2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkeslere günaydınlar.. :emir_bebek::emir_bebek:

canım bizde kızımızı çekmek için makine aldık. fuji nin hs 28 modelini.. bakmanı tavsiye ederim.

hadi hayırlısı canım.. ağrısız bir doğum olsun..

allah analı babalı büyütsün..

sahtedny allah herkese böyle doğum hikayesi nasip etsin..

izmirli geçmiş olsun canım..

Rabbım daha guzel dogumlar nasıp etsın sızlere ıns

Persembe doguma gırerken 80 kıloydum suan tam 65 ım sabahları flan tartıya cıkarken dur kendıme az moral verıyım dıyorum esım guluyor eskıdende cıkınca moralım bozulıuodu cunku 47den 80 kıloya cıkınca moral bozuklugu normal tabı :-) o kadar cok sısmıstıkı ayaklarım ellerım suan kendımı somalıler gıbı hıssedıyorum ayaklarıma bakınca :-) sıslıgı olablar uzulmesın yanı dogumbyapınca hemrn ınıcek onlar

günaydın tazecik annecikler ve göbükdaşlarım :*

doğum yapan arkadaşlara gözünüz aydın geçmiş olsun diyorum darısı başıma rabbim bebeklerimize sağlıklı uzın ömürler versin inş.

Persembe doguma gırerken 80 kıloydum suan tam 65 ım sabahları flan tartıya cıkarken dur kendıme az moral verıyım dıyorum esım guluyor eskıdende cıkınca moralım bozulıuodu cunku 47den 80 kıloya cıkınca moral bozuklugu normal tabı :-) o kadar cok sısmıstıkı ayaklarım ellerım suan kendımı somalıler gıbı hıssedıyorum ayaklarıma bakınca :-) sıslıgı olablar uzulmesın yanı dogumbyapınca hemrn ınıcek onlar

bebeklerimizi hayrlısıyla saglıkla kucağımıza alalım ıns sonra da kılo durumlarını konusalım:):):)

herkese günaydın kızlar.Ağrılarım çok arttı benim çatı kemiklerim çok ağrıyor formu okuyorum ama bişey yazmaya halim bile olmuyo.bir sürü doğum oldu allahım nazarlardan saklasın bebişlerinizi darısı bizlere inşallah.kızlar epidural normal doğum yapan var mı aranızda varsa bizi bilgilendirebilirmi

agrımın sıddetı artmadan once ebe gelıp sordu agrın varmı dıye bende hafıf adet sancısı gıbı dedım zaten aynısı hıcbır farkı yok dedı bende hamıle kalmadan once adet sancısını cok cektıgımı o gun yataktan kalkamadıgımı soyledım tamam sen zaten alıskınmıssın dedı yanı aynı adet sancısı son anda sadece artıyo dayanamıyosun o kadar

Cok merak ederdim agri nasil oluyr diye demek ki adet agrisi gibi son anlarda fazlalasiyor Allah hepimizin yardimcisi olsun. Bende agriyi cektigimde yatagimda kivrilir,titrer,bacaklarimi hissetmez,agridan gozlerimden yaslar gelirdi. Gunlerdir adet agrisi cekiyorum ama ona benzemiyor daha hafifi oluyor demek ki fazlalasacak gitgide

Günaydın güzel anneler...
Takvimimin son günü. 40+0 olduk. Bakalım ne zaman gelecek bizim minik cadımız??? :KK49:

Sahtedny gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca 15 kg birden hafiflemek.. Harika :KK9: :nazar:

Buralardayım canım hala doğursam hemen haber vereceğimde işte oğlum işbirliğine yanaşmıyor:KK9:

ben senden çok ümitliydim :) olsun sağlık olsun paşan iyi olsun da.

Bahsettigin makinayi esime sordum makina guzel ama daha cok gece cekimleri icin uygun olan bir makina dedi o kadar butcesi var ise baska makina tercih edebilir diyor cunku o makinayla gunduz cekimleinden pek memnun olmayabilirler dedi.siz fotograf cekmeyi cok seviyonuz galiba prof makina aradigina gore.

günaydın canım. Hatlar karıştı galiba makineyi soran İzmirliydi :)

Allahım allahım şu topiğe bak hepsi doğuma gün sayıyor...içim bi hoş oldu...kızlar İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz....? doğum yapmak istediğiniz hastane hangisi...siz tecrübelisinizdir iyi bi doktor ve uygun bir hastane arıyorum...

