2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

plasenta yaşlanması bende de var doktorum az olduğunu fakat takip edilmesi gereken bir durum olduğunu söyledi. Her hafta kontrolümüz var yaşlanmayı ve suyumuzu takip ediyor. Allah hepimizin meleklerini korusun
Bahsettigin makinayi esime sordum makina guzel ama daha cok gece cekimleri icin uygun olan bir makina dedi o kadar butcesi var ise baska makina tercih edebilir diyor cunku o makinayla gunduz cekimleinden pek memnun olmayabilirler dedi.siz fotograf cekmeyi cok seviyonuz galiba prof makina aradigina gore.

herkese iyigeceler kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı şükür iyimiş kızım doğum tarihim aynı 8 eylül gözüküyor normal gibi duruyor bakalım hayırlısı olsun yalnız biraz kilosu az doktorum sağlığı normal dediği için bende çok takmıyorum 2700 hayırlısı olsun kızım sağlıklı olsunda ben razıyım :KK16:

bende geçen eşime ayaklarım için buzlu su yap dedim enfeksiyon olursun diye yapmadı :KK50: ama haklı.. bende bol bol ayaklarımı uzatıyorum dinlendiriyorum napalım artık...

hadi canım hayırlı olsun yarın çınar beye kavuşuyorsun desene :emir_bebek: hayırlı, rahat,kolay bir doğum olur inşallah :KK16:

maşallah canım ne güzel kavuşmuşsunuz.. allah analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmek nasip etsin :nazar: darısı bizlere inşallah :KK16:

adı skyline dı canım bu günlerde sezeryan olacaktı galiba :44: belki de olmuştur..

canım ne güzel bir doğum olmuş. allah sağlık sıhhat versin size :KK16:

Amın cnm cok sagol

Ay cnm benm içimi rahatlattn vok tsk ederm kemkleri çıt çıt yapio sanki dedgn gbi annelk )) dr a da sorcam persmbe günü. .

Ben de mrrak ettm cok az günü kalmsti demi hayrlsyla atlatr inş

Ay hadi bkalm sirsdaki sen msn acaba habersz brakma ))

Ne güzel ya hayrli ugrlu olsun her dogm duydugmda ben kızıma kavusuyorm sanki )) ismi ne bu arada
.

Bendm o merak edem cnm cok sevndm eşinin kolunu isirma olayn cok hosmis gecen gün eşimle ablam konuşurken ablam sakn elini kolunu kaptrma o an tutacak bi şey ver die konuşup guluyordu)) demk ki gercekms ))

Elını sıkıp ıssırdım baya sankı agrım gecıcekmıs gıbı hıssedıyodum herelde :-)

Maşallah ya ne güzel hayırlısıyla kolaylıkla kavuşmuşsun bebişine, hamilelik boyunca yaptğn bişeyler varmıydı,yürüyş egzersiz gibi.

Dogumdan bırgun once falan baya yurudum bırkac gun oncesınde ıse tek basıma baya temızlık yaptım ama yuruyodum yanı ole hamıleyım deyıp oturdugum ıs yapmadıgım olmadı hatta son zamanlarda dogumum kolay olsun acılmam artsın dıye yurudum hep ama anca bır cm acılıp 3 cm olmus :-) ama yınede dogdu

KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Sahtedny tebrik ederim dogumun rahat olmus masaallah yavrunuda kucagina almissin rabbim hayirli yazilar yazsin. Cinsiyeti ne kacinci hafta dogum yaptin? Insaallah evde agri ceker doguma oyle girerim. Persembeye dogurmazsam kontrolmde hersey belli olur insaallah

Sahtedny tebrik ederim dogumun rahat olmus masaallah yavrunuda kucagina almissin rabbim hayirli yazilar yazsin. Cinsiyeti ne kacinci hafta dogum yaptin? Insaallah evde agri ceker doguma oyle girerim. Persembeye dogurmazsam kontrolmde hersey belli olur insaallah

Amın cnm cok sagol erva dıye cok tatlı bır kızım var ıns evde cekersın agrını ben hernekadar 1 saat agrı ceksemde hastanede bagırırken falan huzursuz oldum sesımı duydular hep dıye ama son acılmalarımda ben cok agrı cektım o anı beklersen zaten evde dogum olur benım agrılarım 6 cmden sonra kotuydu yanı ondan oncesınde hıcbırsey yoktu yada ben dayandım ebeler hep maasallah dedı cunku :-)

