2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

karnıma iğne, bıçak saplıyorlar gibi ağrı oluyor. doktorlar ebeler sadece bakarak kaç cm açıldığını anlarlar mı?

canım sanırım öyle anlasılmıyo:KK43:
bende bugun ılk kez catı muayenesi oldum
suan bırazda mantar var bende halıyle o sebepten de dolayı azcık acıdı
ama ınan diğer arkadaşlarında dediği gibi sanıyelık bir sey

canım sanırım öyle anlasılmıyo:KK43:
bende bugun ılk kez catı muayenesi oldum
suan bırazda mantar var bende halıyle o sebepten de dolayı azcık acıdı
ama ınan diğer arkadaşlarında dediği gibi sanıyelık bir sey

ben çatı muayenesini yaklaşık 1 ay önce oldum acımadı. doğumdada açıklığa bakmak için aynı işlemmi uygulanıyor? yani dışardan bakıldığında hiçbir farklılık anlaşılmıyor mu?

Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah canım ne tatlı kızın, allah nazarlardan korusun :nazar::nazar: oyy dudaklara bak :nazar:

Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns
hadi gözün aydın canım. allah analı, babalı, sağlıklı büyütsün.. darısı bizlere inşallah :KK16:

ben bır kez cok aıntım olduğundan gıtmıstım su gıbı flndı ve camasırımı cok ıslatıyordu. ultrasonla baktı ve rahım ağzın kapalı suyun da ıyı. akıntıdır demıstı. demekkı ultrasonla da açıklık gorulebılıyor

Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns

gözünüz aydın ne mutlu sana:) kucağına aldın yavrunu normal doğum mu? tabiki kucağımıza aldığımızda daha farklı olur Allah'ım hepimizi bir avazda kurtarsın.

egelgec
canım nerelerdesin? bugün kontrolün vardı ne yaptınız.. dünkü mesajından sonra hiç göremedim seni :KK50: insan gerçekten merak ediyor :KK52: ağustos topiğinde tarihi 1 eylül olan biri dün doğum yapmış, benim de aklıma sen geldin, nasılsın :13:

merhaba arkadaslar bugun benım de kontrolum vardı
ılk önce nstye gırdım
sancı cıktı
ebe catı muayenesı yaptı doktorla gorustu serum takıcaz dedı
serum takıldı sonra tekrar nst
sonra nst sonucunu doktora soyledı bı daha nst derken 3 saat nerdeyse dogumhane katında kaldım
telefonumlarımda yanımda yoktu esm de dısarıda beklıyo
neyse kı söylemısler ona da
3 saat cıkmaynca benı bebekle beklemısler ama olmadı:)

doktorda kendını yormussun dınlenmelısın dedı
bebek dogsa da sorun olmaz ama bıraz daha kalmasını ıstyrz dedı
ıns 10 gun daha durur ıcerde guzel kızımm

kılomuz 2800 cıvarı ama nst de de yanılma payı oluo dıolar
yanı dogdugunda 2800 olsa da olur da sımdı dogsa muhtemelen daha ufak olacak

hakkmzda hayrlısı bakalım bı hafta snra yıne cagrdı ama kanama su gelmesı olursa cumayı bekleme hemen gel dedı
bızden haberler sımdılık bu kadr

merhaba arkadaslar bugun benım de kontrolum vardı
ılk önce nstye gırdım
sancı cıktı
ebe catı muayenesı yaptı doktorla gorustu serum takıcaz dedı
serum takıldı sonra tekrar nst
sonra nst sonucunu doktora soyledı bı daha nst derken 3 saat nerdeyse dogumhane katında kaldım
telefonumlarımda yanımda yoktu esm de dısarıda beklıyo
neyse kı söylemısler ona da
3 saat cıkmaynca benı bebekle beklemısler ama olmadı:)

doktorda kendını yormussun dınlenmelısın dedı
bebek dogsa da sorun olmaz ama bıraz daha kalmasını ıstyrz dedı
ıns 10 gun daha durur ıcerde guzel kızımm

kılomuz 2800 cıvarı ama nst de de yanılma payı oluo dıolar
yanı dogdugunda 2800 olsa da olur da sımdı dogsa muhtemelen daha ufak olacak

hakkmzda hayrlısı bakalım bı hafta snra yıne cagrdı ama kanama su gelmesı olursa cumayı bekleme hemen gel dedı
bızden haberler sımdılık bu kadr

hakkında hayırlısı olsun cnm sağlıkla doğsunda.. sen dinlen madem yormuşun kendini dikkatli olmak lazım gününü nekadar tamamlarsa okadar iyi derler ya....

