- 2 Eylül 2011
- 937
- 8
Selamlar herkese,
bizde bugün kontrole gittik. bebek hareketleri, kalp atışı iyi çıktı sancımız da yok. 16. haftadan beri kızımın kafası aşağıdaydı ama ters dönmüş şuan için makat duruşunu almış, kafası mideme yaslı çarşambadan beri beni rahatsız ediyordu dr söyledim usg ye girmeden ters döndü galiba diye, usg de beni doğruladı. inş yer değiştirir çünkü mide ağrısından oturamıyorum yatamıyorum. kilomuz çok düşük çıktı, 35+3 olmamıza rağmen 2300 gr kızım boyu 48 cm. 2 haftada 150 gr almış. suyu ve kan akışı iyi olduğu için problem değil dedi, bir sürü açıklama yaptı ama bende moral sıfır olduğu için hiç birini anlamadım.. 10 gün sonra tekrar çağırdı, portakal suyu içi, ceviz badem ye dinlen vs dedi. içime sıkıntı doldu bu moralle işe geldim çatlıcam şimdi
Canım geçmiş olsun sıkıntı yapma yer değiştirir mutlaka kilosunada fazla takılma benimkide geçen hafta 2.500kg çıktı doktor 2.800 olsa benim için yeterlidir dedi biz onları besler büyütürüz, kilo alışında et yemenin çok etkisi var elinden geldiğince miden de bulanmıyorsa et yemeye çalış bende mide bulanmaları hala devam ettiği için az az yemeye çalışıyorum...