nasılsınız
bende sımdı dr dan geldım
nıhayet bücürügüm 3 kilo olmus dr hersey guzel gıdıyo dedı
ve normal dogumdan korktugumu soyledım oda ıcını ferah tutmamı korkmamamı soyledı bıraz rahatlattı dıyebılırım
bugun dıger arkadaslarında kontrollerı vardı ıns bı problem yoktur herkes hayırlı haberle gelır ıns

Takvimimin son günü. 40+0 olduk. Bakalım ne zaman gelecek bizim minik cadımız??? :KK49:

Sahtedny gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Ayrıca 15 kg birden hafiflemek.. Harika :KK9: :nazar:

senın kı tam bı cadıymıs takvım bıttı o daha gelmedı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
hayırlısıyla gelır dunyaya ıns

Allahım allahım şu topiğe bak hepsi doğuma gün sayıyor...içim bi hoş oldu...kızlar İstanbul Anadolu yakasında hangi hastane ve doktorlara gidiyorsunuz....? doğum yapmak istediğiniz hastane hangisi...siz tecrübelisinizdir iyi bi doktor ve uygun bir hastane arıyorum...

merhaba,
senin için bizim günlerimize gelmek çok uzak görünüyordur. ancak zaman su gibi akıp gidiyor.. şimdide son günlerimizi sayıyoruz zaman aslında şimdi hiç geçmiyor gibi.. darısı sana inş..

ben altunizadedeki başken üniv hastanesine gidiyorum. uygun bir hastane kısmı tartışılır ama dr um Güldeniz hanımdan çok çok memnunum.. gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. muayene ücreti 110 TL. bu ayın birinde ödeme yaptıysan diğer ayın birine kadar kadın doğuma ücretsiz gidiyorsun.. kan idrar tahlili, şeker yüklemesi ücretsiz.

senin cadı pek nazlı yeri de pek bir rahat gelmiş çıkası yok.. 41. haftayı dolduracaksınız sanırım..

kızlar doğum yaptıktan sonra bazı coğu şeyler eskisine döncek amaaaaa büyüyen gögüslerimiz ne olcak :KK1:

benim göğüslerim büyümüyor neden acaba??????????
9 kg aldım ilk başlarda büyüdü azıcık ve öyle kaldı :KK43:(((((((((

Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorum :-) dogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala :-) sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı :-) saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı :-) ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...

Canım çok güzel bir doğum yapmışsın darısı başımıza diyelim artık. Allah sana ve kızına bol sağlık ve uzun ömür versin

kızlar selam bugün komtrolüm vardı nst normal çıktı ama kızım fazla hareket etmedi buda beni korkuttu ama dr normal dedi.neyse nst çekildim çıktık dr odasına oda acil doğuma gidiyordu ve pek ilgilenmedi ultrasonda bakmadı sadece haftaya birdaha gel dedi o kadar oda haklı ama bende gün sayıyorum kızım iyi mi kilo aldımı boyu uzadımı merak ediyorum ve bunlara cvp alamadığım için üzüldüm biraz.soracaklarımın hiç birini soramadım sinirim bozuldu:KK14:haftaya son kontrol ve 9 eylülde doğum var inşallah ama ben kendimi 2 gündür kötü hissediyorum midem yanıyo bulanıyo başım dönüyo ve kasıklarım çok ağrıyor ayaklarım şişiyor bir tuhafım anlayacağınız.birde hastaneden eve geldim çamaşırım baya ıslanmıştı ve afedersiniz sarımsı krem kıvamında akıntım baya gelmişti korktum ağrımda olunca şu an ne yapacağımı bilmiyorum dr arasam ulaşamam bugün çok yoğunmuş şansıma offff:KK14:

Bahsettigin makinayi esime sordum makina guzel ama daha cok gece cekimleri icin uygun olan bir makina dedi o kadar butcesi var ise baska makina tercih edebilir diyor cunku o makinayla gunduz cekimleinden pek memnun olmayabilirler dedi.siz fotograf cekmeyi cok seviyonuz galiba prof makina aradigina gore.

canım cvp yanlış izmirliye olmuş :KK70: evet benim ilgim vardı evlenmeden önce şimdi de var gerçi ama bebeğimden biraz büyüyünce hep beraber turlara katılıp yeni yerler keşfetcez çekimler yapcaz eşimle planlarımız var bilgi için tşkler bilmiyorum napcaz internette genelde memnun kullananlar o yüzden düşündük ama bakıcaz bakalım

X