Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnm bebegım de az hareket edıyor donuyor yada gerınıyor gıbı hareketlerını algılıyorum tekme fln yok artık
canım son haftamızdayız artık yerleri darlaştı iyice ondan. bebeğin cinsiyeti ne?
karnıma iğne, bıçak saplıyorlar gibi ağrı oluyor. doktorlar ebeler sadece bakarak kaç cm açıldığını anlarlar mı?
bizim bebişler gününü dolduracak bu gidişle artık günler kaldı korkma benimde öyle fazla hareketler belli olmuyor artıkkız canım. bende oyle düşünüyorum ama ınsan korkuyor
canım sanırım öyle anlasılmıyo
bende bugun ılk kez catı muayenesi oldum
suan bırazda mantar var bende halıyle o sebepten de dolayı azcık acıdı
ama ınan diğer arkadaşlarında dediği gibi sanıyelık bir sey
maşallah canım ne tatlı kızın, allah nazarlardan korusun oyy dudaklara bakEki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa
hadi gözün aydın canım. allah analı, babalı, sağlıklı büyütsün.. darısı bizlere inşallahDün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns
ben çatı muayenesini yaklaşık 1 ay önce oldum acımadı. doğumdada açıklığa bakmak için aynı işlemmi uygulanıyor? yani dışardan bakıldığında hiçbir farklılık anlaşılmıyor mu?
Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns
merhaba arkadaslar bugun benım de kontrolum vardı
ılk önce nstye gırdım
sancı cıktı
ebe catı muayenesı yaptı doktorla gorustu serum takıcaz dedı
serum takıldı sonra tekrar nst
sonra nst sonucunu doktora soyledı bı daha nst derken 3 saat nerdeyse dogumhane katında kaldım
telefonumlarımda yanımda yoktu esm de dısarıda beklıyo
neyse kı söylemısler ona da
3 saat cıkmaynca benı bebekle beklemısler ama olmadı:)
doktorda kendını yormussun dınlenmelısın dedı
bebek dogsa da sorun olmaz ama bıraz daha kalmasını ıstyrz dedı
ıns 10 gun daha durur ıcerde guzel kızımm
kılomuz 2800 cıvarı ama nst de de yanılma payı oluo dıolar
yanı dogdugunda 2800 olsa da olur da sımdı dogsa muhtemelen daha ufak olacak
hakkmzda hayrlısı bakalım bı hafta snra yıne cagrdı ama kanama su gelmesı olursa cumayı bekleme hemen gel dedı
bızden haberler sımdılık bu kadr
cnm uc kıloya yakın merak etme annesı cabuk toparlar doğarsa zaten.
bu arada kasılmayı soran arkadaslarım bende dun doktoruma sordum boyle bır yerde toplanıoyo tumsek yapıyo bu kasılmamı dedım hayır adet ağrısı gııbı ağrında olursa bu kasılmadır dedı haberınız olsun
Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa
Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns