2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anne adayları ve onların doğmaya gün sayan bebişleri :),
hatırlarsınız ki daha bana 15 gün öncesinde bebeğin her an doğabilir dediler 1 hafta öncede nişanım geldi, ama bizim oğlan doğmadı keyfide yerinde MaşAllah doğmaya niyeti yok :), keşke doktorlar beklentiye sokmasalardı bizi ztn çocuğun günüde dolmadı daha... Gerçi kanala inmiş rahim ağzıda incelmiş ama daha vakti var sanırım .. Bu oğlan hep böyleydi cinsiyetinide geç açık etmişti şimdide doğum olayında bizimle gırgır geçiyor, doğsun o minik poposunu yiycem onun:))

gelicik seninle aynı durumdayız bakalım hangimizin oğluşu daha önce ses verecek bu şekilde beklemek gerçekten çok yorucu. ama napalım Allah ım hayırlısını versin

Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns

ne güzel canım senin de açılman vardı doğurmuşsun hayırlısıyla rabbim bize de kısmet olur inşallah. Allah analı babalı büyütsün canımm

selam kızlar nasılsınızzzzzz bız kızımla ıyıyızdeee 1.aylık asısı vuruldu agrsı var melegımınnnn

veeeee benden demesı smdıden uykuya doyun uykuusuz her geceeeeeeeeee sarkısını dınleyeceksıınız :KK9::KK9::KK9::KK9:

En büyük korkum gece uykusuz kalmak ve ertesi gün gündüzde evde ölü gibi uykusuz gezinmek zaten :))))))))))))))

yok o kadar olmadı yani saatte 3 kez ama dediğin gibi dikkat edeyim peki bu anlattğım bebeğin karnımda tümsek oluşturması kasılmamı oluyor

Bende bu tümsekler 2 haftadır hep oluyor ben kafama takmıyorum. Ama kasılmam falan olsa takarım tabi beni rahatsız etmiyor. tümsek oluyor iniyor çıkıyor şişiyor ben eğleniyorum bakıp bakıp :))))))

Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah tekrar bağışlasın 41 keremi desem 41 milyon keremi desem maşaallahhhhhhhhhhhhhh

Herkese iyi geceler konuyu degistirmek gibi olmasın ama aranızda hemoroid olan var mi doğum da artar mı acaba iyice

Bende hemoroid var. Ve 2 ay boyunca kabızlık çekmiştim çok kötü günlerdi o sırada büyüdü. 3-4 aydır sorunum yok ama büyük olarak kaldı. Normal doğumda ıkınınca zorluk yaşatıyormuş o da dışarı çıkıyormuş galiba. Napıcam bilmiyorum utancımdan ölürüm herhalde :)))))))))) Çünkü Allah nasip ederse normal doğum istiyorum.

kızlar iyi geceler kafayı yemek üzereyim akıntım inanılmaz arttı oturduğum yerde bile geliyor delircem sürekli çamaşır değiştiriyorum ve kaşıntı yapmaya başladı ne kadar dikkat etsemde bazen nemli kalabiliyorum of offff çok yoruldum artık bu durumdan yaaa

Canım doktoruma güveniyorum ve bana 1 litrelik suya 1 çay bardağı sirke koyup vajina bölgeni yıka hem akıntıya, hem kaşıntıya, mantara çok iyi geliyor dedi. Ama söylediğim miktarlarda yapacaksın sirkenin fazlası hafif tahriş edebilir. 1 litrelik pet şişeye 1 çay bardağı sirke koyup yıkamıştım ben. Hatta buraya daha öncede yazmıştım bunu bir arkadaşımızda uygulamış ve geçen günler çok faydasını gördüğünü yazmıştı buraya. memnun kalmış.

