ya kızlar bu epidural doğum yapan arkadaşım var 1.buçuk yıl oldu hala daha ayaklarımda uyuşukluk hiissi gitmedi dedi
Gunaydin kizlar nasilsiniz annem bende kaliyor ama kendide rahatsiz soguk almis baya doktora falan gotrduk. Dogum yapmis arkadaslarin gozu aydin allah anali babali buyutsun. Egelgece esi tablet almis hayirli olsun gule gule kullan. Fazla okuyamadim gecmisi ben o kadar cok terliyorum ki anlatamam evde kac tane kiyafet degstiriyorum gorseniz sirilsiklam oluyorum yatarkende oyle. Ellerim ayklarim o kadar sis ki yurumekte zorlaniyorum ellerimi zor kullaniyorum ayakkabi olmuyor evdeki terliklerle kapiya ciktim ve hergun surekli adet agrisi cekiyorum hergun bu agriyi ceken var mi ama ortada bisey yok simdilik
ayy canım ne güzel bi solukta atlatmşısın ne kolay anlatmşsın ne güzel cnm benmm duaların için çok tşk ederizz inş bol sütlü bol sağlıklı atlatrsnız bebekliği.. hayrlı uğrlu olsunntebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
hem ter, hem sıcaklık, hemde üstüne halsizlik. iştahimda kaçtı 1 haftadır yemek yiyemiyorum. kendimi bir koltuktan bir o koltuğa atıyorum evde. hiç halim yok hep yatasım var. sürekli duş alıyorum. terledikçe kendimi kirli hissediyorum((((((((((
ya kızlar bu epidural doğum yapan arkadaşım var 1.buçuk yıl oldu hala daha ayaklarımda uyuşukluk hiissi gitmedi dedi
Günaydın kızlar :) Mavimelek Allah yardımcin olsun kardesim. Mervecim seninde nişanın gelmiş hayırlı olsun:)
Egelgec Oğluşunun kapı süsü senin de tabletin hayırlı olsun.
Hemoroidim için cvp veren arkadaslaar çooook teşekkur ederim kocaman sarıldim size:)
Benim de 2 hafta sonra çatı muayenem var :) merak içindeyim.
Oğluşumun herşeyi tamam bi kendi eksik :) dun ninni söledim anneşini bi güjel dinledi. Döndü durdu yavrum:)
Elim ayagim sisti. Sabah kalça ve bacak ağrım oluyor. Topallıyarak yürüyorum.
Ayyy 37 haftam dolsun doğurmak istiyorum sağlıkla.
Kizlar bebisimin kiyafetlerini camasir makinasina attim umarim saglam bir seklide cikarlarkizim bu arada bir oynadi bi oynadii birtanesi cok cok canimi yalkti sag kasigima dogru iyi bir tekme otturttu
tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
tebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
canım sen prensine kavuştun sağlıklı analı babalı büyüsün darısı hayırşısı ile bize olsun inşallahhtebrikleriniz için teşekkür ederim kızlar. oğlum uyuyorken kısaca dogum hıkayemı anlatayım. 10 gun once bobrek agrısı sıkayetım vardı burayada yazmıstım.3 doktora gıttım bırısı enfeksıyon dedı ilaç verdi kullandım ama gecmeyınce kadın dogumcuya gozukeyım dedım. o da kum dokuyor olabılırsın dedı acılmama baktı( cok ığrenc bı duygu) cok bagırdım anlayamadı unıverste hast. gonderdı. oorda da bı sorun cıkmadı hıc bıseyın yok dedı. ama agrım devam ettı. ertesı gun bıraz kanamam gelmıs korktuk hemen hastaneye kostuk. acılmam yokmus ama kanama olduğu ıcın yatırcam 1 gece dedı. sabah kalktıgımda nst de sancım cıktı ama bende agrı yok. acılmama baktı 3 cm olmus. doğum baslamıs dedı. sizi bırakamayız dogum salonuna gecın dedıler ben basladım aglamaya daha cok kucuk yasayamaz ben hazır degılım dıye doktor sakınlestrdı tum organları olusmus korkma dedı.yanımda hıc bır esyam yoktu. ne annem ne kayınvalıdem vardı. tek basıma gırdım dogumhaneye.yatıs yaptık 6 cm acılma kendılıgınden oldu. hıc bır agrım olmadı çok sukur. sonrasında sunı sancı verdıler 2 saate yakın acı cektım. suyum gelmemıstı hemsıre suyunu patlatalım dedı catala oturdum acılman tamamlanmıs dedı 5dk doğuruyorsun dedı zangır zangır tıtredıgımı hatırlıyorum... suyumu patlattı dktr geldı ıgne vurdu sancın gelınce ıkın dedı 3 4 defa ıkındım tum gucumle ebe karnıma bayaa bastırdı sonunda mınık kuzum doğdu. o an tum agrı gıttı gercekten acayıp rahatladım. oglumu hemn kuveze aldılar solunum sıkıntısı vardı. aglamaya basladım yıne, sonra plasentayı cıkardılar.anestezıyle uyttular dıkıslerın acısını duymadım sonrasında odaya aldılar benı. oğlumu oksıjene bagladılar 3 gun orda kaldı sonra fanusa aldılar en sonunda kuvezde durduk 2 gun su an cok sukur ıyıyız ewımıze geldık. Rabbım onu bana bagısladı. 2640gr 52 cm doğdu yavrum. mınıcık ellerı yuzu bacakları... cok kolay degılmıs dogum ama anlatıldıgı kadar da zor degıl. Allah herkese hayırlı dogumalar nasıp etsın. ben sancı cekerken hepınıze dua ettım sızden de dua beklıyorum. dunyanın en guzel duygusuymus annelık. hayırlısıyla herkes yasasın ıns. Allah kımsenın kucagını bos bırakmasın. hıc korkmayın Rabbım yardım edıyor.
benimde ayaklarım ve ellerim çok fena şişti zaten , bu sabah kalktığımda yüzümünde şiştiğini fark ettim tartıldığımda daha da şok oldum 2 günde 1 kilo almışım doğru düzgün yemek yiyemediğim halde. toplamda 21 kg almış oldum sizde durumlar nasıl ?
arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç
arkadaşlar 37.haftama girdim artık bugun parça halinde yumurta akı kıvamında akıntımın düştüğünü gördüm doktorum normal dedi ama böyle başına gelen oldu mu hiç