2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben pzt nst ye girdim.. doktor bana 3 dk 1 gelen ama yalancı sancı boyutunda sancıların var dedi ama her an doğurabilirsin dedi.. nette arastırdım yalancı sancılar doğuma neden olmuyomuş. doktor neden öyle dedi ki ozaman kafam karıstı nst ve sancı bilgisi olanlar bilgi verebilir mi

canım bende normalde hemoroid yoktu ama hamılelgımn son aylarında oldu:KK43:
hamılelıkte olurmus ve normal doguma engel degılmıs dıye yazıyodu nette ne kadr dogru bılmıorm ama
hatta gecmstı benımkı 2 3 gun once yıne tuvaletımı yaparken kan geldı ve ıkı gun boynca sızladı resmen:KK43::KK43::KK43::KK43:
sezeryan veya normal sıkıntı olmasında ıns hayrlısı bakalım

bendede hemoroid var ve hamileliğimde büyüdü. inş normal doğuma engel olmaz
normal doğumda ıkınırken onunla ilgili bir şeyler olursa çok utanırım valla :KK43:(((((((((((

kızlar ben pzt nst ye girdim.. doktor bana 3 dk 1 gelen ama yalancı sancı boyutunda sancıların var dedi ama her an doğurabilirsin dedi.. nette arastırdım yalancı sancılar doğuma neden olmuyomuş. doktor neden öyle dedi ki ozaman kafam karıstı nst ve sancı bilgisi olanlar bilgi verebilir mi

Canım geçen hafta ben de nst ye girdim. Sancılarım düzenli çıktı. Düzenli olunca açılma yapıyormuş. Tuşe muyanesi oldum açıklık yoktu. Dr açıklık olmuş olabilirdi olsaydı doğuma alcaktım dedi. Umarım yardımcı olabilmişimdir

kızlar yaa sizden süt geliyo mu hiç benden hiç gelmiyo normal mi birazda sıkıyorum ama.sonuçta sütümüzün oluşması lazım demi 37. haftadayım ben

sakın sıkma göğüs uçlarını sakın sakın. erken doğumu başlatıyor.Ben lansinoh kreme başladım doktorum onu bile elimle sürmeme izin vermiyor. göğüs pedime sürüyorum sadece.

bendede hemoroid var ve hamileliğimde büyüdü. inş normal doğuma engel olmaz
normal doğumda ıkınırken onunla ilgili bir şeyler olursa çok utanırım valla :KK43:(((((((((((

herseyden utanıyoruzz ve sıkıntı yapıyorz ıste:KK43:(((
catı muayenesı olduktan snraaa ebeye soru sormaya cekındım suratına bakamadım
halbukı onlar ıcın ne kadr normal bı durum
o an yasadıklarımdan da utanırımda hemoridle alakalı sonradan sıkntı olmasın ıns ondan daha cok korkuyorum

Öğretmen arkadaşlar,yarın doktor kontrolüm var ve 37+6 daym yarın çalışamaz raporumu alıp p.tesi okuluma vericem,malum seminerler başlıyo, geç kalmiş olmam demi??

tesekur ederim teyzeleri
spinal kesinlikle buyuk rahatlikti
tek bir igneyle uyustum ve uyusukluk 4 saat sonra tamamemn kayboldu
bu arada yanima yatirip emme calismasi yaptik ama henuz sut yok.olacak insallah humana still tea iciyorum
ben kalkp yurudum elimden geldigimce gezdikce aciliyorum daha iyi olacak insallah
emosum gulum bak sira sana geldi haftasonuna yap bir surpriz :)

canım cok gecmıs olsun bebegını ne guzel kucagına aladın darısı bızım gıbı bekleyenlerın basına ınsallah nasıl sezeryanı onerıyormusun ben normal dogumdan korkuyorum ama cevremdekıler cok baskı yapıyor normla olsun dıye sen nasılsın sımdı

Merhabalar Sibelim84.renkli ultrason için randevu almıştın gidebildin mi? bence magnezyumu doktoruna sormadan bırakma bizim daha 15 günden fazla var.bende kullanıyorum çünkü hala. hatta cumartesi kontrolde yeniden yazdırmam gerek.bırak derse o zaman bırakıcam.

sorma cnm gıttım ama meğer bu haftalarda bebek kendını pek göstermezmıs.topu topu bır yanak gorebıldık sadece.keske daha once sorsaymısım burda sızlere.gec kalmısız baya cnm neyse artık suprız olcak kızımız bıze.

