2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar..
Bebekler sıraya girdiler, bir bir gelmeye başladılar. Annelerini çok yormadan hemencecik doğuversinler inşallah. Bugün doğum yapacak olanlara da Allah yardım etsin. Çoook heyecanlanıyorum bu haberlerle. Kendiminkinde n'olucam kim bilir? :KK1:

Sıcaklar iyice bunaltıyor. Camları açık yattığımızdan mı , dün kasıklarımın ağrısından yürüyemedim bütün gün. Şimdi iyiyim, sadece biraz karın ağrım var, adet ağrısı gibi.. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın :KK16:

canim senin haftanda kalmamis heran gelebilir ayyy cok heyecanli hayirlisiyla gelsin insallah:KK16:

allah yardımcın olsun canım ya ıns annen gelebılır
uyku problemı bende de var ve gecen gece çok sancı cektım doguma kadar olacak sanırım
hayırlısıyla sag salım kucagımıza alsaydık da su dogum stresınden de kurtulmus olsaydık

Hakikaten de öyle. Hayırlısıyla kucağımıza alsak ve bir an önce normal hayatımıza dönsek... Normal derken, vücutlarımız için dedim. Böyle kendimi iyice yaşlı gibi hissetmeye başladım, çabuk yoruluyorum, belim aylardır ağrıyo, yatakta dönmek, eğilmek-doğrulmak ayrı zor... Hepimizin hem farklı hem de hemen hemen aynı yaşadıkları... Allahım kavuştursun bebeklerimize de enerjik, genç anneler oluversek :KK16:

Herkese hayırlı cumalar tatlı hamiş arkadaşlarım... Geçmişe fazla göz atamadım 2-3 gündür giremedim nete inşallah herkes iyidir ve zamanında ve gününde doğum yaparız... Az önce kontrolümüz vardı 35+3 günlüğüz 2.500 kg. boyumuz da 48 cm olmuş bebeğin kafası aşağıya inmiş sezeryan doğum istiyorum bunun içinde 4 adet tahlil verdi 10 gün sonraya (Hemogram,Protrombin zamanı,aPTT,Kolinesteraz) tahlil sonuçlarıyla beraber doğum tarihimiz belli olacak yani anlayacağınız 10 gün sonra doktora son gidişim olacak bizden haberler bu kadar şimdilik sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl?

sanada hayirli cumalar canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebisini tahlil sonuclarinda insallah temiz cikar

hakikaten de öyle. Hayırlısıyla kucağımıza alsak ve bir an önce normal hayatımıza dönsek... Normal derken, vücutlarımız için dedim. Böyle kendimi iyice yaşlı gibi hissetmeye başladım, çabuk yoruluyorum, belim aylardır ağrıyo, yatakta dönmek, eğilmek-doğrulmak ayrı zor... Hepimizin hem farklı hem de hemen hemen aynı yaşadıkları... Allahım kavuştursun bebeklerimize de enerjik, genç anneler oluversek :KK16:

evet ya kıyafetlerımız olmuyor ben aynaya bakmak ıstemıyorum gobusumu sevıyorum ama hıcbısey olmuyo sıkılıyorum
hamılelıklerden de ıyıce bunaldım dogumumuz olsa da hafıflesek

teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum

canım doğumun gerçekleşmiş bebeğine kavuşmussundurr darısı başımıza sağlığınız yerindedir inşşallahh Rabbim sağlıklı analı babalı büyütsün :nazar:

Gunaydin kizlar nasilsiniz annem bende kaliyor ama kendide rahatsiz soguk almis baya doktora falan gotrduk. Dogum yapmis arkadaslarin gozu aydin allah anali babali buyutsun. Egelgece esi tablet almis hayirli olsun gule gule kullan. Fazla okuyamadim gecmisi ben o kadar cok terliyorum ki anlatamam evde kac tane kiyafet degstiriyorum gorseniz sirilsiklam oluyorum yatarkende oyle. Ellerim ayklarim o kadar sis ki yurumekte zorlaniyorum ellerimi zor kullaniyorum ayakkabi olmuyor evdeki terliklerle kapiya ciktim ve hergun surekli adet agrisi cekiyorum hergun bu agriyi ceken var mi ama ortada bisey yok simdilik

ter ve ayak şişmesi konusunda aynı ben hayataımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum kva ile su dökülmüş gibi oluyor tişörtlerim yüzüm saçlarım çok feanalardayımm ayaklarım ellerim ise 1 kg su toplamışlardır herhalde davul gibi şişlerr nasıl geçecek bu günler daha da çok var rabbim yardımcımız olsunnn

ter ve ayak şişmesi konusunda aynı ben hayataımda bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum kva ile su dökülmüş gibi oluyor tişörtlerim yüzüm saçlarım çok feanalardayımm ayaklarım ellerim ise 1 kg su toplamışlardır herhalde davul gibi şişlerr nasıl geçecek bu günler daha da çok var rabbim yardımcımız olsunnn

ter demeyın bana oturdugum yerde sırılsıklam oluyo kıyafetm

doğum yapacak arkadaşlarımız varmış bugün. Allah onlara kolaylıklar versin bir avazda pırt diye doğururlar inşallah :))))

erken doğum haberlerini alınca bende çok heyecanlandım şimdi. bugün 36+1 günlüğüz. 37 haftam tam dolsa bitse 38 den gün alsam içim nedense daha rahat olacak. sizdede böyle haftayı doldurma korkuları varmı. benmi kendi kendime korkuyorum.

