Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az da olsa suyunun geldigine inaniyorsan bi doktoruna sorsamiydin kontrolun yarin ama ne bilim bilemdim simdik.
canım burdayım okuyorum da içimden böyle pek yazmak gelmedi 2 gündür. iyiyiz merak etme.. evdeki işler kafamı meşgul ediyor onlarla uğraşıyorum başka şeye odaklanamıyorum akşama da hooop yorgunluktan uyukluyorum. haftasonu bizimkiyle yapalım diyoruz ozamanda hep bişey çıkıyor yada gezmekten fırsat kalmıyor.bende yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum. bizimki akşam diyorki bu haftasonu gezmek yok işleri bitirelim kafan rahatlasın diyor..Merhaba kızlarr
Dün yine sancılandık çok değildi ama 10dk bir düzenliydi
Kociş tuttu hastaneye götürdü kasılmam vardı
Nstde sancı bi 70bide100 vardı ama düzensizdi çatı muyanesi yaptı doktor 1parmak açılman var hala dedi
Gece1de tekrar nstye gireceksin dedi eve geldim gece tekrar gittim
Tekrar tuşe yapıldı hala 1 cmdi ve nstde sancı hiiiç çıkmadı bu kez yine totoma baka baka döndüm yani
Doktor yatış istedi ben istemedim cuma tekrar gideceğim paşam da 3300 gr olmuş bu arada
aynı durum bende de var canım.ter mi başka bişey mi bilmiyorum, haftaya kontrolde sorucam bakalım ne diyecek doktor..arkadaşlar yaa benim akıntım olduğunda akıntının etrafında 1 2 cm lik ıslaklıkta oluyor sizdede öyle mi acaba sızıntı mı oluyor suyumdan
bende günlük ped kullanıyorum. Havalar sıcak diye günde beş altı kez değiştiriyorum. Malum nem mantar yapıyor. Son zamanlarda çamaşırımın kenarında aynen senin anlattığın gibi ıslaklık görüyorum fakat doktorum suyumun normal olduğunu söylüyor.
arkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce
panik olmayım diyorum o yüzden bekliyom bi anormallik daha olursa gidicem ama şuan gayet iyiyim gerginlik yok su yok.. Hayırlısı artık yarın zaten kontrolüm çatı muayenem vardı herşey belli olur yarın, yarına kadar beklemek istiyom ben çok taşındım hamileliğimin ilk sıralarında hastaneye o yüzden hiç gitmek istemiyom şuan....
izmirli
ha ha yakaladım seni ağustos topiğinde sende benim gibi merakla bakıyorsun galiba önceden tek eylül topiğine bakardım zaman yaklaşınca ağustosa takılmaya başladım ve takıldım kaldım, bağımlılık yapıyor bu forum yavvv
bizim odalar tek kişilik zannedersem hastaneden de bişey demezler ben ikisinin de kalmasını düşünüyorum ama daha bunu onlarla paylaşmadım tabi kiarkadaslar bırsey soracağım dogum yaptıgıınız gun basınızda refakatcı annenızmı esınızmı kalacak hangısı dogru benım gıbı tecrubesız anne adaylarının annelerımı kalmalı basında sızce
napalım canım malum bizim topikte daha hikayeler başlamadı, bende ordaki hikayeleri okuyup okuyup günlük ağlama kotamı doldurmaya çalışıyorumnapıyonuz bakam ağustos topiğinde Sizi gidiler siziii bende her gün bakıyorum yeni doğum hikayesi var mı diye merakla bekliyorum
fadiyez çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayan mutlu son çok yakın...Herkese selamlar arkadaşlar hiç keyfim yok artık patlamaya hazır bomba gibi şiştim çok ağırlaştım...Doğum yapan arkadaşlar var mı bilmiyorum varsada eğer hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza topiğe göz atamadım...Burada olan ve olmayan arkadaşlar sizler nasılsınız durumlarınız nasıl benim midem de artık 2 kaşık yemek yiyecek kadar yer kaldı şu doğum gerçekleşsede hayırlısıyla kurtulabilsem...
Herkese selamlar arkadaşlar hiç keyfim yok artık patlamaya hazır bomba gibi şiştim çok ağırlaştım...Doğum yapan arkadaşlar var mı bilmiyorum varsada eğer hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza topiğe göz atamadım...Burada olan ve olmayan arkadaşlar sizler nasılsınız durumlarınız nasıl benim midem de artık 2 kaşık yemek yiyecek kadar yer kaldı şu doğum gerçekleşsede hayırlısıyla kurtulabilsem...
fadiyez çoğu gitti azı kaldı biraz daha dayan mutlu son çok yakın...
Coğu gitti azı kaldi dayannn Rabbim yar ve yardimcin olsun
amin canım.. az bi zaman sonra kuş gibi hafifleyeceğiz ağrılardan kurtulacağız inşallahİnşallah canım onun için sabrediyoruz zaten Allah'a şükürler olsunki bizleri bugünlere getirebildi bugünleri gösterdi bundan sonraki zamanlarımız da bizleri bebişlerimizden ayırmasın hayırlı ömürler nasip etsin....
biz de dün kayınvalidemle kışlık domates yaptık tarhana da yapıyoruz altlı üstlü oturduğumuz için benim yemeklik ikramlık sıkıntılarım yok çok şükür beraber yiyip içiyoruz ALLAH BOZMASIN
E sende baya işini halletmişsin yaa o kadarda tembel değilmişsin kız evde küçük bi bavul neyin yok mu koyuver içine illa modeli şık bişey mi istiyosun
Herkese selamlar arkadaşlar hiç keyfim yok artık patlamaya hazır bomba gibi şiştim çok ağırlaştım...Doğum yapan arkadaşlar var mı bilmiyorum varsada eğer hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza topiğe göz atamadım...Burada olan ve olmayan arkadaşlar sizler nasılsınız durumlarınız nasıl benim midem de artık 2 kaşık yemek yiyecek kadar yer kaldı şu doğum gerçekleşsede hayırlısıyla kurtulabilsem...
Asiiiiiiiiiiiiissssss ben ocaga attim biberonuuuuu kayniyorlar hadi bakalimm ayni performansi senden bekliyorummmEn büyük eksiğim bebek çantası. Bebeğin ve benim eşyalarım yıkandı ütülendi hastaneye gidecekler arasında ayrı bir yere konuldu ama onları koyacak bir hastane çanntam yok bu akşam inşallah alıcaz eşim işten erken gelirse.
Birde biberonları kaynatmak kaldı.
Halıları halı yıkamacıya vermiştim, hafta sonu annem ve kayınvalidem temizliğe geliyorlar evde pırıl pırıl olur. Geçen hafta buzdolabına bamya attık. bezelye ve fasulyem var. 1 kavanoz melemenlik domates hazırladık.
bu hafta sonu acil misafir gelirse diye köfte ve sigara böreği birde yaprak sarması hazırlatmak istiyorum annelere. fırsatları kalırsa yaparlar inşallah bende yardım ederim onlara. şimdilik bu kadar
Rümeysacım Allah hepimize yardımcı olsun inşallah...Sen nasılsın bebiş nasıl fındıklar ne durumda benim eşim bu sene gidemedi fındık toplamaya doğum var diye...