Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba ben geldim... 2 gün önce yine dr daydık dr bebeğimin biraz iri olduğunu ama korkulacak kadar olmadığını aöyledi alttan muayene oldum 1 parmak açıklığım varmış ama bebeğin başı aşağıya inmemiş tam.. onun için bol yürüyüş tavsiye etti. 39 haftamıza başladık oğlumla ama gelişimine göre 40 haftalık. Pazartesi sabah aç karnına hastanede olucam son muayenemiz vee bebeğim aşağı inmiş ise suni sancıyla kucağıma alacağım inşallahhh. Gelişimi tamamlanmış ve açıklığımda olduğu için dr bebek inerse doğum olacak dedi şimdi deli gibi yürüyorum bugün eşim bi anda dediki aşk senin karnın aşağı düşmüş aynada bi baktım karnım inmiş çok şaşırdım çokta sevindim az kaldı oğlum geliyor yakımda çok mutlyummm:)))
Kızlar hastahane cantanıza gögüs pedi koycakmısınız.bide bebek arabasını kac aylıkken kullanmaya başlayabilcez
ben bugün 4 adet göğüs pedi koydum.
4 adet bebek için kulak çubuğu koydum
4 adet ağız mendili koydum.
Dün biberonları kaynatmıştım emziğini kaynatmayı unutmuştum.
Emziğini kaynattım 5 dk. Onuda koydum.
Yukarıya yazdıklarım unuttuğum şeylerdi. Onlarıda bugün koyup hazırladım.
15 adet bebek bezi koydum :)))
bir paket ıslak mendil. 1 adet rulo havlu selpak peçete
arkadaşlar bugün tek seferde çok fazla akıntım oldu yumurta akı kıvamıyla beraber şeffaf bir akıntı iç çamaşırımdan kıyafetime bile geçti dışarıdan belli olacak şekilde. Suyum mu geldi acaba anlamadım o kadar gelir mi ki su??
slm kizlar
dogumdan sonra giremedim ben ve kizim cok iyiz kizim 2200 gr oldu boyu 48 sagligimiz cok iyi
dogumu sorarsaniz sezaryan oldu biraz zor ama deger herseye bu pamuk kiz hepinizi optuk
kızlar bugün kontrolüm vardı aynı zamanda çatı muayenesi de oldum(merak edenler içn hiz acımadı korkulacak bişey değilmiş)çatın müsait normal doğuma dedi açıklığım da yok zaten bu yaramaz oğlanın doğmaya da niyeti yok geçen haftayla kilosu aynı büyümüyo ufaklık zaten 1 hafta geriden geliyodu fark 2 haftaya çıktı 2846gr bebeğim hala sizce bu normalmi eğer haftaya da kilo almazsa gelişmiyo zten deyip alabilir haftasını dolduyo zaten pazar gününe bilmem naparız dua edin...
Canım bende aynı dertten sıkıntılıyım. 4 haftadır bebeğin gövdesi geriden geliyo bi hafta büyüyo bi hafta aynı. 2650 de kaldı, doktor dopler istedi damar yolunda beslenme sorunu var mı diye, neyse çektirdik bşşi çıkmadı. Kontrollerimi haftada 1 den haftada 2 ye aldı. Bugun gittim gene azda olsa büyümüş gövde 2800 olmuş ama gene 2 hafta geri. Normal doğum için aylardır yüzüyorum spor yapıyorum bebek minik sezeryanla alınabilir demezmi iyice moralimiz bozuldu. Başka bi doktora gittik o da bu kadar gerilik sıkıntı değil 3 hafta olursa ve büyümemeye devam ederse sıkıntı dedi ki o zaman da alırız bebeği hmeen dedi. sezeryan da şart değil alınacaksa suni sancı verilir normal doğum da denenir dedi. Öyle rahatladık. Bende epidural normal doğum istiyorum, inş rabbim nasip eder. İçimizi ferah tutatlım inş büyür bebişler ama 2500 doğanlar var yani illa 3 4 kilo olması gerekmiyo sağlıklı olsunlar yeter 
Eki Görüntüle 783858 kızlarrrrrr ısteeeeee benımmmm melegımmmmmmmmmmmmmmm kurban olurummm kuzumaa
valla ne güzel doktormuş o çatır çatır doğurtur hakkaten :) Regllerim benim de hep ağrılı olurdu hatta dediğin gibi ağrı çok olunca kaç kez bayılıp hastanelere taşınmışımdır. Benim de aklıma gelip duruyordu ya ağrıdan doğum sırasında da bayılırsam nolur diye... Bişey olmuyormuymuş yani, e ben bayılırsam kim ıkıncak orda çocuğu çıkarmak için?
canım benim 2800 gram çok iyi bence. hiçte zayıf değil. bir çok kişi 2500 ve altında doğuruyor yinede küveze alınmıyor turp gibiler maşallah. inan bana 3 kiloda doğsa 4 kiloda doğsa kedi yavrusu gibi minicik gözükecekler gözümüze aa bu 4 kg mı daha büyük görünüyor sanıyorduk diyeceğiz :))))))))))))
Anladım canım bende izmirdeyimde burda normal 1450 sezeryan 2000 dediler bize. peki siz gs bonus tan %20 indirim kullanabiliyormusunuz doğum için.eğer sizde yoksa bile senden ricam hastaneye gittiğinde benim için sorabilir misin.Doğumda gs bonus a % kaç indirim var?
valla SAT ımız aynıymış.Ben de öğretmenim ve 32. hafta çalışabilir raporumu verdim okula.ilk hafta gideceğim sonra 37 de iş göremez raporumu vereceğim okula.sonuçta ne kadar aktarabilirsek doğum sonrasına kardır.
Kızlar ben dün ilk defa NST ye girdim ve onun için muayene parası dışında ayrıca NST için yine para aldılar.
Sizede böyle yapıyorlar????????? 24 tl cik verdik NST için doktor muayeneside 35 TL