2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlaar hastaneyi aradim migde bulantisi ve ishal sikayeti icin kadin gel bakalim dedi ama eyer agrin fazla yoksa bekle agrilarin cogalirsa ozaman gel dedi cunku migde bulantisi agrilarimdan yada normal bi usutmektende kaynaklana bilirmis oyle soyledi

Bebeğiniz artık tamamen gelişimini tamamladığından her an doğum gerçekleşebilir. Genelde 40 haftadan önce bu haftalarda doğum yapma sıklığı oldukça fazladır. Bu dönemde yalancı doğum sancıları ve gerçek doğum sancılarını iyi ayırt etmek gerekir. Gerçek doğum sancıları düzenli ve sık aralıklarla şiddeti giderek artar. 10 dakika içerisinde üç kez sancı hissedilir ve herbir kasılma 50 saniye sürer. Yalancı doğum sancıları ise sancılar düzensizdir, sancılar arası uzundur ve şiddeti hep aynıdır. Gerçek doğum sancıları istirahatle geçmez. Gerçek doğum sancıları yaşıyorsanız hastaneye gitme zamanı gelmiştir. Rahimdeki kasılmalar nedeni ile bebeği dış ortamdan ayıran rahim ağzı ve rahim içi boşluğu arasındaki kanalı kaplayan sümüksü tıkaç (nişan gelmesi) akıntı şeklinde gelebilir.

eşime kalsa oda sezeryan olmamı istiyo ama ben birazcık daha beklemek istiyorum , zaten doktorum sezeryan dediği anda itiraz etmem çok karşı değilim,hatta bebek için daha kolay eşim birazda o yüzden sezeryan taraftarı sanırım

Cumartesı gunu doktora gıtmıstım 2 cm acıklık var dıye persembe cagırdı yarın sabah 9 da gıdıcem eger acıklık cogalırsa yatıs yapıcaz demıslerdı o kadar heycanlıyımkı ya bebegım dogarsa ama bıde ya tam tersı olurda eve gerı donersem hıc sancı denen bırsey yok ıns yarın benı mutlu eden hayırlı haberler alırım lutfen dua edın sızde

bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam

çok güzeller canım sağlıkla kullanın inşallah.Bende kızım için pusetlisini düşünmüştüm.sen nerden alacaksın?

Buarada ben formu bayadır takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu.Bebeşi doğanlar sağlıkla büyütsünler inşallah.Darısı bizim başımıza.inşallah bizde sağlıkla kucağımıza alalım hayırlısıyla.

Çok sağol asiscim, ne bileyim işte, daha duyar duymaz " ayy onca isim varken niye Begüm" dediğini duyunca birden moralim bozulmuştu. Teşekkür ederim :)

canim 6 gunun kalmis cok heyecanli.. sancin falan yokmu hic

Evet canım, çok heyecanlıyım. Hemen hemen hiç bişeyim yok. Arada ufak ufak ince sızlamalar oluyor, o kadar. Beklemedeyiz

İşte buna bayıldım

allah gönlüne göre versin inşallah . bende bu gun kontrole giderken hevesliydim açılma vardır falan diye ama sonuç hayal kırıklığı gelmeye niyeti yokmuş daha. yorgun argın hastaneden geldik eve ohh be dedim 1 hafta daha gelme yatıcam koca gün dinlenicem haftasonuda bol bol gezicem tadını çıkarıcam diye gaz verdim kendime

Ya ne güzel herkeste bir doğum telaşı başladı :)) ama neredeyse en son ben doguracagim için sizleri yorumsuz sadece takip ediyorum :) ne ağrı var ne bisi.. sadece uykusuzluk ve bitkinlik.. doğum yapmış tüm annelerimize de gözleri aydın diyorum, darısı başımıza :)

bende de tam tersi son zamanlarda cok uyuyorum..

aynen bende uyuyorum cok gine yada ben gece sağlıklı pek uyuyamıyorum cok uyanıyorum başımd serinlik versin diye pır pır dönüyor onun sesi zaten yiyor beni eşim işe gittikten sonra 12 ye kadar uyumaya devam ediyorum enerjyi topluyorum napım doğuma

canım sen boşver içinden ne geçiyorsa koy kızına.. arkadaşının adı da begüm herhalde bu kadar bilmişlik yapmış..

beğenmene sevindim teyzesi biaz önce 3 tane daha yaptım bandana veya şapka alcam onlara monte edicem kızım için bişeyler yapmak çok zevkli oluyo

maharetli anne seni.. gidişata göre doğuma kadar ev bere bant dolacak..

çocuğun hayal dünyası gelişmiş, ismiyle ne alakası varmış..

canım sen kendini çok sıkı takip et. gebelik zehirlenmesi basite alınacak bişey değil..

Kızlar dün akşam karnım cok gergin sert idi sonra sol üst karnımdan bıcak saplantısı gibi bişeyler girmeye başladı sonra karnımın altında acayip bi baskı hissettim bebeğimde 5 10 sny biryere toplanıp kalıyordu arada b usefer daha uzun süre kendini topladı o zaman cok korktum bu kadar uzun toplamadıydı kendini.yarım saat böyle devam ettik bıcak saplantılarım karnımın sol tarafından giriyor aşağıdan cıkıyordu..eşim bana yardımcı oluyordu derin nefes al ver sırtıma da yastık karnıma elleriyle ovuyordu arada koparıverdi yoksam kızımız geliyor mu diye Sanki doğumda ebeler yardımcı olur ya onun gibi hissettim benim heriften iyi doğum koçu olur Sonra dizlerimin üstüne hani derler ya köpek duruşu gibi öyle durmamı istedi o harekette rahatlattı sonra kendlğinden gecti

güzel anneler ve anne adayları hepinize günaydınn...

son günlere gelmiş bulunmaktayız artık . Allah hepimizin yardımcısı olsun ... ben dün bütün gece uyumadım akşam saat 9 dan itibaren adet sancısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma ara ara evin içinde dolaştım ama bi türlü geçmedi. gece sabaha kadar devam etti aynı sancı aralıklarla ve makatıma doğru baskı yapıyordu hala daha aynı şekilde sizce doktoru aramalımıyım bu doğum sancısımı

sancı aralıklarını ölcebilirseniz iyi olur sonra doktorunuzu arayıp sorun bence en azından gönlünüz raahat olur ben olsam arardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…