Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
bende de tam tersi son zamanlarda cok uyuyorum..
Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
canım sen boşver içinden ne geçiyorsa koy kızına.. arkadaşının adı da begüm herhalde bu kadar bilmişlik yapmış..
maharetli anne seni.. gidişata göre doğuma kadar ev bere bant dolacak..
çocuğun hayal dünyası gelişmiş, ismiyle ne alakası varmış..
canım sen kendini çok sıkı takip et. gebelik zehirlenmesi basite alınacak bişey değil..
bence bugün halıcıyı cağır ver halılarını pazartesi salı da temizliği hallet derim tabi gene de sen bilirsinyaa çok korkuyorum doğuma daha var diye ev temizliğini ay sonuna bırakmıştım halıları yıkamaya vercektim ... Hastaneye götüreceğim bebek şekerleri kapı süsüm hazır değil ... Allah hayırlısını versin ama hazır değilim ben daha
hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
kızımı kokoş yapcam ben babasıda beni napcak bilmiyorum artık
babasıda seni ışkınla kovalaaycak
bornova kordon klinikte renkli ultrason var.muayene ücreti de 20 lira sgk lı ya.bizde gittik sizin gibi yüzünü görmeye ama yaramaz kızım ayağını gösterdi bize:) şansını dene istersen ücrette çok yüksek değil.
kızlar ya benim bel ve sırt ağrılarım çok arttı gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum ve ağrı hiç geçmiyor.artık sabah uyandığımda gözlerim ayaklarım şiş oluyor şimdiye kadar hiç olmamıştı sizde öyle misiniz
kızlar ya benim bel ve sırt ağrılarım çok arttı gece sağa sola dönmekten uyuyamıyorum ve ağrı hiç geçmiyor.artık sabah uyandığımda gözlerim ayaklarım şiş oluyor şimdiye kadar hiç olmamıştı sizde öyle misiniz
Cumartesı 2 cm acıklıgım vardı persembe acıklık cogalırsa yatıs yapcaz demıslerdı doktora gozukmedım ebeler gelıp gıdıyor ıste
Eger ozele gidiyorsan bunu doktoruna acikca anlat ya vazgecer yapmaktan ya da seni sakinlestierek daha dikkatli olarak yapar..Kizlar merhaba benim yarın kontrolüm var ve doktor çatı muayenesini yapalım dedi ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü korkuyorum acayip stres yapıyorum sürekli aglayasim geliyor bna yardım edin nasıl anlatabilirim bu korkuyu
Kizlar merhaba benim yarın kontrolüm var ve doktor çatı muayenesini yapalım dedi ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü korkuyorum acayip stres yapıyorum sürekli aglayasim geliyor bna yardım edin nasıl anlatabilirim bu korkuyu
Eger ozele gidiyorsan bunu doktoruna acikca anlat ya vazgecer yapmaktan ya da seni sakinlestierek daha dikkatli olarak yapar..