merhaba güzel anneler ve fındıkları bu gece de doğurmadım
kendi kendimi sürekli strese sokuyorum
oğluşumun küçük amcası 15inde askere gidecekti 14üymüş teslimi yarın onu yollayacağız izmire doğru herkesin gözü bende acaba gitmeden doğurur muyum diye
ama yok benim oğlum kendini ne zaman hazır hissederse ozaman gelsin demi :)
hazırlıklar da tamam edilmiş ohh maşallah
mide bulantıların inşaallah göbüşün inice geçer de sen de son zaman rahat edersin canım bu arada hala vitamin kullananları duyuyorum şaşırıyorum doktorum bana 3. ayda bıraktırdı vitamini sadece kan hapıyla geldim ben bugüne kadar ama ihtiyacı varmıydı bebişin yok muydu bilmiyorum tabi sne yine de doktoruna bir söylesen belki bir alternatif üretirdi canım kabızlık için ama hurmayı tek geçerim ve tavsiye ederim
canım ne yaptın geçmiş olsun görüşebildin mi ebeyle
inşallah canım az kaldı ama dikkat et kendine iyi hissetmezsen de 10 günlük bir rapor versinler yatıp dinlen kendini zorlama inşallah bir daha olmaz lekelenmen
çok geçmiş olsun canım güzel haberler verir inşallah doktorunuz bebişiniz çok çabuk toparlar inşallah Rabbim şifasını versin
ohhh hadi gözün aydın melekcim yavaş yavaş yaparsın biz hala doğuramadık daha
geçmiş olsun canım kilosu iyi maşallah doğum sonrası için endişelenme ne güzel organları da gelişmiş nasıl hayırlı olacaksa öyle olsun doğumun Rabbim şifasını verir inşallah bebeğinin sen onunla bol bol konuş strese girme ki o da girmesin..
benim kontrollerim haftada bire düştü seninle aynıyız sanırım hafta olarak için rahat etmiyorsa git canım artık sona doğru yaklaştık içini rahatlat bir sorun yoktur inşallah
olmasın zaten biraz daha dursunlar bakalım canım hiç öyle dayanamayacağını düşünme benim bu yalancı sancılarım gün geçtikçe daha şiddetli oluyor ilk an dayanamayacakmışım gibi geliyor ama sonra alışıyorum Rabbim yavaş yavaş alıştırıyor bizi bence o an şoka girmeyelim diye
inşallah bir avazda neye uğramadığımızı anlamadan kurtuluruz emoşum :) bende son an epidural pazarlığı yaparım gibime geliyor ama doktor önermezse dayanacağım artık