Merhaba güzel eylül anneleri, bizim kontrolümüz vardı bugün doktorumuz iki defa nst çektirdi, 40 dakka çok sıkıcıydı ama kızımın kalp atışlarını dinlemekte fena olmuyor hani... açılmamız yok, doktorda bebeğin çok mutlu gözükmüyor içerde dedi nst sonuçlarıma göre, sezaryen randevusu verdi, pazartesi sabahı 7:30 da hastahaneye yatışım yapılacak, hiç gelmeye niyetli değil bizimki çünkü :KK43: kızım diyorum bak kendin gel yoksa alacaklar seni , hareketleri de azaldı biraz doktor iyice daralmış artık diyor, bende risk almak istemiyorum, hep normal istedim ama pazartesiye kadar bir atak olmazsa pazartesi sabahı kızıma sezaryen ile kavuşmuş olacağım, acaba epidural mi olsam bilemiyorum, bana bir akıl verin kızımı ilk doğduğu an görmeyi çokk istiyorum, ama kimisi zararlı olduğunu söylüyor, çok kararsız kaldımmmmmm... :KK43: :KK43:

hakkınızda hayırlısı canım. Benimde 2 eylül pazartesi saat 9 da. Ben genel anestezi almak istemiyorum. çünkü bebeğimin doğum anını görmek istiyorum. Çevremde bir çok kişide öyle yaptı ve herkes de çok memnun.

Bebislerini kucaklarina alip dunyanin en guzelduygusunu yasayan anneciklerin gozu aydin darisi basimiza:KK66:) kizlar dun kontrolum vardi 36+0 dayiz koca kafali tontis bir kizim olcak insallah masallah fakat dr es yaslanmasinin basladigini soyledi o an uzerinde durmadim ama acaba boyle bsy yasayan var mi yada bilgisi olan meraklardayim nettn baktim ama tatmin olmadim acikcasi[/QUO

ayın 5 de kontrolümüz vardı Bende de gördü doktorumuz son ay normal dedi ve fazla değilmiş. Son ayımız ve plasenta yaşlanması var diye her hafta kontrole çağırdı doktorumuz. Çok korkulacak bir şey değil dedi sadece takip istiyormuş. suyumuz ve plasentadaki yaşlanmayı takip etti. Buğun son kontrolüz vardı. artık daha fazla beklemeyelim pazartesi alalım dedi.
hı bu arada sigaralı ortamda çok mu bulunuyorsun dedi. Ben bırakmıştım sigarayı hamileliğim için ama eşim içmeye devam etti. Sakın arada bir fırt çekeyim deme dedi sigarada sebep olabiliyormuş.

Kizlar ben Arasini kucagima aldim sonunda gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
suyum gelmisti ve suni beklemek istemedim spinal sezeran oldm
su anda sutum gelmiyor tek derdim o
mojeli canim seninde gozun aydin bebisleri ayni gun kucakladik :)

Gözün aydın canım, Allah sağlıkla sihhatle sevgiyle buyutmeni nasip etsin :) darısı da bizlerin başına

slm kızlar :KK3: nasılsınız dogum yapan anneler ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.ne güzel hafiflemişsinizdir biz hala koca göbekliyiz öyle evin içinde dolanıyoruz :KK43:(( uyku bana resmen haram oldu sırtım agrıyor uyuyamıyorum yatakta saga sola dönüp duruyorum .bende 35 haftalık oldum kızlar.son dogum yapan ben olacam galiba burda

canım bende normalde hemoroid yoktu ama hamılelgımn son aylarında oldu:KK43:
hamılelıkte olurmus ve normal doguma engel degılmıs dıye yazıyodu nette ne kadr dogru bılmıorm ama
hatta gecmstı benımkı 2 3 gun once yıne tuvaletımı yaparken kan geldı ve ıkı gun boynca sızladı resmen:KK43::KK43::KK43::KK43:
sezeryan veya normal sıkıntı olmasında ıns hayrlısı bakalım

hemoroid in seviyeleri var canım doktorum seviyesine göre hareket edicez dedi.Hemoroid damar genişlemesidir,onun içinde damarlar olur ve ıkınma esnasında yırtılırsa kanaman çok olur dedi.bazen bağırsak da çıkabiliyormuş zorlamadan. o yüzden 38+2 de çatı muayenesi yapıcak.o zaman kontrol edecek ve karar vericez.benim normalde kanama olmuyor ama bakalım.şuan tam 37 yiz.bakalım o zamana kadar gelmez inşallah kızım :)

sorma cnm gıttım ama meğer bu haftalarda bebek kendını pek göstermezmıs.topu topu bır yanak gorebıldık sadece.keske daha once sorsaymısım burda sızlere.gec kalmısız baya cnm neyse artık suprız olcak kızımız bıze.

benim kız gibi desene ayağını göstermişti bizede.Neyse sağlıklı olsunlarda doğunca görürüz artık ne yapalım.az kaldı zaten :) sağlıkla gelsinler inşallah hayırlısıyla

kızlar nst de ağrıları 100 çıkıp hissetmeyen ve hala bu haftada doğurmayan var mı :)))

dr hen an olabilir dedi ama olmuyor :)

1 saatte 8-9 ağrı çıktı 100 değerlerde

benım kızında gelmeye nıyetı yok.haftaya gel artık kızım dıyorum ama takmıyo anasını sanırım ne sancı ne bışeyım var.rahatı yerınde zillinin:emir_bebek:

X