2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar nasılsınız. Ne güzel bazı bebişler gelmiş, darısı bizlere. Size bir önerim olaçak, dogumdan sonra göğsünüze soğan sürerseniz yara olmuyor. Kesinlikle garanti5idir. Benimde ağrılarım çok fazla, heryerim şiş. Sarı akıntı bendede var, sanırım enfeksiyon. Sıcaklarda çok zor oluyor. Gecen hafta 1cm açılma vardı ama oğluşum gelmedi yarın kontrolüm var merakla beklıyorum. Sizlerde durum nasıl

adını begüm koyucaz inşallah..
adıyla buyur ıns canım

sukur canım..
Sogan surersek bebek soganımı emmıs olacak bı zararı olmazmı

moralim düzeldi senin bu durumu duyunca inşallah hemen veririm doğumdan sonra ben çok kilo almadım aslında 56,5 dum hamile kalınca şimdi 70 kiloyum ama dün doğum sonrası giyebileceğim kıyafetlerimi çıkarıyım dedim ne eşofman ne pantolon bir tanesi bile baldırlarımdan yukarı çıkmadı hastaneden çıkıp eve gidince bile giyebileceğim üzerime olan hiçbişey yok hamile giysilerim dışında. akşam gidip de alışveriş yapıcam en azından rahat eşofman bluz falan alayım diyorum

tşk ederiz canım çok şükür daha ii eşim akşam işten gelsin makinayıda bi göstereyim bakalım ayıptır sorması kaça aldınız

canım senle gunlerımız aynı
benım de gecen cuma gıttıgmde 1 cm acıklık vardı ama bu haftalarda normalmıs sanırım bu acıkclık
bugun de cok bel agrım var kasık agrımda var ama duzenlı ve siddetlı değil
cumaya kadr da dayansın ıns kızım bıraz daha zaman gecsın öyle dogsun hayrla saglıkla ıns diye dua edıyorum

kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı

Merhaba, hakikaten sana çok uzak gibi geliyodur ama nasıl geçtiğine kendin de şaşıracaksın. Ben koşuyolu Medipol e gidiyorum, doktorum Perihan Özden gayet ilgili, orada isim yapmış diğer doktorlar kadar yoğun değil o nedenle rahat rahat, uzun uzun muayene ediyor. Kısmetse doğumumu orada yapacağım, doğum ekibi de acilden girişlerimde bir kaç tanesini tanıdığım kadarıyla ilgili ve sevecen. Muayeneler için ssk lı 55 TL, nst ye 30 TL alıyorlar, ikili teste 240 Tl mi ne vermiştim, detaylı ultrason da 200 dü sanırsam. diğer kan tahlillerini vs dışardan devlet hastanesinde yaptırdım genelde... hayırlısıyla sağlıklı gelsin bebişin inşallah

soğan zarar vermez aksine antibiyotik etkisi yapar ama şùrdükten sonra bebek tiksinmesin diye silebilirsin. Armağancım benim geç döllenme olduğu için tam gününü tayin edemiyoruz ama geçen hafta 3 kılo üzeri olduğu için tarıhinden ileri demişti. Hayırlısı artık.

Evet cnm hıcbır farkı yok adet sancın fazlalasıp 5 dk 2 dk dabır gırdıgınde dogum oste

Allah razı olsuncnm rabbım kolay dogum nasıp etsın ıns en yakın zamanda benım sıslıklerımcoktu dedıgım gıbı o yuzden olsa gerek

Amın cnm sızınde guzel haberlerınızı beklıyoruz en kısa zamanda vakıtler doluyor bebekler cogalıyor

benden 1 gün önce doğumun canım benimkide 12 eylül. ben genelde ağda yaptırdığımda 1 yada 1,15 ayda ancak çıkıyor. seninkilerinde çıkacağını sanmıyorum. olurda evde suyun gelir acil eşinle gitmen gerekirse eşin yardımcı olur sana

canım normal doğum fiyatı nedir medipolde

Canım Sona doğru yaklaşınca olumsuz bir şey yaşamak istemiyorum. Onun için danışayım dedim. Gerçi kendi doktorum verdi adam kaç yıllık doktor bir şey olmayacağını bilerek veriyor ama annelik başkaymış.Kendinden çok bebeğini düşünüyor insan.Desteğin için çok teşekkürler.

canım 3 cm acıklık az buz bısey degıl
ben senın yerınde olsam gıtmezdım
mıkrop kapma ıhtimalın daha yüksek bu durumda
jiletle halledersın snra agdaya dvm edersın

Benım son zamanlarda agladıgım bıle oldu hıcbır kıyafetım olmuyordu Alamıyordum dogurcam kalıcak sonradan olmıcak dıye sımdı hıc eskı kıyafetlerımı denemedım ama nasıl olurlar merak edıyorum ama emın ol sen az kılo aldıgın ıcın eskı kıyafetlerının hepsı olmusbıl dogumdan sonra eskı kılona anında donersın bebegını saglıcakla kucagına al da

slm kızlarr umarım herkes iyidir, doğuranları gördükçe bende doğurmak istiyorum ama daha bizim sat a göre 1 ayımız var hayırlısı olsun,dün kontrole gittim 35+4 haftalığız bugün 2730 gr 48 cm zülalim yüzünü de gördük çok şkür rahime doğru dönüyor artık sol bacağım hizasında şuan,doktor suyumdaki beyzlıkları gösterdi bunlar bebek doğsa da bi sıkıntı olmayacağının göstergesi olduğunu söyledi,normal doğumu bekleyeceğiz inş., 16 eylülde çatı ve nts kontrolüm var yni nerdeyse 39. haftamda kontrole çağırdı ee o zamana kadar doğar bile belki dimi doktorum erkek olduğu için çatı muayenesinden biraz çekiniyorum belki de ebe yapar, temizlik işine giriştim halılar yıkanmada,2 güne kadar da kadın çağıracağım işlerim bitsin varsın gelsin kuzum da artık

sahtedny canım hayırlı olsun rabbim sağlık sıhhat versin sana da bebeğine de

mrb güzel anneler :)
uzun zamandır girmedim nete evdeyim izne ayrıldım hafta başı
sürekli evde uyuyorum ya sürekli sabah uyanıyorum yemeği yedikten sonra uyku öğlen uykusu ikindi uykusu :::::::::::)
bebiş çookk hareketli maşşalhh yoruyor şimdiden
bir an önce doğurup bu tembellikten kurtulmak istiyorum nstye haftaya gircem açıklık şimdiden başlarmı acaba merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…