Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa gerçekten mi? inşallah ben de doğurcam ozaman oleyyyy :) kaç haftalıktı yakının?
aynı nedenlerle cnm sezaryenı ben ısteım birazcık da. ornegın ben ıgnemı sabahları yapıyorum 9 da yaptım 11 de sancım olsa 2 de doguma hazır hale gelebilirim o zaman yıne sezaryene gırıcem, boşuna da agrı cekıcem.
bunlara karar verdik oğlum için nasıllar????Eki Görüntüle 781473 Eki Görüntüle 781474
ayıcıklı ve bebek arabalı olandan karışık alacam
Bizde kızımızın adını ÖYKÜ SU yada ÖYKÜ NAZ koyacağız
Banada teyzem Öykü koyma adı gibi sürekli hikayeler uydurur durur diyor. Kızının sınıf arkadaşı öyle yapıyormuş. Okulda sürekli saçma sapan şeyler anlatıyormuş uyduruyormuş kafasından. Eve gidincede annesine okulda şöyle böyle oldu diye bir şeyler anlatıyormuş. Ve okulda gerçekten olmayan şeyleri anlatıyormuş uyduruyormuş minik kız resmen :)))))))
Ama ben yinede ÖYKÜ den vazgeçmiyorum. Canım kızım benimmmmm adı gibi güzel olur inşallah sağlıklı olur.
Hepimizin çocukları sağlıklı hayırlı olur inşallah. Sende kafana takma esubbbbbb
canim 6 gunun kalmis cok heyecanli.. sancin falan yokmu hic
ANNE: BAŞAK
Başak bir çocuk, Başak bir anneye sahipse, düzenli ve uyumlu bir aile yapısından bahsedebiliriz. İki pratik, çalışkan, disiplinli karakterin bütünleşmesinden meydana gelen bu anne-çocuk ilişkisi son derece üretici bir birlikteliktir.
Mükemmeliyetçilikleri ve eleştirici yapılarından dolayı birbirleriyle sık sık ufak tartışmalar yaşasalar bile, Mantıklı ve ilerleyici yapılarından ötürü bu kıvılcımlar kısa süreli olur. Her türlü problemi çözebilirler. Yemek saatlerinin düzeni ve odalarının temizliği konusunda yarış yapabilirler.
Cumartesı gunu doktora gıtmıstım 2 cm acıklık var dıye persembe cagırdı yarın sabah 9 da gıdıcem eger acıklık cogalırsa yatıs yapıcaz demıslerdı o kadar heycanlıyımkı ya bebegım dogarsa ama bıde ya tam tersı olurda eve gerı donersem hıc sancı denen bırsey yok ıns yarın benı mutlu eden hayırlı haberler alırım lutfen dua edın sızde
Puffffffffff....Gece uykusu diye bişey kalmadı.Ne olacak bu böyle???
bende de tam tersi son zamanlarda cok uyuyorum..
Kızlar bebeğimizin ismini "BEGÜM" koymayı düşünüyoruz.
Çok yakın bi arkadaşım, Begümler çok bilmiş oluyolar, hiç güzel deil, ayyy değiştir bilmem ne bişeyler söyledi. Canımı sıktı Benim de eşimin çevresinde de hiç bu isimde biri yok. Sizce nasıl? Yorumlarınızı bekliyorum.
beğenmene sevindim teyzesi biaz önce 3 tane daha yaptım bandana veya şapka alcam onlara monte edicem kızım için bişeyler yapmak çok zevkli oluyo
Bizde kızımızın adını ÖYKÜ SU yada ÖYKÜ NAZ koyacağız
Banada teyzem Öykü koyma adı gibi sürekli hikayeler uydurur durur diyor. Kızının sınıf arkadaşı öyle yapıyormuş. Okulda sürekli saçma sapan şeyler anlatıyormuş uyduruyormuş kafasından. Eve gidincede annesine okulda şöyle böyle oldu diye bir şeyler anlatıyormuş. Ve okulda gerçekten olmayan şeyleri anlatıyormuş uyduruyormuş minik kız resmen :)))))))
Ama ben yinede ÖYKÜ den vazgeçmiyorum. Canım kızım benimmmmm adı gibi güzel olur inşallah sağlıklı olur.
Hepimizin çocukları sağlıklı hayırlı olur inşallah. Sende kafana takma esubbbbbb
merhaba kızlar bugün sağlık ocağına son kontrol için çağırdılar kan ve idrar tahllili istediler aşırı ödemim var artık uyandığımda gözlerim bile şiş uyanıyorum tam bir pufidik oldum görmelisiniz idrarırım da protein çıktı kan değerim 9.50 a düşmüş ödem de var tan siyonumda normalde 9-7 arasındaydı 11- 7 olunca gebelik zehirlenmesi olabilir dediler doktoruna görün doktorumuzu aradık o da tansiyon takibi verdi tansiyonum 14-9 arasına yükselirse sanırım sezeryana alacaklar beni dinlenmedeyim bekliyorum artık rabbim hayırlısını nasip etsin umarım 1-2 haftan daha durur yoksa küveze de alınabilir hiç istemiyorum rabbim hayırllısını nasip etsin artık.ama aşırı ödeminiz varsa mutlaka sizde baktırın gerçektenn önemliymiş.
güzel anneler ve anne adayları hepinize günaydınn...
Son günlere gelmiş bulunmaktayız artık . Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Ben dün bütün gece uyumadım akşam saat 9 dan itibaren adet sancısı gibi bir ağrı girdi kasıklarıma ara ara evin içinde dolaştım ama bi türlü geçmedi. Gece sabaha kadar devam etti aynı sancı aralıklarla ve makatıma doğru baskı yapıyordu hala daha aynı şekilde sizce doktoru aramalımıyım bu doğum sancısımı