canım çatı muayenesi hiç zor değilki normal vajinal muayene kesinlikle olmuşsundur daha önce hiç farkı yok ki ondan zaten 1-2 saniye sürüyo
Kizlar merhaba benim yarın kontrolüm var ve doktor çatı muayenesini yapalım dedi ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü korkuyorum acayip stres yapıyorum sürekli aglayasim geliyor bna yardım edin nasıl anlatabilirim bu korkuyu
O zaman yaptirmak istemiyorsak reddetme hakkimiz var.bi kac yerde okumustum cok da mecbur illa yapilmasi gereken bir muayeene degilDaha öncede yazmıştım sanırım. Çatı muayenesini ilk defa burda duyuyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. Teyzelerim, halalarım, kuzenlerim ve bir sürü eş dost arkadaşım doğum yapan çok etrafımda. sizlerdede öyledir ama hiç kimseye doğum anına kadar çatı muayenesi yapılmamış. Sancıları tutmuş hastaneye gitmişler ve hep o gün mecburiyetten bakılmış yapılmış bu muayene.
Dün kontrolüm vardı doktoruma sordum hayır kesinlikle yapmıyoruz. Sancın tutar gelirsin o gün bakarız. Önceden bakarak hastalarımızı strese sokmak istemiyoruz kuralımız bu dedi. Banada mantıklı geldi.
Kizlar merhaba benim yarın kontrolüm var ve doktor çatı muayenesini yapalım dedi ama ben yaptırmak istemiyorum çünkü korkuyorum acayip stres yapıyorum sürekli aglayasim geliyor bna yardım edin nasıl anlatabilirim bu korkuyu
Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
Daha öncede yazmıştım sanırım. Çatı muayenesini ilk defa burda duyuyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. Teyzelerim, halalarım, kuzenlerim ve bir sürü eş dost arkadaşım doğum yapan çok etrafımda. sizlerdede öyledir ama hiç kimseye doğum anına kadar çatı muayenesi yapılmamış. Sancıları tutmuş hastaneye gitmişler ve hep o gün mecburiyetten bakılmış yapılmış bu muayene.
Dün kontrolüm vardı doktoruma sordum hayır kesinlikle yapmıyoruz. Sancın tutar gelirsin o gün bakarız. Önceden bakarak hastalarımızı strese sokmak istemiyoruz kuralımız bu dedi. Banada mantıklı geldi.
bence hiç bi dr seni zorlamaz söylesen.. ben de yarn çatı muayenesi olucam belki rahatlatr seni söliym inanılmaz korkuyordum bi arkadaşım muayene olmadan suyu geldi o an muayene oldu o an sezeryana karar verildi filan bu olay baan ders oldu şimdiden normal doğum olup olmayacağını öğrenmek istyorum ona göre ben de dr umda ne yapıcana karar vericek.. ama çok çok korkuyorsan ki dr um bana muayeneden bile korkanlar var mecburen sezeryan olucaklar die sölemşti, sen de muayene olmadan doğruu sezeryana girersn.. hiç bi şeyi sıkıntı edip büyütmemek lazım bu günlerde, aklımızda kalır bu stresler.. bebeşlerimizz üzülürr(
canm benm geçmiş olsun inş kolay atlatmşsındır son durumun ne acaba..
aynen bende uyuyorum cok gine yada ben gece sağlıklı pek uyuyamıyorum cok uyanıyorum başımd serinlik versin diye pır pır dönüyor onun sesi zaten yiyor beni eşim işe gittikten sonra 12 ye kadar uyumaya devam ediyorum enerjyi topluyorum napım doğuma
Merhaba arkadaşlar 37 haftalık hamileyim, bugün kontrole gittim ve 1 cm açılma olduğunu söylediler. Ama çocuk aşağı inmemiş, acaba doğum ne zaman gerçekleşir...
Hastaneye yatıs yaptım acılmam 3 cm olmus bugun olur dedıler sancımda var hafıften ıns sunıye gerek kalmadan dogar bebegım dua edın lutfen suan kolumda serum yatıyorum
Daha öncede yazmıştım sanırım. Çatı muayenesini ilk defa burda duyuyorum. Doğma büyüme İstanbulluyum. Teyzelerim, halalarım, kuzenlerim ve bir sürü eş dost arkadaşım doğum yapan çok etrafımda. sizlerdede öyledir ama hiç kimseye doğum anına kadar çatı muayenesi yapılmamış. Sancıları tutmuş hastaneye gitmişler ve hep o gün mecburiyetten bakılmış yapılmış bu muayene.
bende aynı sen gibiyim canım eşimi işe gönderince koca yatak bana kalıyor. oh mis gibi 12 ye kadar uyuyorum
Senin mucizen seni simdiden parmaginda oynatiyor anam bi gelcem diyor bir gelmiycemmMerhaba kızlarr
Dün yine sancılandık çok değildi ama 10dk bir düzenliydi
Kociş tuttu hastaneye götürdü kasılmam vardı
Nstde sancı bi 70bide100 vardı ama düzensizdi çatı muyanesi yaptı doktor 1parmak açılman var hala dedi
Gece1de tekrar nstye gireceksin dedi eve geldim gece tekrar gittim
Tekrar tuşe yapıldı hala 1 cmdi ve nstde sancı hiiiç çıkmadı bu kez yine totoma baka baka döndüm yani
Doktor yatış istedi ben istemedim cuma tekrar gideceğim paşam da 3300 gr olmuş bu arada
Canım benim 36haftadan beri 1cm açıklığım var daha vardır zamanın
Canım hayırlısıyla alırsın inşallah kucağına ağrısız sızısız olur inşallah canım:))
Benim doktorum da dün akşama kadar yapmadı canım dün sancım ve kasılmam olunca baktı daha önce sormuştum doğum başlamadan açılma olmadan bakmak mantıksız demişti şartlar olgunlaşmadan olmazmış
Gerçekten mi ya ben hiç iyi şeyler duymadım ama sen yaptırdın mı çatı muayenesini
uyuyormus kızım butun gun aynı sadece elımı ıttırdı dr.u aradım bırseyler ye bı saate duzelmezse gl dedı yorulmus olabılır dedı ıs yapıp yapmadıgımı sordu evı sılıp supurmustm.eşim eve geldi kızıyla konusunca uyandı sasırdm kaldım sonra da kaburgalarımı kıracak gıbı vurup durdu:)))ınsan cok korkuyo bole durumda hem cıkolata yadım hem agladm resmen
Günaydın. . Kac bebisimiz oldu hanımlar cok merak edyorum.. hikayelerle dönerler annelermz inş. .
Bu arada kesnlkle normal dogm yapamiycami anladm cok korkuyorum. . Yarin sonunda çatı muayenem var ve ben prenses dogum sorcan dr uma yoksa da sezerck olaym hemenceck istyorm sabrszlaniyorz artk cddi cddi.. Asel Zeynebm gelsn artk..
Ozman benim bebis anneci olacakcanım bu kızlar babacı oluyor anne karnında başlıyor babaya olan düşkünlükleri.benim kızımda öyle baba gelince ayrı bir kıpırdanıyor.hayırlısıyla doğduklarında da pabucumuzu dama atacaklar galiba...
Bugun 8 bucukta uyandim evin onunu yikadim beyazlari makinaya attim kulupte takildim onbucukta sekerleme yapmaya giitim amaaaa uyuyamadimm acaba dogum oncesi enerjisi yavas yavas gelmeyemi basladi ne