Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diyeSanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti
güzel anneler ve anne adayları hepinize günaydınn...
son günlere gelmiş bulunmaktayız artık . Allah hepimizin yardımcısı olsun ... ben dün bütün gece uyumadım akşam saat 9 dan itibaren adet sancısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma ara ara evin içinde dolaştım ama bi türlü geçmedi. gece sabaha kadar devam etti aynı sancı aralıklarla ve makatıma doğru baskı yapıyordu hala daha aynı şekilde sizce doktoru aramalımıyım bu doğum sancısımı
Senin koca öğrenmiş işi, hiç dr gitmek için çaba gösterme..
Canım sancıların düzenli ise ara dr..
Doğum bılem yaptırır dıyon yanı Dedım nerden bılıyon sen bunları bılmıyomkı dedı aklıma geldı sadece dedı..yok yokk gızlıden arastırma ypıyor bednım herıf
kesin araştırıyor, erkeklerin aklına gelmez böyle şeyler.. Bu doğuma birlikte girerseniz, ikinciyi kesin evde doğurursun sen..
aralıkları düzensiz muhtemelen doğum sancısı değil o zaman
bebek hareketleri değişti mi ? geçmişi tam okuyamadım ama dr lar özellikle bebek hareketlerini soruyorlar bir azalma varsa hemen dr arayın deniyor. bebek strese girmiş olabilir. umarım gerekeni yapmışsındır ve bir sıkıntı yoktur.
canım sen boşver içinden ne geçiyorsa koy kızına.. arkadaşının adı da begüm herhalde bu kadar bilmişlik yapmış..
Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
bu arada kontrole mi gitmiştin sancın mı vardı?
allah sağlıklı sıhhatlı ıkınızı de kurtarsın ınsallah heberlerını beklıyoruz masallah kendılıgınden sancısız 3 cm olmus