Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorum
dogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala
sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı
saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı
ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...