haydı hayırlısı canım 3 cm acılmayla senı nasıl bıraktı kıkızlarrr doktordan geliyorum 3 cm açılmam varmışşşş bakalım ne zaman gelicek bebeğim??
ben yorulunca çok yürüyünce geliyor koyu kıvamlı veya yumurta akı şeklinde bolca bu son günlerde bence normal bu akıntılar son günlerde çoğalırmış zaten kokusuz benimkiler yalnız
arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç
arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç
haydı hayırlısı canım 3 cm acılmayla senı nasıl bıraktı kı
ya benden de gelıyo ve kokuyo malesef gecen de tahlıl oldum problem yok dedı dr
3 cm acilmayla nasil biraktialr kiz seni.kendinmi kalmak istemedinbenim başıma geldi 1 gün sonra o akıntının kanlısı geldi bugünde gittim açılmam başlamış dikkat et kendine
3 cm acilmayla nasil biraktialr kiz seni.kendinmi kalmak istemedin
valla bıraktı ama iyiki de bıraktı ya 2-3 güne doğurursam napıyım hastanede işkence gibi olurdu
masallah masallahhDogummmmmm yapan arkadaslar anali babali buyusun yavrucaklarinizzz cok sukur sag salim kucaginiza aldinizzzzz
Kizlarrrr nisaniniz geldigi anda doktora gidin akintilariniz kanamali ise dogum olabilir bebeklerinizi riske atmyonnnn hadiiiii gelsinnnnnnnnnnn bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrr
Dogummmmmm yapan arkadaslar anali babali buyusun yavrucaklarinizzz cok sukur sag salim kucaginiza aldinizzzzz
Kizlarrrr nisaniniz geldigi anda doktora gidin akintilariniz kanamali ise dogum olabilir bebeklerinizi riske atmyonnnn hadiiiii gelsinnnnnnnnnnn bebislerrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet gelsin bebişler ben hala doğurmadımsıra bana ne zaman gelcek yahu
Aynen kizlara bisey sormak icin gireyim diyorum bakiyom dogum belirtileri yasayanlar doguma gidenler açilmalri olanlar okuyunca hoopp unutuveriyom sorcaklarimiayy pek bi hareketlendi buralar okumaya yetişemiyorum :)
hadi hayırlısı bakalım
rabbim hepimize sağlıkla bebeğimizi kucaklamayı öpüp koklamayı naspi etsin inş.
yumurta akı gibi hatta daha koyu kıvamlı bi akıntı benden de geldi bu sabah.dün sabahtan akşama kadarda sancım vardı.bugün sancım daha az ara ara oluyor.kızım yavaştan yavaştan aşağı iniyor galiba :) bende sabırsızlıkla bekliyorum.
kızlarrr doktordan geliyorum 3 cm açılmam varmışşşş bakalım ne zaman gelicek bebeğim??
of of benı anlatmıssın canım eşim bana balık gıbısın sudan cıkmıyorsun hıc dıyo
benım bıde mıdebulantım var çok su ıcıyorum mıdem kotu oluyo ıcmeyınce de olmuyo
Kizlar bebisimin kiyafetlerini camasir makinasina attim umarim saglam bir seklide cikarlarkizim bu arada bir oynadi bi oynadii birtanesi cok cok canimi yalkti sag kasigima dogru iyi bir tekme otturttu
kızlarrr doktordan geliyorum 3 cm açılmam varmışşşş bakalım ne zaman gelicek bebeğim??
servus; öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin
Aynen canım su çok içiyorum ve su içmekten yemekte yiyemiyorum.
bir şey olmaz merak etme sağlam çıkarlar :)))) ben hep hasssas programını seçtim yıkadım 30 derecede 600 devirde. Dalinle yıkadım mis gibi koktular
Hiç ağrın sızın yada her hangi birbelirtin varmı 3 cm açılmanın dışında. Kendini nasıl hissediyorsun ?
canım şuan kızınla berabersindir herhaldeteyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum