naz yapıyo sızlere
adı bellımı canım
adıyla buyur ıns canımadını begüm koyucaz inşallah..
slm arkadaşlar nasılsınız. Ne güzel bazı bebişler gelmiş, darısı bizlere. Size bir önerim olaçak, dogumdan sonra göğsünüze soğan sürerseniz yara olmuyor. Kesinlikle garanti5idir. Benimde ağrılarım çok fazla, heryerim şiş. Sarı akıntı bendede var, sanırım enfeksiyon. Sıcaklarda çok zor oluyor. Gecen hafta 1cm açılma vardı ama oğluşum gelmediyarın kontrolüm var merakla beklıyorum. Sizlerde durum nasıl
Persembe doguma gırerken 80 kıloydum suan tam 65 ım sabahları flan tartıya cıkarken dur kendıme az moral verıyım dıyorum esım guluyor eskıdende cıkınca moralım bozulıuodu cunku 47den 80 kıloya cıkınca moral bozuklugu normal tabıo kadar cok sısmıstıkı ayaklarım ellerım suan kendımı somalıler gıbı hıssedıyorum ayaklarıma bakınca sıslıgı olablar uzulmesın yanı dogumbyapınca hemrn ınıcek onlar
herkeslere günaydınlar..
canım bizde kızımızı çekmek için makine aldık. fuji nin hs 28 modelini.. bakmanı tavsiye ederim.
hadi hayırlısı canım.. ağrısız bir doğum olsun..
allah analı babalı büyütsün..
sahtedny allah herkese böyle doğum hikayesi nasip etsin..
izmirli geçmiş olsun canım..
slm arkadaşlar nasılsınız. Ne güzel bazı bebişler gelmiş, darısı bizlere. Size bir önerim olaçak, dogumdan sonra göğsünüze soğan sürerseniz yara olmuyor. Kesinlikle garanti5idir. Benimde ağrılarım çok fazla, heryerim şiş. Sarı akıntı bendede var, sanırım enfeksiyon. Sıcaklarda çok zor oluyor. Gecen hafta 1cm açılma vardı ama oğluşum gelmediyarın kontrolüm var merakla beklıyorum. Sizlerde durum nasıl
Allahım allahım şu topiğe bak hepsi doğuma gün sayıyor...içim bi hoş oldu...kızlar İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz....? doğum yapmak istediğiniz hastane hangisi...siz tecrübelisinizdir iyi bi doktor ve uygun bir hastane arıyorum...
bebeklerimizi hayrlısıyla saglıkla kucağımıza alalım ıns sonra da kılo durumlarını konusalım:):):)
Cok merak ederdim agri nasil oluyr diye demek ki adet agrisi gibi son anlarda fazlalasiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bende agriyi cektigimde yatagimda kivrilir,titrer,bacaklarimi hissetmez,agridan gozlerimden yaslar gelirdi. Gunlerdir adet agrisi cekiyorum ama ona benzemiyor daha hafifi oluyor demek ki fazlalasacak gitgide
Allah razı olsuncnm rabbım kolay dogum nasıp etsın ıns en yakın zamanda benım sıslıklerımcoktu dedıgım gıbı o yuzden olsa gerekGünaydın güzel anneler...
Takvimimin son günü. 40+0 olduk. Bakalım ne zaman gelecek bizim minik cadımız???
Sahtedny gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca 15 kg birden hafiflemek.. Harika
benim göğüslerim büyümüyor neden acaba??????????
9 kg aldım ilk başlarda büyüdü azıcık ve öyle kaldı(((((((((
Canım çok güzel bir doğum yapmışsın darısı başımıza diyelim artık. Allah sana ve kızına bol sağlık ve uzun ömür versin
kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı
Merhaba, hakikaten sana çok uzak gibi geliyodur ama nasıl geçtiğine kendin de şaşıracaksın. Ben koşuyolu Medipol e gidiyorum, doktorum Perihan Özden gayet ilgili, orada isim yapmış diğer doktorlar kadar yoğun değil o nedenle rahat rahat, uzun uzun muayene ediyor. Kısmetse doğumumu orada yapacağım, doğum ekibi de acilden girişlerimde bir kaç tanesini tanıdığım kadarıyla ilgili ve sevecen. Muayeneler için ssk lı 55 TL, nst ye 30 TL alıyorlar, ikili teste 240 Tl mi ne vermiştim, detaylı ultrason da 200 dü sanırsam. diğer kan tahlillerini vs dışardan devlet hastanesinde yaptırdım genelde... hayırlısıyla sağlıklı gelsin bebişin inşallah
cnm bende 2 hafta once donaxly fitil kullandım. akıntı şikayetim vardı benimde, içerisinde 6 tane var, her gece yatmadan once kullandım. enfeksiyon riskinden dolayı kullanmakta da tereddüt etmedim. zaten etkisini hemen farkediyorsun. içini rahat tut cnm..
kızlar sorum olacak size ben ağda yaptıralı 10 gün oldu bu aralar doğurmazsam 1 hafta 10 gün daha beklersem tekrar ağda yaptırma ihtiyacı duyucam ama açıklığımda var 3 cm kuaföre gitsem mikrop kapmaya çok uygun napıcam ben fikri olan varmı
moralim düzeldi senin bu durumu duyunca inşallah hemen veririm doğumdan sonra ben çok kilo almadım aslında 56,5 dum hamile kalınca şimdi 70 kiloyum ama dün doğum sonrası giyebileceğim kıyafetlerimi çıkarıyım dedim ne eşofman ne pantolon bir tanesi bile baldırlarımdan yukarı çıkmadı hastaneden çıkıp eve gidince bile giyebileceğim üzerime olan hiçbişey yok hamile giysilerim dışında. akşam gidip de alışveriş yapıcam en azından rahat eşofman bluz falan alayım diyorum