kızlar bu arada bugün bende kontrole gittim. 38+3 üz,nts ye girdim,bebeğin kalp ritmi bi aralıkta düz gibi gitmiş bu iyi bişey değil ama snra düzelmiş,işte bilmiyorum artık kordon mu dolandı ne olduysa dedi,buna dikkat edicez hareketlerini ii kontrol et dedi, sadece 2 tane sancım görünmüş altta,30 una kadar bekleyeceğiz normal düşünüyordun heralde dedi,çatı muayenesi yapmamıştınız dedim,yapalım o zaman dedi,1.5 cm açılman olmuş doğumun başlamış senin dedi,bugün yarın da gelebilir dedi,haftaya tekrar nts için çağırdı,bi ara yoğun akıntım gelmişti nişanmıydı ki dedim,nişandı demekki ki başlamıiş açılman dedi,çatı öyle acıtan bişey değilmiş sadece bi rahatsızlık veriyo o kadar,annem benden haber bekliyo da acaba gelsemi ya karar veremedim napsam ki ?bir de ultrasonda bakmadı bebeğime kilosunu sordu en son nekadardı dedi 20 gün önce 2730 gr dı dedim hee ii ii dedi, ya neden kilosuna bakmadı ultrasında belki de kordon dolanması falan varsa görecekti ultrasonda kafamı karıştırdı, hftaya nts ye çağırdı bi hafta nası rahat edicem ki ben,bir de nts de sancı çok az çıktı bu daha zamanının olduğunu da gösterebilir mi kiii