucaginda olcak insallah.sen beslnmene dinlemnmene dikkat etki persembe gunu bebisin seni guclu guzel hssetsin
Rabbim sevdigi kuluna dert veriri sabir mi etcek isyan mi edicek diye.insallah persembe gununu ku aginda olcak ve sen o mis cennet kokulunla uyuycaksin.sabr az kLdi persembeye.Güzel haber fakat yanımda yok canım, inş. perşembe çıkarda evine gelir bebeğim...
Kızlar dün 20;45 te bebegim geldi allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın ☺
arkadaşlar aranızda kordon ebege dolanmış varmıydı acaba benım bu hafta 1 kere bebegımın boynuna dolanmısta bıraz panıkledım boyle olunca sezeryan oluyor sanırım tecrubesı olan varsa yazabılır mı