Dün dogum yaptım kucagıma aldım yavrumu cok sukur o kadar guzel bır duygukı karnındayken hareketlerını hıssedıyorsun ama yanında kucagında gormek mukemmel bırsey suan hastanedeyız cok guzel ılgılendıler dunden berı sagolsunlar cok memnun kaldım oglende taburcu olcaz darısı basınıza ıns rabbım bu guzel duyguyu herkese nasıp etsın ıns

Canım eminim çok güzel bir duygudur darısı burada bekleyen bütün arkadaşlarımızın ve benimde başıma.
Allah uzun ömürler versin yavruna. Normal doğum mu yapmıştın sen. Senden uzun uzun doğum hikayeni bekliyoruz. tüm ayrıntılarıyla ona göre :)))))))))))))

Bizimde bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyız. Günler azaldıkça, doğum yapanları duydukça heyecan artıyor.:KK76:

günaydın kızlar. hepiniz iyisinizdir umarım.dogum yapan anneler gözünüz aydın ALLAH analı babalı büyütmeyi nasip etsin.benim bugün 34 bitiyor .bebegimde fazla hareketi degil kızlar 2 hafta önde gidiyor.haftaya kontrole gidecem bakalım ne diyecek doktorumuz .benim sırtım çok agrıyor kızlar temizlik yapamıyorum artık kardeşlerimi çagırdım inşallah gelirler bugün :))) öpüyorum hepinizi canlar .

slm kızlarrrr pazartesi günü kontrole gittik dr. bu hafta beklemiyorum dedi. bende bi heyecan artık doğsun istiyorum hemde korkuyorum... bugün 39 olduk salı günü çatı muayenesi var ama kontrole gidene kadr prenses gelsin istiyorummmm :KK70: :KK70: :KK70:
kızlar bide bişey sorcam normal doğumda kesmeden önce iğne vuruyolar mı? öyle kesmezler herhalde dimi :KK43: :KK43: :KK49:

evet uyuşturuyorlar sonra kesiyorlar korkma canım bu konuda tecrübeliyim :)))

En büyük korkum gece uykusuz kalmak ve ertesi gün gündüzde evde ölü gibi uykusuz gezinmek zaten :))))))))))))))

Bende bu tümsekler 2 haftadır hep oluyor ben kafama takmıyorum. Ama kasılmam falan olsa takarım tabi beni rahatsız etmiyor. tümsek oluyor iniyor çıkıyor şişiyor ben eğleniyorum bakıp bakıp :))))))

Allah tekrar bağışlasın 41 keremi desem 41 milyon keremi desem maşaallahhhhhhhhhhhhhh

Bende hemoroid var. Ve 2 ay boyunca kabızlık çekmiştim çok kötü günlerdi o sırada büyüdü. 3-4 aydır sorunum yok ama büyük olarak kaldı. Normal doğumda ıkınınca zorluk yaşatıyormuş o da dışarı çıkıyormuş galiba. Napıcam bilmiyorum utancımdan ölürüm herhalde :)))))))))) Çünkü Allah nasip ederse normal doğum istiyorum.

Canım doktoruma güveniyorum ve bana 1 litrelik suya 1 çay bardağı sirke koyup vajina bölgeni yıka hem akıntıya, hem kaşıntıya, mantara çok iyi geliyor dedi. Ama söylediğim miktarlarda yapacaksın sirkenin fazlası hafif tahriş edebilir. 1 litrelik pet şişeye 1 çay bardağı sirke koyup yıkamıştım ben. Hatta buraya daha öncede yazmıştım bunu bir arkadaşımızda uygulamış ve geçen günler çok faydasını gördüğünü yazmıştı buraya. memnun kalmış.

Canım eminim çok güzel bir duygudur darısı burada bekleyen bütün arkadaşlarımızın ve benimde başıma.
Allah uzun ömürler versin yavruna. Normal doğum mu yapmıştın sen. Senden uzun uzun doğum hikayeni bekliyoruz. tüm ayrıntılarıyla ona göre :)))))))))))))
Evet cnm normal oldu ıns musaıt oldugum bır gun yazarım dogum hıkayemı :-)

bursadayım canım

Anladım canım bende izmirdeyimde burda normal 1450 sezeryan 2000 dediler bize. peki siz gs bonus tan %20 indirim kullanabiliyormusunuz doğum için.eğer sizde yoksa bile senden ricam hastaneye gittiğinde benim için sorabilir misin.Doğumda gs bonus a % kaç indirim var?

Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa:nazar::nazar::nazar::nazar:
alpincim maşallah kuzucuna tombiş olmuş ALLAH bagışlasın sana :KK70:

Kızlar merhaba ben geldim... 2 gün önce yine dr daydık dr bebeğimin biraz iri olduğunu ama korkulacak kadar olmadığını aöyledi alttan muayene oldum 1 parmak açıklığım varmış ama bebeğin başı aşağıya inmemiş tam.. onun için bol yürüyüş tavsiye etti. 39 haftamıza başladık oğlumla ama gelişimine göre 40 haftalık. Pazartesi sabah aç karnına hastanede olucam son muayenemiz vee bebeğim aşağı inmiş ise suni sancıyla kucağıma alacağım inşallahhh. Gelişimi tamamlanmış ve açıklığımda olduğu için dr bebek inerse doğum olacak dedi şimdi deli gibi yürüyorum bugün eşim bi anda dediki aşk senin karnın aşağı düşmüş aynada bi baktım karnım inmiş çok şaşırdım çokta sevindim az kaldı oğlum geliyor yakımda çok mutlyummm:)))

ayyy bende istiyorum artık yaa belimin agrımasından ve arada küçük kasık agrılarından başka hiç belirti yok sağsalim kucaklarsdın inş bebegini cnm

merhaba güzel anne adayları ve onların doğmaya gün sayan bebişleri :),
hatırlarsınız ki daha bana 15 gün öncesinde bebeğin her an doğabilir dediler 1 hafta öncede nişanım geldi, ama bizim oğlan doğmadı keyfide yerinde MaşAllah doğmaya niyeti yok :), keşke doktorlar beklentiye sokmasalardı bizi ztn çocuğun günüde dolmadı daha... Gerçi kanala inmiş rahim ağzıda incelmiş ama daha vakti var sanırım .. Bu oğlan hep böyleydi cinsiyetinide geç açık etmişti şimdide doğum olayında bizimle gırgır geçiyor, doğsun o minik poposunu yiycem onun:))

ayyy ben heryerini yicem yaaa nasıl güzel bir duygudur kendi kanından canından cennetten gelen bi mucizeye dokunmak öpmek koklamak

ayy hadi gözün aydın cnm RABBİM sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına

allah analı babalı büyütsün ne güzel kucağına almışın rabbim hepimize nasip etsin bol sütlü gazsız ağrısız sağlıklı günler...

kızlar bugün kontrolüm vardı aynı zamanda çatı muayenesi de oldum(merak edenler içn hiz acımadı korkulacak bişey değilmiş)çatın müsait normal doğuma dedi açıklığım da yok zaten bu yaramaz oğlanın doğmaya da niyeti yok geçen haftayla kilosu aynı büyümüyo ufaklık zaten 1 hafta geriden geliyodu fark 2 haftaya çıktı 2846gr bebeğim hala sizce bu normalmi eğer haftaya da kilo almazsa gelişmiyo zten deyip alabilir haftasını dolduyo zaten pazar gününe bilmem naparız dua edin...

cevap icin teşekkür ederim, internette cok araştırdım, sendikamı arayıp sordum kimse net bir cevap vermiyor maalesef...

Ne guzel tesadüf :) Haklisin, ben de bebeğimle daha cok vakit geçirmek icin elimden geleni yapmaya çalışıyorum... Yani sonuc olarak sunu diyebilirim; bu durumda benim doğumum 18'i de olsa 28'iymis gibi davranip eylülde 8 gun okula gitmeliyim...

bence de öyle yap canım sonuçta seminerlerde çok bir şey yapmıyoruz.onun için sen 8gün git. sonrasında o 8 günün kızınla önemi çok büyük olacak.

cnm uc kıloya yakın merak etme annesı cabuk toparlar doğarsa zaten.
bu arada kasılmayı soran arkadaslarım bende dun doktoruma sordum boyle bır yerde toplanıoyo tumsek yapıyo bu kasılmamı dedım hayır adet ağrısı gııbı ağrında olursa bu kasılmadır dedı haberınız olsun

X