2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar şaka gibi sanki 9 ayın sonlarına geldik, nasıl geldik ben anlayamadım doktor kontroları tahliller testler derken koca 9 ay geliverdi birden... Ben burada sizlerle olmaktan çok mutlu oldum bundan sonrada arkadaşlığımız hep devam eder inşallah, deneyimlerimizi birbirimizle her zaman paylaşırız burada ben çok şeyler öğrendim... Hakkınızı hepiniz helal edin bundan sonra hepimiz her an doğum yapabiliriz doğumdan sonrada inşallah güzel şeyler paylaşırız bebişlerimizin büyüdüğünü, dişlerinin çıktığını, yürüdüklerini hep bereber ilerleriz bu güzel yolda... Hepinizi çokkk seviyorum:KK43:

ay zaten duygusalız kız iice duygulandırdın beni inş dediğin gibi devam ederiz bu yolda

kızlarrr doktordan geliyorum 3 cm açılmam varmışşşş bakalım ne zaman gelicek bebeğim??

ayyy ben senin yerinde olsam herhalde heycandan napcamı bilemzdim 3cm açılmayla gerçkten nasıl bırakmış hastane yakın mı evinize

tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
ayy canım ne güzel bi doğum olmuş maşallah :nazar: biz de inşallah güzel bir şekilde hatırlayarak burada zamanı gelince anlatırız :KK16: oğlunla size mutluluklar :KK16::KK16:

arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç
canım ben de yoruluduğum zaman oluyor özellikle yumurta akı gibi baya da çok geliyor. doktora sordum geçen normal dedi gerçi benim doktorum herşeye normal diyor ama :KK9: son zamanlarda akıntı artarmış genelde eee bizde sona baya yaklaştık :KK52:

servus; öncelikle bebeğin hayırlı uğurlu olsun allah uzun ömürler versin

aynen canım su çok içiyorum ve su içmekten yemekte yiyemiyorum.

Bir şey olmaz merak etme sağlam çıkarlar :)))) ben hep hasssas programını seçtim yıkadım 30 derecede 600 devirde. Dalinle yıkadım mis gibi koktular

hiç ağrın sızın yada her hangi birbelirtin varmı 3 cm açılmanın dışında. Kendini nasıl hissediyorsun ?
sağlam cıkmışlar :KK1: 700 devirde yıkayınca galiba deterjan kalıntısı kalmıştı. Bir kez daha durulama yaptırıyorum 5 senelik makinamda ilk kez durulama yaptırıyorum yeni öğrendim :KK1: Makinam yabancı oldugu icinn bilmiyordum

kızlar benim de bi sorum var.. bu haftaya kadar oğlumun hareketleri çok sertti, tekmeleri falan.. ama bu hafta daha nazik, nazlı nazlı :KK9: niye böyle oldu ki yada böyla farklılık hisseden var mı :44:eşimde diyor eee büyüdü artık yeri daraldı falan öyle mi acaba :44:

kızlar benim de bi sorum var.. bu haftaya kadar oğlumun hareketleri çok sertti, tekmeleri falan.. ama bu hafta daha nazik, nazlı nazlı :KK9: niye böyle oldu ki yada böyla farklılık hisseden var mı :44:eşimde diyor eee büyüdü artık yeri daraldı falan öyle mi acaba :44:

Banada öyle geldi yeri daralınca yavaş hareket ediyor olabilir mi diye düşünüyrum sayısında azalma yok dimi

evet normal eşinin dediği gibi yerleri daraldığı için daha çok gerilme hareketleri şeklinde hissedecekmişiz. Doktorum son muayenemde söylemişti bana da hareketleri azalacak korkma diye :KK34:

Banada öyle geldi yeri daralınca yavaş hareket ediyor olabilir mi diye düşünüyrum sayısında azalma yok dimi
yok canım sayısında azalma falan çok şükür, maşallah baya hareketli totosunu bi oyana bi buyana kaydırıp duruyor bizimki :KK9::KK9: ama nazik nazik. eskiden karnımı falan hoplatırdı o yüzden aklıma takıldı.. hatta elimi şöyle karnıma koyayım hemen rahatsız olup tatlı bi vuruş yapıyor beyefendi :KK9:

evet normal eşinin dediği gibi yerleri daraldığı için daha çok gerilme hareketleri şeklinde hissedecekmişiz. Doktorum son muayenemde söylemişti bana da hareketleri azalacak korkma diye :KK34:
evet evet canım gerilme gibi karnım iki yana doğru geriliyor, ben de oğlum içerde genleşmeye çalışıyorsun galiba ama yerin çok dar annecim diyorum :KK9::KK9:

kızlar bebişimin camaşırlarını makinadan cıkarırken beni aldı bi gülümseme :KK16: miniminacık bişey bunlar yavv :KK16:
:KK9::KK9: şimdiden böyleyiz bide o minnacık şeylerin içinde minnacık totoları görünce ne hale geliriz acaba :KK9::KK9:
bende karnıma bakıp bakıp eşime ayyy ne tatlı demi diyorum o da gülümseyerek hııı diyor :KK9::KK9:

tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.

:KK9:Canım hayırlı uğurlu olsun inan çok sevindim...Bugünden sonra da Allah sizi hiç bir zaman ayırmasın sağlıkla sıhhatle inşallah ne güzel doğum hikayen inan çok duygulandım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin...

aynı şeyi bende düşünüp güldüm bugün asarken, kimisini ters yüz etmiştim zarar görmesin diye, elim girmiyordu parmaklarımla çevirebildim bazısını :KK1::KK1:

şükürler olsun benimkilerde zarar görmedi.orta kalitedeydi hepsi renk verme çekme gibi sıkıntılarım olmadı.bir kac zıbın azcık çekivermiş ama olsun oda nazar ı olsun cicielerimizin..

şükürler olsun benimkilerde zarar görmedi.orta kalitedeydi hepsi renk verme çekme gibi sıkıntılarım olmadı.bir kac zıbın azcık çekivermiş ama olsun oda nazar ı olsun cicielerimizin..

Yok şükür ki bizimkilerde de yok çekme falan, orjinalleri küçük ya kıyafetlerin ondan dedim öyle :) Ben renk salmasını garantilemek için şu renk mendillerinden attım içine, daha önce bazı arkadaşların boyanmıştı ya kıyafetleri korktum... Kazasız atlattık ilk postayı

Yok şükür ki bizimkilerde de yok çekme falan, orjinalleri küçük ya kıyafetlerin ondan dedim öyle :) Ben renk salmasını garantilemek için şu renk mendillerinden attım içine, daha önce bazı arkadaşların boyanmıştı ya kıyafetleri korktum... Kazasız atlattık ilk postayı

ilerde biz bebişlerin kıyafetlerini bizimkilerle mi yıkıycaz ayrı mı yıkıycaz

canim sen nisani soyledin dimi doktoruna geldi diye bebisin hareketlerine cok dikkat et tatlim bebislerin dogumleri ayni senle takvime gore ama bende tik yok bakalim hayirlisi

dün sabah doktordaydık pzt den sonra doğma ihtimali yüksek demişti, suyu iyiymiş açılma 1 cm hala öğleninede nişan geldi nişanı söylemedim doktora çünkü nişandan sonra ağrım olmadı, keyfi yerinde bebiğin gelmeye niyeti yok :)

canım gozun aydın olsun allahım sıze bagıslasın ıns
yavruna hayırlı saglıklı bı omur nasıp etsın ıns

canım rabbım bı sancıda kurtasın ıns dogumun kolay olur

amin cümlemizi tşk ederim :)

X