- 15 Ocak 2012
- 1.462
- 211
canım ıyıyım sukur bende sızler gıbı beklemedeyım sancı ne zaman gelecek dıye
Hakkımızda hayırlısı ıns
sen nasılsın kontrollerın nasıl gıdıyo
eh canım dediğin gibi beklemedeyiz bizlerde herkes birbir aldı yavrusunu kucagına bekleyen çok az kaldı gerçekten kontrollerim doktoruma göre normal güzel gidiyo ama eskiden takılmadığım normal bulduğum kilo konusuna şimdi takılmaya başladım 36+4 2650 gr dı normal dedi ama bana azmış gibi geliyo şimdi
günaydın hanımlar 3 eylül 00:51 de oğlumu dünyaya getirdim. Bütün gün kanlı akıntım oldu akşama da sancım başladı gece bebeğimi aldım kucağıma. 3840 gr, 50 cm doğdu.. Bebeğim iyi benim de dikişlerim ağrıyo ne zamana geçer bilmiyorum.
ÇOk güzel bir duygu inşallah en yakın zamanda sizler de bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
canımmmm hayırlı olsun analı babalı büyüsün inş maşallah kilosu falan yerinde normal mi yaptın?
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum bu sabaha akıntım kesildi tamamen. Demekki muayeneden dolayı öyle oldu. Haftaya doğumumumn olma ihtimali yüksek ve doktorum izne ayrılıyormuş maalesef. Haftaya olan kontrolümü de bir doktor ismi verip beni ona attı. Benim kendi doktorum beni normal doğumdan baya bir korkuttu dün ki muayenemde. Sen daha çatı muayenesinde sıkıntı çekiyorsun böyle olursa 2 günde doğuramazsın ne bu böyler şımarık çocuklar gibi diye kadın bütün hırsını benden aldı sanki :) onun bu konuşmasından sonra o doktorun bana doğum yaptırmasına da çok hevesli değilim açıkçası. Kimbilir doğumda ne laflar eder muayenede böyle yaparsa.Cesaret vereceğine böyle tırsıttı beni. Hayırlısı neyse o olsun böyle acımasızca konuşan doktorlardan gerçekten korusun bizleri ne diyim artık..
ayyy dinguk şey sinir oluyorum yaaa ne biçim doktormuş boşver gitmesi senin açından daha hayırlı olmuş bence diğer doktor belki daha aklı selim biridir takma kafana hiç bebeğine kavuşacağın anı düşün