Ayy teyzeleri merak edenleriniz olmuş teşekkür ederiz :)
Aras yerinde rahat hala doğuramadım yarın doktor kontrolümüz var inşallah açıklık artmıştır
Yoksa suni almaktan o da olmazsa sezeryana kalmaktan yani o süreçten tırsıyorum şimdide dua edin nolur bizim için
Dün akşam yine doğuramadım diye sızlamıyordum kocişte internete ambargo koydu strese giriyosun bimle paylaş dertlerini dedi
Dün akşaö dertlerimi anlattım da anlattım bu akşam film izliyor hiç bakmıyor bile bana :KK9::KK9:

Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyim :KK37: Bu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde :nazar: bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyor :KK52: Kavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

Hayırlısı olsun hakkınızda canım güz haberler alırsınız inşallah :)

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum

Ayy gözün aydın Allah hayırlısıyla kavuştursun canımm
Gönlüne göre olmuş ne güzel inşallah ağrısız sızısız geçer gider canım
Darısı başımıza artık :)

kızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?

Buralardayım canım hala doğursam hemen haber vereceğimde işte oğlum işbirliğine yanaşmıyor:KK9:

Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorum :-) dogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala :-) sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı :-) saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı :-) ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...

Canım gözün aydın maşallah bebeğine de sana da ne güzel anlatmışsın
Rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin inşallah

Eminegül canım rastlaşamıyoruz
Temizliği de bitirmişin gözün aydın canım benim
Bugün annem geldi yine benim de
Bebek gelecek diye yaptığımız kaçıncı temizlik bilmiyorum artık:KK9:
Kaynanam da baktı bende hareket yok çanakkaleye tatile gitti
Her aradığımda ilk çalmada açıyor oda :))

Amın cnm cok sagol erva dıye cok tatlı bır kızım var ıns evde cekersın agrını ben hernekadar 1 saat agrı ceksemde hastanede bagırırken falan huzursuz oldum sesımı duydular hep dıye ama son acılmalarımda ben cok agrı cektım o anı beklersen zaten evde dogum olur benım agrılarım 6 cmden sonra kotuydu yanı ondan oncesınde hıcbırsey yoktu yada ben dayandım ebeler hep maasallah dedı cunku :-)

evet 6, 7 cm sonra ağrılar iyice çok oluyormuş maşaallah sana. ağrı nasıl oluyor tarif edermisin? ne ağrısına benziyor adet ağrısı, daha şiddetlisimi, kuru sancı mı? nasıl bi ağrı? ve açıklık olduğunu baktığında anlayabiliyor musun?

KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Ben rovamicine kullandım canım ta haziran başında öksürükten içim acıdı doktora söyledim ve bunu verdi bişey olacak die korkuyoru dedim ama iç dedi cesaret verdi ben bitirdim o antibiyotiği

cnm bende 2 hafta once donaxly fitil kullandım. akıntı şikayetim vardı benimde, içerisinde 6 tane var, her gece yatmadan once kullandım. enfeksiyon riskinden dolayı kullanmakta da tereddüt etmedim. zaten etkisini hemen farkediyorsun. içini rahat tut cnm..

Ayy teyzeleri merak edenleriniz olmuş teşekkür ederiz :)
Aras yerinde rahat hala doğuramadım yarın doktor kontrolümüz var inşallah açıklık artmıştır
Yoksa suni almaktan o da olmazsa sezeryana kalmaktan yani o süreçten tırsıyorum şimdide dua edin nolur bizim için
....

cnm forumu cok sık takip edemesemde senin Arasla mücadeleni gülerek okuyorum, oyle güzel anlatıosun ki :) sen Aras'a hadi dedikçe ben hep dur kızım daha diyorum :) erken doğum tehlikem olduğu için hep biraz daha bekle kızım diye sevdim kızımı, sanırım benim içinde hadi kızım artık diyeceğim günler yaklaştı :) şimdiden tek bir avazda sağlıkla doğumlar dilerim.

cnm forumu cok sık takip edemesemde senin Arasla mücadeleni gülerek okuyorum, oyle güzel anlatıosun ki :) sen Aras'a hadi dedikçe ben hep dur kızım daha diyorum :) erken doğum tehlikem olduğu için hep biraz daha bekle kızım diye sevdim kızımı, sanırım benim içinde hadi kızım artık diyeceğim günler yaklaştı :) şimdiden tek bir avazda sağlıkla doğumlar dilerim.