ter demeyın bana oturdugum yerde sırılsıklam oluyo kıyafetm

hem ter, hem sıcaklık, hemde üstüne halsizlik. iştahimda kaçtı 1 haftadır yemek yiyemiyorum. kendimi bir koltuktan bir o koltuğa atıyorum evde. hiç halim yok hep yatasım var. sürekli duş alıyorum. terledikçe kendimi kirli hissediyorum :KK43:((((((((((

maşAllah kızlar ne güzel herkes yavaş yavaş doğuruyor
bizde tık yok daha bakalım ne zaman gelecek küçük hanım :KK31:

hem ter, hem sıcaklık, hemde üstüne halsizlik. iştahimda kaçtı 1 haftadır yemek yiyemiyorum. kendimi bir koltuktan bir o koltuğa atıyorum evde. hiç halim yok hep yatasım var. sürekli duş alıyorum. terledikçe kendimi kirli hissediyorum :KK43:((((((((((

Ayy canım o terleme mide bulantısı canıma yetti inanki akşamları kendimi yatağın her bir köşesine atıyorum ama uyuyamıyorum nedense belki hamilelik dönemimiz kışa denk gelseydi bu kadar sıkıntı çekmezdik gibi geliyor artık son günler bebişler kilo aldık ça hareketler ağırlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK5::KK5::KK5:

Ay okuyunca çok duygulandım, herkes bebişlerini kucaklarına alıyor yavaş yavaş, Rabbim herkese bu duyguları nasip etsin.
Hepimiz çok beklemeden alalım bebeklerimizi kucaklarımıza :KK43:

Ayy canım o terleme mide bulantısı canıma yetti inanki akşamları kendimi yatağın her bir köşesine atıyorum ama uyuyamıyorum nedense belki hamilelik dönemimiz kışa denk gelseydi bu kadar sıkıntı çekmezdik gibi geliyor artık son günler bebişler kilo aldık ça hareketler ağırlaşıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK5::KK5::KK5:

Benim üstüne el ayak yanması oluyor, klimanın karşısında yatıyorum, o bile çözüm olmuyor, elektrik bu ay tavan yapacak :)

Ay doğumlar başlamış çok heyecanlı ben doğuruyom sanki ya bugünlerde çok hisliyim zaten dün ağustos anneleri doğum hikayelerini okudum başladım ağlamaya bugün eşime sinir oldum gene ağladım hayır olsun ya bu arada ishalim dr magnezyumdn dedi doz artırmıştı başka ishali kesen bişi vardi oda suda eritiliyo ama ilaç içmekten mahvoldum hele şu suda eritilenler artık sinirime dokunuyo evde temizlikten eser yok hertaraf toz ben yanmışım kalkimde biraz bişiler yapayım bari bizden böyle:KK3:

merhaba teyzeleri nasılsınız bakalım bugün birazcıcık rüzgar var sonunda :)

teyzoslar biz diguma gidiyoruz
kizim carsambayida bekleyemedi dun dok suyumuz iyice azaldigi icin bu sabah almaya karar verdi saat 10 gibi melegim benimle olacak dualarinizi bekliyorum

canım Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla almışsındır inşallah kucağına yavrunu şimdiden gözün aydın canımm

Gunaydin kizlar nasilsiniz annem bende kaliyor ama kendide rahatsiz soguk almis baya doktora falan gotrduk. Dogum yapmis arkadaslarin gozu aydin allah anali babali buyutsun. Egelgece esi tablet almis hayirli olsun gule gule kullan. Fazla okuyamadim gecmisi ben o kadar cok terliyorum ki anlatamam evde kac tane kiyafet degstiriyorum gorseniz sirilsiklam oluyorum yatarkende oyle. Ellerim ayklarim o kadar sis ki yurumekte zorlaniyorum ellerimi zor kullaniyorum ayakkabi olmuyor evdeki terliklerle kapiya ciktim ve hergun surekli adet agrisi cekiyorum hergun bu agriyi ceken var mi ama ortada bisey yok simdilik

teşekkürler canımm, geçmiş olsun annene de inşallah çabuk iyileşir regl sancıları doğum için hazırlık demişti doktorum vücut adapte olmaya çalışıyor Rabbim herkesleri tek avazda kurtarsın inşallah..

kızlar dün nişanım geldi gündüz kansız yumurta akı gibi geldi epey akşam da hafif pembeliydi içinde çok az kan gibi vardı bütün gece bekledim suyum gelir diye ama henüz bişey yok doktora da gitmek istemiyorum son aşamaya kadar ama çok heyecanlandım ellerim ayaklarım uyuştu heyecandan hemen doğurcam zannettim

ayy hadi bakalım ben bile heyecanlanıyorum yaa ama önce doktora gidip bir kontrol ettir kendini açılman yeterli değilse zaten geri gelir evinde beklersin yine de bebişe baksınlar nsteye bağlarlar hem bebekler son anda strese girebiliyormuş, hayırlı haberlerini bekliyoruzz canım inşallah sağ salim kucaklarsın bebeğini :)

