2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben pzt nst ye girdim.. doktor bana 3 dk 1 gelen ama yalancı sancı boyutunda sancıların var dedi ama her an doğurabilirsin dedi.. nette arastırdım yalancı sancılar doğuma neden olmuyomuş. doktor neden öyle dedi ki ozaman kafam karıstı nst ve sancı bilgisi olanlar bilgi verebilir mi

bendede hemoroid var ve hamileliğimde büyüdü. inş normal doğuma engel olmaz
normal doğumda ıkınırken onunla ilgili bir şeyler olursa çok utanırım valla (((((((((((

Canım geçen hafta ben de nst ye girdim. Sancılarım düzenli çıktı. Düzenli olunca açılma yapıyormuş. Tuşe muyanesi oldum açıklık yoktu. Dr açıklık olmuş olabilirdi olsaydı doğuma alcaktım dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir

kızlar yaa sizden süt geliyo mu hiç benden hiç gelmiyo normal mi birazda sıkıyorum ama.sonuçta sütümüzün oluşması lazım demi 37. haftadayım ben

sakın sıkma göğüs uçlarını sakın sakın. erken doğumu başlatıyor.Ben lansinoh kreme başladım doktorum onu bile elimle sürmeme izin vermiyor. göğüs pedime sürüyorum sadece.

bendede hemoroid var ve hamileliğimde büyüdü. inş normal doğuma engel olmaz
normal doğumda ıkınırken onunla ilgili bir şeyler olursa çok utanırım valla (((((((((((

herseyden utanıyoruzz ve sıkıntı yapıyorz ıste(((
catı muayenesı olduktan snraaa ebeye soru sormaya cekındım suratına bakamadım
halbukı onlar ıcın ne kadr normal bı durum
o an yasadıklarımdan da utanırımda hemoridle alakalı sonradan sıkntı olmasın ıns ondan daha cok korkuyorum

Öğretmen arkadaşlar,yarın doktor kontrolüm var ve 37+6 daym yarın çalışamaz raporumu alıp p.tesi okuluma vericem,malum seminerler başlıyo, geç kalmiş olmam demi??

canım cok gecmıs olsun bebegını ne guzel kucagına aladın darısı bızım gıbı bekleyenlerın basına ınsallah nasıl sezeryanı onerıyormusun ben normal dogumdan korkuyorum ama cevremdekıler cok baskı yapıyor normla olsun dıye sen nasılsın sımdı

sorma cnm gıttım ama meğer bu haftalarda bebek kendını pek göstermezmıs.topu topu bır yanak gorebıldık sadece.keske daha once sorsaymısım burda sızlere.gec kalmısız baya cnm neyse artık suprız olcak kızımız bıze.

hakkınızda hayırlısı canım. Benimde 2 eylül pazartesi saat 9 da. Ben genel anestezi almak istemiyorum. çünkü bebeğimin doğum anını görmek istiyorum. Çevremde bir çok kişide öyle yaptı ve herkes de çok memnun.

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla sihhatle sevgiyle buyutmeni nasip etsin :) darısı da bizlerin başına

slm kızlar nasılsınız dogum yapan anneler ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ne güzel hafiflemişsinizdir biz hala koca göbekliyiz öyle evin içinde dolanıyoruz (( uyku bana resmen haram oldu sırtım agrıyor uyuyamıyorum yatakta saga sola dönüp duruyorum .bende 35 haftalık oldum kızlar.son dogum yapan ben olacam galiba burda

hemoroid in seviyeleri var canım doktorum seviyesine göre hareket edicez dedi.Hemoroid damar genişlemesidir,onun içinde damarlar olur ve ıkınma esnasında yırtılırsa kanaman çok olur dedi.bazen bağırsak da çıkabiliyormuş zorlamadan. o yüzden 38+2 de çatı muayenesi yapıcak.o zaman kontrol edecek ve karar vericez.benim normalde kanama olmuyor ama bakalım.şuan tam 37 yiz.bakalım o zamana kadar gelmez inşallah kızım :)

benim kız gibi desene ayağını göstermişti bizede.Neyse sağlıklı olsunlarda doğunca görürüz artık ne yapalım.az kaldı zaten :) sağlıkla gelsinler inşallah hayırlısıyla

kızlar nst de ağrıları 100 çıkıp hissetmeyen ve hala bu haftada doğurmayan var mı :)))

dr hen an olabilir dedi ama olmuyor :)

1 saatte 8-9 ağrı çıktı 100 değerlerde

benım kızında gelmeye nıyetı yok.haftaya gel artık kızım dıyorum ama takmıyo anasını sanırım ne sancı ne bışeyım var.rahatı yerınde zillinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…