- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Öğlen kahverengi nişan geldi şimdi hastanedeyiz 2 cm açıklık varmış eve göndermiyorlar dua edin kızlar
hadi bir avazda inşallah sağlıklı gine kucağına alırsın bebişini...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğlen kahverengi nişan geldi şimdi hastanedeyiz 2 cm açıklık varmış eve göndermiyorlar dua edin kızlar
Bebeğimi emzirdikten sonra ağlaması durmuyor, ne zaman ki biraz mama takviyesi yaparsam susuyor ve huzurla uyuyor. Bebekleriniz kaç dk emiyor kızlar? Bir öğünde kaç ml süt yeter doymaları için biliyor musunuz?
slm kızar size birşey danışmak istiyorum.cevap yazarsanız sevinirim sabah uyandıgımda sümüksü kahverengi ve pembe akıntım geldi sonrasında durdu öglen tekrar geldi bu nedemek nişanmı acaba yarın kontrole gitsemmiki ne diyorsunuz
kızlar bir sorum olacak. yenidoğan bebeklerinizi hiç dışarıya çıkartıyor musunuz ? bebeğim 13 günlük. havaların güzel olduğu zamanlar artık çok azaldı.. dışarıda biraz hava aldırmak istiyorum ama emin de olamıyorum. sizin bu konuda fikriniz nedir ?
Ben de 40+5 te suni sancıyla başlatılan normal doğumla oğlumu 13 Eylülde (3.550 kg, 50 cm) kucağıma aldım arkadaşlar. Darısı henüz doğurmayanların başına..
Ben de 40+5 te suni sancıyla başlatılan normal doğumla oğlumu 13 Eylülde (3.550 kg, 50 cm) kucağıma aldım arkadaşlar. Darısı henüz doğurmayanların başına..
Kızlar kararımizi verdik 42.haftanin dolmasini beklemeyecegiz bebegimizi riske atmicaz yarin sabah 9.00da son kontrolümu olacağım acilmam yoksa 9.30 da sezeryana gireceğim Allahın izniyle dualarinizi esirgemeyin bizden
Kızlar kararımizi verdik 42.haftanin dolmasini beklemeyecegiz bebegimizi riske atmicaz yarin sabah 9.00da son kontrolümu olacağım acilmam yoksa 9.30 da sezeryana gireceğim Allahın izniyle dualarinizi esirgemeyin bizden
Sancin ya da açılman var mıydı peki
Dr.um 40+3 teki kontrolümde açıklığıma bakmadan 40+5te suni sancıyla başlatmayı teklif etti ben de kabul ettim. Perşembe günkü kontrolümde nöbetçi dr. muayene etti açıklığım 3 cm.di ama bu benim 3. gebeliğim. Ebelerin bana söylediği suni sancı bebeğin aşağı inmesinde kendi sancın kadar etkili olamıyor. Suni sancı verildikten sonra açıklık 5 cmken bebek çok yukarıda dediler ve keseyi patlattılar. Ondan sonra açılma da hızlandı aşağı inme de.
Selam kızlar heyecandan kalbim ağzımda atıyor yarın sabah 7 de gidiyorum sancım açılmam yok suni sancı ile başlatacağız yarın 40 olacağım uyku yok bu gece
arkadaşlar aranızda kordon ebege dolanmış varmıydı acaba benım bu hafta 1 kere bebegımın boynuna dolanmısta bıraz panıkledım boyle olunca sezeryan oluyor sanırım tecrubesı olan varsa yazabılır mı
arkadaşlar aranızda kordon ebege dolanmış varmıydı acaba benım bu hafta 1 kere bebegımın boynuna dolanmısta bıraz panıkledım boyle olunca sezeryan oluyor sanırım tecrubesı olan varsa yazabılır mı