Günaydın kızlar :) Mavimelek Allah yardımcin olsun kardesim. Mervecim seninde nişanın gelmiş hayırlı olsun:)
Egelgec Oğluşunun kapı süsü senin de tabletin hayırlı olsun.
Hemoroidim için cvp veren arkadaslaar çooook teşekkur ederim kocaman sarıldim size:)
Benim de 2 hafta sonra çatı muayenem var :) merak içindeyim.
Oğluşumun herşeyi tamam bi kendi eksik :) dun ninni söledim anneşini bi güjel dinledi. Döndü durdu yavrum:)
Elim ayagim sisti. Sabah kalça ve bacak ağrım oluyor. Topallıyarak yürüyorum. :KK43:
Ayyy 37 haftam dolsun doğurmak istiyorum sağlıkla.

teşekkür ederiz teyzesi :) çatı muaynesi bi ben oldum sansım ama olamamışım :KK70: bana yapılan şey tuşeymiş açılma kontrolüymüş yani 3.5ta doktora gideceğim bakalım tuşe isteyecek mi yine??? aspurcem bende 35 haftadan beri doğurmak istiyorum ama hala paşa bey içerde :KK70: Rabbim hayrılısını versin hakkımızda..

oy oy çok güzelmiş..
aynen bende biri iş yaparken oturamıyorum sonrada doğrulamıyorum.

Arascık çok gelmek istedi baktı çıkış kapalı en iyisi keyfini çıkartayım buranın dedi, sende 42. haftayı beklicen artık :KK9::KK9:

ayy deme öyle teyzesi göbüşümü taşıyamaz oldum iyice bu sıpanın yeri artık ana kucağı ana göbüşü değil ki tembel oğlum benim annesiyle babasının aceleciliğine çekememiş :KK70: ömrüm hadi aras hadi aras diyerek geçecek şimdiden görebiliyorum :KK9::KK9:

Doktor normal doğuma uygunsun dedi inş. öyle olacak.

Daha doğum yok bekliyorum öyle ama keyfi yerinde veledin gelmiyor daha :)

Çamaşırımda kahverengi akıntı vardı, daha sonrada pembemsi akıntı içinde damar şeklinde hafif bir kırmızılık. Dün geldi nişanım ama bende bir değişiklik yok, neyse hayırlısı artık

canım hayırlısı inşallah nasıl olsa doğuracağız onlar kendi vakitlerini biliyorlar da biz merakımızdan duramıyoruz işte :KK70:

Herkese hayırlı cumalar tatlı hamiş arkadaşlarım... Geçmişe fazla göz atamadım 2-3 gündür giremedim nete inşallah herkes iyidir ve zamanında ve gününde doğum yaparız... Az önce kontrolümüz vardı 35+3 günlüğüz 2.500 kg. boyumuz da 48 cm olmuş bebeğin kafası aşağıya inmiş sezeryan doğum istiyorum bunun içinde 4 adet tahlil verdi 10 gün sonraya (Hemogram,Protrombin zamanı,aPTT,Kolinesteraz) tahlil sonuçlarıyla beraber doğum tarihimiz belli olacak yani anlayacağınız 10 gün sonra doktora son gidişim olacak bizden haberler bu kadar şimdilik sizlerde ne var ne yok durumlar nasıl?

sende zamanı tükettin sonunda canım inşallah tahlillerin güzel çıkar istediğin gibi doğurursun :)
maşallah bebişimize de boyu da kilosu da yerinde Allah hayırlı doğum nasip etsin, ben hala bekliyorum keyfi gelsin de çıksın diye :KK9:

maşAllah kızlar ne güzel herkes yavaş yavaş doğuruyor
bizde tık yok daha bakalım ne zaman gelecek küçük hanım :KK31:

nurrr kaldık mı senle ben :KK9::KK9: hayatta 25 günden aşağısını göremem diyordum aha da bende 16 yazıyo sende 10 :KK70:
artık atarsa 15 diyorum asker şafağı gibi :KK9:

Arkadaşlar şaka gibi sanki 9 ayın sonlarına geldik, nasıl geldik ben anlayamadım doktor kontroları tahliller testler derken koca 9 ay geliverdi birden... Ben burada sizlerle olmaktan çok mutlu oldum bundan sonrada arkadaşlığımız hep devam eder inşallah, deneyimlerimizi birbirimizle her zaman paylaşırız burada ben çok şeyler öğrendim... Hakkınızı hepiniz helal edin bundan sonra hepimiz her an doğum yapabiliriz doğumdan sonrada inşallah güzel şeyler paylaşırız bebişlerimizin büyüdüğünü, dişlerinin çıktığını, yürüdüklerini hep bereber ilerleriz bu güzel yolda... Hepinizi çokkk seviyorum:KK43:

X