Arkadaşlar ben çok kötü afedersiniz ishal oldum ne yapayım ne iyi gelir bilen varmı içinizde
canım reflor saşe iç ilaç kullanmak istemiyorsanda şeftali ve muz kesin sonuç veriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar ben çok kötü afedersiniz ishal oldum ne yapayım ne iyi gelir bilen varmı içinizde
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.
DOPLER CEKILDINMI CANIM
canım benımkı sezeryan deseydı hemen tamam derdım ama bekleyelım sancıyı dıyor..normal yollardan gelsın dıyor benımde bebıs asılama
hakkımızda hayırlısı hareketsızlık olursa gel dedı..DEMEK CUMA GUNU YAVRUNA KAVUSUYORSUN INS SAG SALIM GELIR DUNYAYA CANIM
Arkadaşlar cuma beni de sezeryana alacaklar. Hem tüp bebek olduğu için hem de bebek yukarda hala inmedi.Bakıyorum da bu ara sezeryan zamanı. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ben genel anestezi istedim. Sizlerin nasıl ?
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.
Arkadaşlar bugün söylediğim gibi muayenem vardı. Yine çatı muayenesi yaptı. Eve geldiğimden beri afedersiniz sümüksü kahverengi- pembe kanamam var. Kaç saattir hala geçmedi. Acaba muayeneden dolayı mı yoksa nişan gelmesini tetiklemiş olabilir mi yani böyle birşey mümkün olabilir mi muayeneden sonra. Bilgisi olan arkadaşım varsa cevaplarınızı bekliyorum..
Arkadaşlar bugün söylediğim gibi muayenem vardı. Yine çatı muayenesi yaptı. Eve geldiğimden beri afedersiniz sümüksü kahverengi- pembe kanamam var. Kaç saattir hala geçmedi. Acaba muayeneden dolayı mı yoksa nişan gelmesini tetiklemiş olabilir mi yani böyle birşey mümkün olabilir mi muayeneden sonra. Bilgisi olan arkadaşım varsa cevaplarınızı bekliyorum..
kizar cuma gunu hastaneye gittim ve aksam 10 da dogum yaptim cok sukur ikimizinde sagligi yerinde bugun evimize geldik
kizar cuma gunu hastaneye gittim ve aksam 10 da dogum yaptim cok sukur ikimizinde sagligi yerinde bugun evimize geldik
bende de çok oluyor canım özellikle biberli şeyler yediğimde ,biberi kestim suan midem düzeldi ama çok yandığında rennie duoyu kafama dikiyordum ayrıca sütüde denemişsin ama sütü fokur fokur kaynat hemen iç kesecektir eminim
sen tam bir anne olmuşsun egelgeç. darısı başımıza cnm
evet canım seninde gözün aydın.benim oğlum çiroz biraz 3.420 doğdu 54 cm upuzun parmakları var babası gibi.bende spinal oldum 3.gun sabah sütüm geldi emzirmeye başladım , ebemiz lactamili önerdi ilk 2-3 gun içtim ama artık içmiyorum bol su içiyorum,gaz içinde rezene çayım var her gün bi tane
Hayirli sabahlar kizlar.sabah 5 te kasik agrisi ile uyandim sonra agrim bel ve kasik seklinde devam etti.ilik bir dus iyi geldi.
canım ıyıyım sukur bende sızler gıbı beklemedeyım sancı ne zaman gelecek dıyeayse035 canim nezamandir girmiyodun nasilsin
allah razı olsun canım ama su plesenta can sıktı ya rıske atmak ıstemıyorum ..ıns saglıcakla gelırler dunyayabenimki bekleyelim dese hoplaya zıplaya tamam diyeceğim. Ptesi olsun bari sezeryanım dedim. Cuma nöbetçiyim bütün gün burdayım sneinle daha çok ilgilenirim. Ptesi olmasın cuma olsun dedi ikna etti bizi işte :))
amin canım inşallah dediin gibi sağ salim kavuşurum kızıma :)))
inşallah sende çok fazla ağrı sızı çekmeden normal doğumunu yaparsın. Suyun gelir hastaneye gidersin saatte doğurursun inşallah
aynen canım benimde tüp bebek ve benimde cum günü öğlen de sezeryanım olacak. Sabahta yatışım olacak.
Ve bende genel anestezi istedim. Senin içinde hayırlısı olsun canım
canım allah analı babalı büyütsün yavrunu. Hayırlı uğurlu olsun bebişin
amın ıns canım .canım gözün aydın seninde şimdiden :)
gayet iyi kilosu oğlanın maşallahı var annesi
ben gün boyunca büyük tuvalete çıkamadım
hastanede lavman yaptırmadan kaçtım :) ama sonunda oldu hiç rezene kullanmadım ama suyu tükettim :)
dün buraya yazdıktan sonra arasın altını değiştirirken göbeğinden iltihap aktığını gördüm doktoru aradık hemen gelin dedi
kaptığım gibi gittim yavrumdan kan aldılar ama almadan önce doktor benden de şaşkın allaalla nasıl olmuş bu nerden çıktı falan dedi beni iyice telaş sardı
eğer kanda çıkarsa yatış vericem dedi
sütüm kesilir diye korkudan ağlayamadım bile boğazıma düğümlendi kaldı
yarım saat sonuç çıkana kadar dua ettim
çok şükür kana karışmamış bir krem verdiler gönderdiler
dün sabah idrarı beline taşmıştı muhtemelen göbeğe yürüyüp iltihap kaptırmış
şu göbek bağı düşse ikimizde rahatlayacağız inşallah
bu arada hormonlarım dehşet verici durumda
bazı şeylere deli gibi dikişlerimi acıtana kadar gülüyorum hiç olmadık şeylerede ağlayıveriyorum
inşallah bugünlerde geçecek
arastan fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum kızlar
sabah bereketli gün olsun inşallah
benim gibi beklemekten çok çok sıkılan annişlerin bebekleri kucaklarına geliversin inşallah :d