canim ben azicik sancilansam gulmeye basliyorum hadibu defa tamamiz oglum diyorum :)) onceki gun lavaboda suyu fazla acmisim cokta uykum vardi pijamam camasirim hep islanmis :) ben durumu ayikana kadar kocisle aha da suyum geldi modunda evde turladik:)
bizde cok guluyoruz kendi halimize ahh ahh Aras bi dogsun isircam diyen kimseye engel olmicam :KK70:
hersey bi yana da hepimiz icin hayirli zaman ne zamansa gunu geldiginde Rabbim agrisiz sizisiz tek avazda kurtarsin insallah cumlemizi
senin kizin ne guzel dinlemis seni Allah hayirlarla kucaklamani nasip etsin canim

evet 6, 7 cm sonra ağrılar iyice çok oluyormuş maşaallah sana. ağrı nasıl oluyor tarif edermisin? ne ağrısına benziyor adet ağrısı, daha şiddetlisimi, kuru sancı mı? nasıl bi ağrı? ve açıklık olduğunu baktığında anlayabiliyor musun?

agrımın sıddetı artmadan once ebe gelıp sordu agrın varmı dıye bende hafıf adet sancısı gıbı dedım zaten aynısı hıcbır farkı yok dedı bende hamıle kalmadan once adet sancısını cok cektıgımı o gun yataktan kalkamadıgımı soyledım tamam sen zaten alıskınmıssın dedı yanı aynı adet sancısı son anda sadece artıyo dayanamıyosun o kadar

Haftamı sormustun unuttum yazmayı hemsıre 38+1yanı 39 haftalık dedıgını hatırlıyorum benım yarın dogmamıs olsa 39 +0 doktorlara gore 40. Haftama gırmıs olcaktım o bıtıncede zaten tahmını dogum tarıhım 4 eylul oluyodu

senin mucizen kız mı erkek mi..aceleci cıkmadı demekki seninki zamanı neyse ozman gelcem diyordur :KK1: doktorun ne diyor sunisancı ile mi başlatcak doğumu yoksa direk sezeryan mı alcak gününü doldurunca

canım kız benim bebeğim, aslında benim durumum o kadar karışıkki çok doktor değiştirdiğim için kafamda bir o kadar karışık, hamile kalmadan önce Maltepe üniv. doktorum vardı, hamile kalınca pahalı diye onu bırakıp pendik nene hatun a başladım, 34. haftadan sonra iyice ağırlaşınca oraya gdiip gelmek zor gelmeye başladı, sonra Küçükyalı delta hospitala gideyim dedim 2 kere gittim oradaki doktorda kireçlenme falan dedi beni korkuttu, tekrar üniversiteye gittim oradaki doktorum kireçlenme falan yok yanlış görmüş dedi, bende içim rahat edince doğurana kadar buraya geleyim kendi doktorumda doğurayım dedim, ama doktorum geçen hafta çarşamba günü yıllık izne ayrıldı ve 2 eylülde dönecek, cumartesi de biraz raharsızlanıp evin yakınında bi özel hastane var oraya gittim, doktor tekrar çatı muayenesi yaptı ama busefer canım çok yandı, kafası baskı yapmaya başlamış çarşamba tekrar gel dedi, ama dün gece çok rahatsızlandım ishal oldum, midem bulandı yediklerimi çıkardım, birde rahmimin içinde yürüdükçe resmen bir yanma ve sancı vardı, o kadar şiddetli bir ağrıydıki anlatamam, ama sonra inleye inleye uyumuşum, şu an bişeyim yok sadece vücudumda müthiş bir kırgınlık ve halsizlik var özel hastanedeki doktoru aradım ameliyattaymış kafam da çok karışık 1 eylüle kadar da doğurmazsam neolacak bilmiyorum,,offffffffffffffffffffff :KK43: normal doğurmak istiyorum ama korkmaya da başladımm....

herkeslere günaydınlar.. :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar yaa konumuzla çok alakalı değil ama belki aranızda bilen vardır die soruyorum bizim yarın 1. evlilik yıldönümümüz eşimde söyle bişey düşündü evimizde fotograf makinası var ama dijital ve eski güzel çekmiyo kızmızın ilk fotograflarını güzel net güzel çıksın istiyoruz ikimiz içinde en güzel hediye bu olur die forograf makinası alcaz ama bi türlü karar veremiyorum 1000 liranın üstünde makinalar kullandığınız memnun olduğunuz prof.foto mak var mı

canım bizde kızımızı çekmek için makine aldık. fuji nin hs 28 modelini.. bakmanı tavsiye ederim.

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum

hadi hayırlısı canım.. ağrısız bir doğum olsun..

merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...

allah analı babalı büyütsün..

sahtedny allah herkese böyle doğum hikayesi nasip etsin..

izmirli geçmiş olsun canım..

X