2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaslar bende 2ekım gözüküyo dogumm allah bebişlerimizi kucagımıza almayı nasip etsn insaallh ne güzel bazıları almaya baslamıs bebişlerini kucagına bende panık atak var ılk dogumm normal dok yaparsn dıyo ama cok korkyrm panık yaprm nefesm daralır carpıntm olur dıye ılkınde yoktu bu dert aranızda benm gıbı olanlar var mı

gecmişte ağır depresyon gecmişim var normal doğumdanda sezeryandan da tırsıyorum.bu duurumu kendi doktorunla paylaştın mı

Mojizikum

Şimdi gördüm canımm benim inşallah tekrar döner derin daha vsktiniz var nasılsa
Küvett uzanmak işe yarıyor diye duymuştum bir dene istersen canım

Bu arada soran olmuş gördüm ama hatırlayamadım kim olduğunu
Göğüs pedi aldım bende gerekebilir diye bebedor marka aldım 60lısı ebebekte 10tl idi :)

Mojizikum

Şimdi gördüm canımm benim inşallah tekrar döner derin daha vsktiniz var nasılsa
Küvett uzanmak işe yarıyor diye duymuştum bir dene istersen canım

Bu arada soran olmuş gördüm ama hatırlayamadım kim olduğunu
Göğüs pedi aldım bende gerekebilir diye bebedor marka aldım 60lısı ebebekte 10tl idi :)

ben sorduydum gögüs pediini aldımda hastahane cantasına koymaya gerek var mı diye sorduydum sence lazım olurmu

söyledım sen sezaryanmı istyn dedı bende hayır dedım dogumdA sorun olurmu dedım hayır olmz yaparsn dıyo ama yınede endişelerm var

ilk 3 ay bi dönem hastahanede yatmıştım o zaman bir panik atak geçirdiydim ordaki hemşire sağolsun o durumda bana cok yardımcı olduydu eğer onun gibi iyi insanlarla karşılaşırsam bu durumdan hic korkmam.zor bir durum heleki o durumda seni anlamayan insanlarla karşılaşmak.Rabbim yar ve yardımcımız olsun emin ve iyi niyetli insanlarla karşılaşırız inşallah

Olabilir rümeysacım ben önlem olsun diye atıverdim çantaya

Bu arada bu sabah nişanım geldi yazmayı unutmuşum :))

akıntının camaşıra geccek kadar cok geldiini hic duymamıştım.eğer su ise zaten camaşırını oldukca ıslatcak şekilde gelir o yüzden evde kalın pedlerden bulundurmak gerekir suyun gelip hastahaneye giderken lazım olcak hastahanedede lazım olacak.doktorunu arayıp bi sor derim,,DEVAMI GELDİMİ AKINTININ

devamı gelmedi canım, devamı gelmeyince dr da aramadım hiç

merhaba eylül annelerı bende bır ekım annesıyım bır sey sormak ııstedım denyımlısınızdır benden alttan ebe muayenesı zor mu oluyor ben cok korkuyorum nezaman başlıyor altan bakmaya bızım arkadaslardan bını bugun bakılmış çok canım acıdı dıyor ınanın çok tırstım bende

merhaba eylül annelerı bende bır ekım annesıyım bır sey sormak ııstedım denyımlısınızdır benden alttan ebe muayenesı zor mu oluyor ben cok korkuyorum nezaman başlıyor altan bakmaya bızım arkadaslardan bını bugun bakılmış çok canım acıdı dıyor ınanın çok tırstım bende
ben olmadım ama olan arkdaşların cogu oldu bitti diycek kadar normal olduugunu söylediler normal jinekolji muyanesi olabiliyrsan sıkıntı yok anlık bişey diyorlar.tabi arada canının yandığını söyleyen var ama cok az.önemli olan kendini kasmamak muayene sırasında

olabilir nişanın gelmiş olabilir senin mucizen gene şaka yapıyordur:KK1:

