2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

senin koca öğrenmiş işi, hiç dr gitmek için çaba gösterme..

canım sancıların düzenli ise ara dr..

Doğum bılem yaptırır dıyon yanı Dedım nerden bılıyon sen bunları bılmıyomkı dedı aklıma geldı sadece dedı..yok yokk gızlıden arastırma ypıyor bednım herıf

kesin araştırıyor, erkeklerin aklına gelmez böyle şeyler.. bu doğuma birlikte girerseniz, ikinciyi kesin evde doğurursun sen..

yaa çok korkuyorum doğuma daha var diye ev temizliğini ay sonuna bırakmıştım halıları yıkamaya vercektim ... hastaneye götüreceğim bebek şekerleri kapı süsüm hazır değil ... Allah hayırlısını versin ama hazır değilim ben daha

Arkadaşlar herkese günaydınlar..
Yarın muayenem var şimdiden stresliyim doğum için ne der birşeyler planlanır mı bilmiyorum. Bebişim daha dönmedi yan yatmış duruyor.
Çatı muayenesi ne çıkar o da belli değil. Nst de sancı çıkabilir mi falan derken bu gece beni uyku tutmaz. Kabuslarım devam ediyor yani. Gece rüyamda doktorum sezaryan olacağımı söyledi beni uyuttular ama şu anestezi filmindeki gibi herşeyi hissedip kımıldayamıyordum Allahım ne kabustu ama :) Hayırlısıyla bir doğursaydık ne stresliymiş şu ilk doğum işi.

uyuyormus kızım butun gun aynı sadece elımı ıttırdı dr.u aradım bırseyler ye bı saate duzelmezse gl dedı yorulmus olabılır dedı ıs yapıp yapmadıgımı sordu evı sılıp supurmustm.eşim eve geldi kızıyla konusunca uyandı sasırdm kaldım sonra da kaburgalarımı kıracak gıbı vurup durdu:)))ınsan cok korkuyo bole durumda hem cıkolata yadım hem agladm resmen

canım sen boşver içinden ne geçiyorsa koy kızına.. arkadaşının adı da begüm herhalde bu kadar bilmişlik yapmış..

Sağol canım. Eşim de diyor, o kadar beğenerek seçtik bu ismi, bizim bebeğimiz, istediğimizi koyarız diye. Kararımızdan ben de memnunum. Ama işte, ismini söylediğim anda bir sürü laf duyunca şok oldum bir anda. Ama şimdi öyle düşünmüyorum. İyi ki varsınız

Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum

Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum

Allah kurtarsın arkadaşım inşallah kolay bir doğum geçirip meleğini sağlıkla kucağına alırsın

Hadi hayırlısı... Tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah... Allah yardımcın olsun. Ayy ben bile heyecanlandım :)

allah sağlıklı sıhhatlı ıkınızı de kurtarsın ınsallah heberlerını beklıyoruz masallah kendılıgınden sancısız 3 cm olmus

Günaydın. . Kac bebisimiz oldu hanımlar cok merak edyorum.. hikayelerle dönerler annelermz inş. .
Bu arada kesnlkle normal dogm yapamiycami anladm cok korkuyorum. . Yarin sonunda çatı muayenem var ve ben prenses dogum sorcan dr uma yoksa da sezerck olaym hemenceck istyorm sabrszlaniyorz artk cddi cddi.. Asel Zeynebm gelsn artk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…