cnm uc kıloya yakın merak etme annesı cabuk toparlar doğarsa zaten.
bu arada kasılmayı soran arkadaslarım bende dun doktoruma sordum boyle bır yerde toplanıoyo tumsek yapıyo bu kasılmamı dedım hayır adet ağrısı gııbı ağrında olursa bu kasılmadır dedı haberınız olsun

ilk defa dün yatarken o adet sancısını yaşadım ama çok kısa sürdü. bir kere oldu.
ve dün bebeğim çok az hareket etti çok korktum. sonra sabaha karşı başladı tekmelemeye. bugünde arada sırada birer tekme sallıyor bana :)))))))))))))

kızlar bu kasılma tam olarak hafif bel ve karın kısmında içten içe agrı varmış gibi oluyor ama bir yandan da yokmuş gibi de oluyor mu eğer öyleyse dün gece bende de vardı hatta uyudum uyandım hala hafiften vardı.

Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallah subhanallah.. :nazar::nazar::nazar::nazar: ablamız büyümüş bir aylık olmuş.. allah sizi birbirinize bağışlasın..

Allah analı babalı büyütsün, darısı hayırlısıyla başımıza canım..

Selamlar herkese,

bizde bugün kontrole gittik. bebek hareketleri, kalp atışı iyi çıktı sancımız da yok. 16. haftadan beri kızımın kafası aşağıdaydı ama ters dönmüş şuan için makat duruşunu almış, kafası mideme yaslı çarşambadan beri beni rahatsız ediyordu dr söyledim usg ye girmeden ters döndü galiba diye, usg de beni doğruladı. inş yer değiştirir çünkü mide ağrısından oturamıyorum yatamıyorum. kilomuz çok düşük çıktı, 35+3 olmamıza rağmen 2300 gr kızım boyu 48 cm. 2 haftada 150 gr almış. suyu ve kan akışı iyi olduğu için problem değil dedi, bir sürü açıklama yaptı ama bende moral sıfır olduğu için hiç birini anlamadım.. 10 gün sonra tekrar çağırdı, portakal suyu içi, ceviz badem ye dinlen vs dedi. içime sıkıntı doldu bu moralle işe geldim çatlıcam şimdi:KK14::KK14:

Hepinize cok tsk ederimmm kizlar darisi sizin melekleri kucaginiza almayasaaa cok tatli bir kizim var annesi gibi:KK1::KK1::KK1::KK1: kizim nazli olacak iki taraftanda ilk torun:KK9::KK9::KK9: ama bizim aile daha cok ilgili kaygana 1 haftadie cikmiyor kendi bilir neyse artiklkmmm dogurun yaaaaaaa:KK9::KK9::KK9:

Dogum yapan arkadsar allah anali babali buyutsun canlarim telefondan girdigim icin alinti yapamiyorummm hepinizi cok seviyor ve opuyoruzzzzz:KK16::KK16::KK16:

Alpinn canım minnoş kızın çok tatlı Allah sizi hiç bir zaman ayırmasın hayırlı ömürler nasip etsin maşallahhh size:nazar::nazar::nazar:

Sahtedny hayrli olsun bebişin cicilerini gydrdin mi mnik farene ayy ne güzel. .
Ben de dr kontrolünü anlatayım çatı muayenesi oldum sonunda resmen artık kendim talep edicektim yine erteleseydi )) cok fazla ikinmam gerekirmis ciddi anlamda bana kaliyomus iş. prenses dogum düşündüğümü soyledim sana olmaz dedi ikinmadan dogmazmis epidural dogum da bunu engelleyen bir şeyms bana olmuyor anliycaniz.. böylece drum sezeryana kaldi 29 ağustosta belki belki olmazsa da 3 eylül tarhmiz.. bebisim hc kiloalmams bu on gnde hala 3000gr naslsa normal olmiycak yicem eti bulgru.. hayrlisi olsn hakkmzda..

X