Ben kendime günler öncesinden stres yaptım çatı muayenesini. Hamilelikten önce vajinal muayene olmuştum ama çatı muayenesi biraz daha kapsamlı gibi geldi sanki biraz daha uzun sürdü bana göre. Bir de bakmadan önce kendini kasma rahat ol dedi ya içimden dedim tamam kötü bir şey ki bana böyle diyor :) İyice kastım kendimi yoksa ki gerçekten abartılacak bir durum değil arkadaşlar yeter ki derin nefes alın kendinizi rahat bırakın. Bana dedi ki aslında normal doğumda kendilerini kasmasalar o da rahat olacak ama o telaşta bunu becerebilen pek olmuyor dedi. Bir anlık bir muayene için hiç sıkıntı stres yapmaya gerek yok aslında. Kendimiz boşuna yıpratmış oluyoruz hiç yoktan. Normal doğumdan korktuğum için çatın dar desin diye dua ettim ama onuda demedi gayet iyi durumdaymış. Uçarı kaçarı yok anlaşılan normal yoldan çatır çatır doğurtacak bu doktor beni.

dr unuz mu muayene ettı çatıda bazıları ebe edıyormuşta ınanın ben sırf buyuzden sadece sezeryan olmak ıstıyorum suan dusununce bıle alttan kendımı kastıgımı farkettim napıcam acaba

ben de cantama gögüs pedi koydum. kızlar bana yanına mama malzemeleri almamı da söylediler.sütüm gelmemesine ya da bebegin doymama ihtimaline karşı dediler.biberon da ekledim çantaya ama mama almalımıyım yoksa doktor söylerse öyle mi almalıyım bilemedim. sizler ne yapacaksınız.

bu nişan gelince en çok bebişler bir hafta içinde geliyor değil mi? açıkcası bende nişanım gelmesini çok istiyorum en azından kendimi doğuma hazırlamış olurum.

Kızlar ben ölüyorum :KK5:

ayaklarım neredeyse dizime gelecek kadar şiştiyürümek oturmak yatmak bile işkence oldu ..
Yarın tasınıyoruz birde. :KK43:
Bugün dr idrar tahlili yaptı bir şey çıkmadı..
Oğlan karnımda fink atıyor resmen...10 gün önce2800grdi.bugün 3500gr dedi dr. Daha da zaman var ne kadar doğacak acaba merak ediyor.
Çok canım aciyor yaa. :KK5:

Son düzenleme:
ben de cantama gögüs pedi koydum. kızlar bana yanına mama malzemeleri almamı da söylediler.sütüm gelmemesine ya da bebegin doymama ihtimaline karşı dediler.biberon da ekledim çantaya ama mama almalımıyım yoksa doktor söylerse öyle mi almalıyım bilemedim. sizler ne yapacaksınız.
ben çantama biberon koydum sadece. mamayı hastanede veriyorlar bizim. evdede eşantiyon gelen bir kutu var.. inşallah lazım olmaz... ben önceden almaya gerek yok diye düşünüyorum ihtiyaç olursa hemen biri alıverir, hastane kantininde bile vardır zannedersem..

ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında

ben çantama mama da biberon da koymadım kalbimi bozmak istemiyorum inşallah sütüm gelir nihayetinde de gerekirse artık herşey elimizin altında bi koşu eşim alır gelir o kadar da kasmaya gerek yok bence

bu nişan gelince en çok bebişler bir hafta içinde geliyor değil mi? açıkcası bende nişanım gelmesini çok istiyorum en azından kendimi doğuma hazırlamış olurum.

İnternette yazana göre 2_3 hafta bile geçebilirmiş amabenim nihayetinde 9günüm var zaten doktor da salıya tekrar çağırdı bekliyoruz bakalım canım artık
Ben nerdeyse 2/3 haftadır her lavaboda işaret bekliyordum bu sabah gözümü doğrudüzgün açamamışken peçetede görünce vayyy demek böyle bişey dedim :))
Rabbim hepimize hayırlı doğum nasip etsin inşallah
Bugün kayınvalidem dediki doğumdan çıkınca heralde önce arası sorcaksın peşinden tableti telefonu isteyeceksin hemen yazarsın dedi ayy inşallah ağrım sızım olmazda hemen yazarım size :))

Bi arkadasim dogum yaptiginda yanindaydim sutu gelmeyince doktor yada hemsirelerden biri tam larak hatirlamiyom onlarin yazdigi mamayi almisti.cantaya mama koymaya gerek yok bence lazim olursa yakinlarinizdan biri eczaneden aliverir

X