- 2 Eylül 2011
- 937
- 8
Normal doğum istemedin mi
Petek normal doğum istemedim kendi tercihim doktor çok zorladı ama ben kendime güvenemedim kararım sezeryandan yana kullandım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal doğum istemedin mi
geçmiş olsun canım hiç bişe olmadan alcaksın bebeğini kucağına 2800 az değil ki bugün bile doğursan zaten o annesinin sütüyle daha ii kilo alacak:)
canım sıkma canını 1.500 kilodan sonrası normal kiloya giriyor seninkinin kilosu çok iyi 2800 daha ne istiyorsun...:) doğumun son haftasında olur öyle sıkma canını....:)
Arkadaşlar ben çok kötü afedersiniz ishal oldum ne yapayım ne iyi gelir bilen varmı içinizde
sezeryana hiç hazırlıklı değildim kızlar. bugün oldu bitti her şey cuma sezeryan olacağım
heyecan bastı beni
çok sagolun kızlar allah razı olsun ..doplerde sorun cıkmadı ama plesenta yaslanmıs kızımı beslemıyor..
bebegımın anne karnında kalması suan daha ıyı oldugu ıcın dogum baslatılmadı sancımı beklıcem ıns
Gecmis olsun canim bol bol su ic annelerimiz bize patates haslar onu yerdik ishal olunca bi dene istersen dogum oncesi cogu anne ishal olur sorada doguma gidermis.Arkadaşlar ben çok kötü afedersiniz ishal oldum ne yapayım ne iyi gelir bilen varmı içinizde
Hakkinda hayirlisi buymus.sagsaglim gelsin hayirlisiylacanım senin sorununla aynı durumdayım ve bugün öğrendim. ve doktorum sezeryanı önerdi. birazda tüp bebek olduğundan dolayı
cuma günü sezeryanım var. normal doğumu çok istiyorum aslında
plsasenta yaşlanmış bebek az besleniyormuş falan filan dedi ikna etti bizi
bebegi beslemiyorsa plasenta karninda durmasindaki amac nedir.saglikli gine gelir onsallah bebeginçok sagolun kızlar allah razı olsun ..doplerde sorun cıkmadı ama plesenta yaslanmıs kızımı beslemıyor..
bebegımın anne karnında kalması suan daha ıyı oldugu ıcın dogum baslatılmadı sancımı beklıcem ıns
hakkinda hayirlisi buymus.sagsaglim gelsin hayirlisiyla
bebegi beslemiyorsa plasenta karninda durmasindaki amac nedir.saglikli gine gelir onsallah bebegin
canım senin sorununla aynı durumdayım ve bugün öğrendim. Ve doktorum sezeryanı önerdi. Birazda tüp bebek olduğundan dolayı
cuma günü sezeryanım var. Normal doğumu çok istiyorum aslında
plsasenta yaşlanmış bebek az besleniyormuş falan filan dedi ikna etti bizi
DOPLER CEKILDINMI CANIM
canım benımkı sezeryan deseydı hemen tamam derdım ama bekleyelım sancıyı dıyor..normal yollardan gelsın dıyor benımde bebıs asılama
hakkımızda hayırlısı hareketsızlık olursa gel dedı..DEMEK CUMA GUNU YAVRUNA KAVUSUYORSUN INS SAG SALIM GELIR DUNYAYA CANIM
sezeryana hiç hazırlıklı değildim kızlar. bugün oldu bitti her şey cuma sezeryan olacağım
heyecan bastı beni
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.
arkadaşlar mide yanmasına süt, soda, rennie duo şurup dışında önerisi olan var mı ?
Kizlar bende dogum yaptim.gece bir gibi suyum geldi oglen 12.10 da normal dogumla bebisimi kucagima aldim.dikislerim var biraz agri yapiyor.5cm kadar sanci cekmeden geldim desem yeri var.5cm sonra suni sanci verdiler.