2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

magnezyumu daha çok doğumu geciktirmek için veriyolar kasılmayı engelliyormuş bence seninde doğumun yaklaşmış artık bırak istersen. benim de açılmam olunca doktorum magnezyumu bırakmamı söyledi artık içmiyorum

benim nişanım geleli tam 14 gün oldu tık yok

gerçi bugün biraz sancılarım var ama doktora gitcem birazdan

14 GUNMU?? aman allahimm peki acilman varmi? doktordan geldikten sora yaz merak ederim benn

tabi açılmam var nişanım geldikten sonra hemen doktora gittim 3 cm di ama artmadı gerçi ben nerdeyse hiçibşey yapmıyorum hiç yormuyorum kendimi ondan artmamış olabilir annem bende herşeyimi o yaptığı için

Çok doğru söyledin aslında artık doğması içerde olmasından daha güvenli. O zaman bugün iyi bir performans bekliyoruz bebişinle senden. o da birazcık yardımcı olsun sana dimi ama gelsin artık:)

Çok doğru söyledin aslında artık doğması içerde olmasından daha güvenli. O zaman bugün iyi bir performans bekliyoruz bebişinle senden. o da birazcık yardımcı olsun sana dimi ama gelsin artık:)

soyluyorum teyzesi bakalim annesinin sozunu ne kadar dinliyo.. bugun dogarsa kizim beni hic uzmicek hep sozumu dinlicek demktir.. insallah yarin buraya dogum hikayemi yazariim

soyluyorum teyzesi bakalim annesinin sozunu ne kadar dinliyo.. bugun dogarsa kizim beni hic uzmicek hep sozumu dinlicek demktir.. insallah yarin buraya dogum hikayemi yazariim

hadi bakalım inşallah seni fazla üzmeden geliverir. Hepimiz bir kurtulsakta şöyle bir rahatlasak yediğim yemeğin tadını alamıyorum bekleme sıkıntısından vallahi.

bende normail istiyom cnm baya da avra anladığım kadarıyla inşallah rabbim istediğimiz gibi bir doğum nasip eder tabi sağlıkla.. benimde yarın kontrolüm var inş bi açılma nstde sancı net çıkarda gelir oğlum artık 1 eylül ama beklicem gelmezse 1 hafta en son çare düşünüyom sezaryeni tabi doktorun tavsiyeleride önemli bebeğimi riske atmayı asla istemem

cnm sanada hayırlı uğurlu olsun bebeğin sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin...

Allah razı olsuncnm rabbım kolay dogum nasıp etsın ıns en yakın zamanda benım sıslıklerımcoktu dedıgım gıbı o yuzden olsa gerek
Amin canım inşallah...

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz

Gözünüz aydın kızlar. Allah analı babalı büyütsün. Miissss gibi kokuyolardır şimdi hepsi

kızlar ıcmemeye karar verdım sağolun doğumu gecıktırdığınden haberım yoktu

Merhabalar Sibelim84.renkli ultrason için randevu almıştın gidebildin mi? bence magnezyumu doktoruna sormadan bırakma bizim daha 15 günden fazla var.bende kullanıyorum çünkü hala. hatta cumartesi kontrolde yeniden yazdırmam gerek.bırak derse o zaman bırakıcam.

Kızlar hepinize merhaba. doğan bebişler baya arttı.Sağlıkla büyüsünler hayırlısıyla.Darısı başımıza inşallah.Allah sağsalim kurtulmayı nasip etsin hepimize. Doktorum çatı muayenesi için banada 6 eylül dedi.Bende hemoroid problemi var.Gebelik öncesinde vardı.yanında 2 tane daha küçük oldu gebelikte.çatı muayenesinde normal doğum sıkıntı olur derse sezeryan olucam.ona da 11 eylül olarak gün verdi.ama çatı muayenesinden sonra sezeryan olacağı kesinleşecek.Herşeyin hayırlısı bakalım.Ne şekilde olursa olsun.Tek derdim kızımı sağlıkla kucağıma almak.Gerisi umrumda değil.Sezeryan olursam da annem ve kayınvalidem yanımda sağolsunlar bakarlar.Herkese Allah kolaylıklar versin.Hayırlı doğumlar

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz

kızlar allah yavrularınızı sıze bagışlasn ıns darısıda benım gıbı dogurmayı bekleyenlerın basına ıns

Son düzenleme:

gözünüz aydın canım.. allah analı babalı büyütsün..

canım, bizim gruptan spinal yaptıranlar oldu hepside çok memnun.. açıkcası ben spinal ve epiduralden ameliyat anında uyanık olacağım için çok korkuyordum ama bir o kadarda istiyordum.. spinal olan ark cesaret verdi bana..

bblimcim sağol canım.. pikolaman doğum iznine ayrıldı, ve nete giremiyor. en son bebeğinin gelişimi durmuştu, dr takibe almıştı en geç bu ay sonunda bebeğini kucağına alacaktı.. bizden kendisinden haber bekliyoruz..

kızlar ben bıbberonla emzık almadım almam mı lazım.bıberonu cammı aldınız

aldım canım.. ne olur ne olmaz her ikisinide aldım..

eş yaşlanması yaşayan ark var canım bizim gruptada. takip edilmesi gereken bir konu..

kaan kocatepe nişan geldikten sonra hastaneye başvurmayın diyor, su ve sancı durumunda başvurulmalıymış.

ben de hergun ıcıyorum ılacları
ama kızım ıcerıde bır hafta daha kalsın ıstrym o yuzden aynen dvm edım kı erkenden gelmek ıstemesın:)
suan 36+4'deyım
37yı gecelımde ıns sonra hayrla saglıkla ne zaman ısterse buyursun gelsın:)

inşallah bu ağrılar doğum belirtisidir :)) Gerçekten acayip bir ağrı benimde yarın kontrolüm var bakalım doğum tarihiyle ilgili doktorum bir şey diyecek mi?

walla doğuma yaklastııgmızın kesin belirtileri bencee
normal dogum yapabileceğime hiç inancım yok ama doktora da ben sezeryan ıstyrm demek ıstemıorm
ıcerıde ne kadr kalsa o kadr ıyıdır dıyolar
hayrlısı bakalım
yarın guzel haberlerını beklıyorum benımde kontrolm cuma gunu bakalım neyle karsılasıcaz

Benim çatı muayenem sancım tutup hastaneye gittiğim zaman yapılacak. doktorum önceden çatı muayenesi yapıp hastalarını strese sokmak istemiyormuş. zaten çevrem bu zamana kadar çatı muayenesi olan hiç kimse yok. hep burda okuyorum.

canım bende normalde hemoroid yoktu ama hamılelgımn son aylarında oldu
hamılelıkte olurmus ve normal doguma engel degılmıs dıye yazıyodu nette ne kadr dogru bılmıorm ama
hatta gecmstı benımkı 2 3 gun once yıne tuvaletımı yaparken kan geldı ve ıkı gun boynca sızladı resmen
sezeryan veya normal sıkıntı olmasında ıns hayrlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…