2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...

canım Allah yardımcın olsun.. inşallah sağlıkla, sıkıntısız atlatacaksınız.. bikaç saat sonra kuzun kucağında olacak.. darısı vakti zamanında bizim başımıza inş..

kızlar bu hafta işyerınde son haftam
2 gun rapor alacagım bugun ve yarını bıtırırsem cuma da kontrolm var
bıtiyo ınsss
tabı kızım ben gelıyorm demezse şu bikaç günde:)

Kizlar gunaydin. Deryalcin sezeryan bugun olacaksin sanirim allah yardimcin olsun. Benimde bugun kontrolum var bakalim doktor neler diyecek

Herkese iyi haftalar arkadaşlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle...doğum yapan arkadaşlarıma da acil şifalar bir an önce bebişlerini kucağına almamız dileğiyle...

benm kızz hala ters buyuk ıhtımal sezeryan olacak bakalm hayrlısı artık.

kizlarin yarin sezeryanla bebisim geliyor insallah.daha once de yazmistim bi takim problemler var bebekte de bende de biraz riskli bir ameliyat olucak.sizlerin dualarini istiyorum.insallah sag salim atlatip gelirim.en kisa surede sizlere yazarim...

hayırlı doğumlar olur inş. sen ve bebişin salim gelirsiniz dualarımız seninle....

Allah yardımcınız olsun sizin ve hepimizin... Dualarımız sizinle

Kesnlkle dua edicem işimizi kolaylastiracsk tek şey dua bu dunysda.. ins amelyata grmeden bi de sadakanzi eksk etmeyn bi çok beladan uzak tutar ins..

Ay boyle böyle dydukca heyecanm artyo benmde cumadan sora belli olucak kızım hala donmedi dr um ne derse artk onu yapcaz.. Eylül bebisleri acele edyor hep nedense )) kmse eylulu beklemycek bu gidişle ))

Günaydın hanımlar.Gününüz,haftanız güzel, ağrısız, sancısız geçsin inşallah...

benm kızz hala ters buyuk ıhtımal sezeryan olacak bakalm hayrlısı artık.

vectra senin plasenta previa ne oldu? Hala rahim ağzına yakınsa zaten normal doğum yaptırmaz doktor.

Herkese günaydın arkadaşlar, bu aralar herkes uykusuzluktan şikayetçi benimde tam tersi bırakın bütün gün uyuyayım:/ kalkıp işe gelmek çook zor geliyor artık.

Canım dualarımız seninle, umarım iknizde hayırlısı ile atlatırsınız ameliyatı. İyi haberlerini bekliyoruz..

previa düzeldi ama gecen gun dr.a gıttık dogum hakkında konusacagız dedı bırden kalbm carptı mıde bulantısı korkudan tansıyonum dustu:))7/2 oldu.evde de ole oluyo aklıma geldkce carpıntm oluyo normal dogum sıkıntı olabılır kızımda dönmedi sezeryan buyuk ıhtıml 6 eylul sanırsm bu gıttıgımde bellı olacak

Canım yaa o doğum sıkıntısı bende de var her ne kadar bebişimize kavuşucaz desek de can tatlı benimde elim ayağım kesiliyor heyecandan çok korkuyorum 27.de doğum tarihim belli olacak...

allah yardımcın olsun canım benim inşallah sıkıntısız bir doğum olur hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

canım sağlıklı sorunsuz güzel bi doğum hikayen olur inş . RABBİM yanında olsun dualrımız senin ve miniğinle olcak merak etme bizleride ilk fırsatta haberdar et olur mu ?

bu arada herkese güzel bi hafta olsun inş benden iki hafta önde bi arkadaşım vardı 3 gün önce doğum yapmış sabah 6 da suyu gelmiş öğlen 2 de sancı gelince hastaneye gitmiş 4 de doğurmuş çok kolay oldu evde bile doğururdum dio bebek 3550gr 52cm olmuş maşallah
ayy heyecanlandım duyunca inş hepimize böyle kolay doğumlar nasip olur

cumartesi eşim ve kayınvalidemle doğum yapacağım hastaneyi gezip görmeye gittik muayene başkabi yerde doğum başka bi yerde oluyo hastaneyi çok beğendim odaları çok temiz gittiğimizde 2 doğum vardı bir kız bir erkek kız annesi koridorda annesiyle yürüyordu gaz çıkarmadan anneyi bırakmıyolarmış
yazık düşünememişler herhalde parmak arası terlik getirmiş bide çorap giymiş öyle zorla yürümeye çalışıyodu
bizim hastanede biraz pahalı malesef 1500 lira ama epidurale falan ekstra bi para ödemiyorsun özel tek kişilik oda istersen 100 lira ek para istiyolar diğer türlü 2 kişi kalıyorsun odada oyy ya arkadaşlar bide hastaneye giden inşaat çalışma var malesef yolumuz biraz daha uzuyor inş yolda doğurmam evimizle biraz arası var hastanenin

Son düzenleme:
kızlar meraba ben perşembe günü izne ayrıldım evimde netim olmadığı için takip edemiyorum...buğünde paramı almaya geldim ama yine yok...perşembe günü doktora gittiğimde kızım 2454 gr 47 cm çıktı bayağı büyümüşüz...bu arada dönmüş doktorum 15 inden sonra bekleyecez dedi...bizden bu kadar doğuran arkadaşlar varmı bilmiyorum geçmişi okuyamadım herkese iyi günler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…