- 9 Aralık 2011
- 293
- 55
benım gıbı kasıntısı olan var mı aranızda?
çatlakların kaşınmasından bahsetmıyorum.kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınıyor. bazı yerler kabardı bıraz. isilik deriz biz aynı ona benziyor goruntusu.
doktor karacıger enzımlerıme baktı ama bır sey çıkmadı:/
iyi akşamlar herkese bugün kontrolüm vardı 34 hafta 43 cm 2000gr olmuş bebeğim şükür kilo almış geçen kontrolümde çok zayıftı.
doktor doğum için 10-15 eylül arası olacak dedi sezaryanla.bakalım hayırlısı hepimiz için 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var o gün kesin tarih belirlicez inşallah.bizden haberler bu kadar ama beklemesi çok zor yaa daha 1 ay var zaman geçmiyor kızlar
eşimede diyorum 8 ay geçti bu 1 ay geçmez diye
hoşgeldin canım.. burda kimse olmayınca bende ağustos annelerine bi bakayım dedim, dünden beri onların doğum hikayelerini falan okudum .. ne güzel çoğu kavuşmuş bebişlereburaya yazdığım mesajı az önce yanlışlıkla oraya yazmışım niye kimse yok diye birden altta birsürü isim görünce şok oldum
sezeryan mi olacak cnm seninki.
benim doğum tarihim 12 Eylül ama doktorum ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftasıda olabilir diyor. hiç bir problemimizde yok şimdiye kadar Allaha şükürler olsun.
sizlerede doktorlarınız böyle şeyler söylüyor mu?[/Q
canm plesenta yaşlanmaya baslamıs dr.ole dedı sorun deıl az dedı ama bakalım ne olacak sımdılık sıkıntı yokmus. ben dogumdan cok korkuyorum kalbım carpmaya baslıo terlıyorum anlamadm son gunlerde olmaya basladı dr.da duruma göre 7si gibi alırız dedı.38+4 oluyo bakalm hakkımızda hayırlısı.bıde bu aralar tansıyonm 7/2 lere kadr düşüyo sık takıp olacakmıs
canım plasenta yaşlanması bende de gördü dün doktorum bir iki yerde çok minik korkma dedi. Bizimde 27-28 ağustos gibi olabilir kesin değil takip edelim dedi, doktorumuz. Haftaya çarşamba tekrar kontrolümüz var
şimdi lavaboya kalktım ellerimi yıkarken afedersiniz boğazımda balgam hissettim zorlamadan çıkardım tükürdüğümde kanlı balgam gördüm kıpkırmızı çok korktum suyla temizledim hemen çok korktum bebeğim hareketli şu an neden olabilir acaba? doktora gideyim mi hemen.
şimdi lavaboya kalktım ellerimi yıkarken afedersiniz boğazımda balgam hissettim zorlamadan çıkardım tükürdüğümde kanlı balgam gördüm kıpkırmızı çok korktum suyla temizledim hemen çok korktum bebeğim hareketli şu an neden olabilir acaba? doktora gideyim mi hemen.
günaydın arkadaşlar
cenzy geçmiş olsun canım bebeğin kareketliyse korkma bence ama tekrararsa yada çok tedirgin olursan git doktora
Oyy bende ramazan boyunca annemin yanındaydım çkalede.dün gece evime döndüm bugün de tabi temizlik yaptık kocamla:) halıları gitmedrn yıkatmıştım bugün serdim,kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi kaldı.ya arkadaşlar birde bayram sonrası için doktorumdan randevu almak istedim ama izine çıkıyomuş,ayın 22sinde alabildim,37.haftamda olucam ozaman geç mi olmuş olur acaba??
kızlar burda tekim ve acile gitmem lazım çünkü randevüsüz alıyorlar orda. ama acil bölümü olan hastaneler nerde bilmiyorum tekte çıkamıyorum sabah eşime dedim tekrarlarsa götürürüm dedi. yani çok tuhaf kandı afedersiniz balgam hissiyle geldi kırmızı ve koyu kırmızı pelte şeklindeydi sanki hala var içimde çok korktum bebeğime dokundum o maşaallah çok hareketli. korktum ama kendimede güldüm bi taraftan alttan nişanı beklerken üstten geldi diyorum:))))) şaka bi yana korkum var tekrarlarsa eşim götürür artık
sağol canım tekrar gelirse giderim korktum baya boğazlarım dondurmadan dolayı grip gibi olmuştum acaba ondan mı diyorum kendime
22 si çok geç bir tarih bence. son aylarımıza girdik eskiden 2 haftada bir gidiyorduk şimdi haftada bir gitmemiz lazım. hatta doktorlarımız 1-2 hafta sonra 2-3 güne bile düşürecek kontrollerimizi.
bence sen aynı hastanede başka bir doktora görün bayram sonrası. bebişini gör için rahat etsin.
canım diş etin kanamış olabilirmi? hamile kaldıktan 1-2 ay sonra dişetlerim aşırı derecede kanamaya başladı ve halada kanıyor.
her fırçalamamda yada sabahları uyanmamda hep kan tükürüyorum. ama benimki diş eti kanaması eminim
olabilir tabi soğuk su klima hepsi etki etmiş olabilir
benim de hiç keyfim yok bugün zor nefes alıyorum geceden beri gene göbek deliğimin sağ tarafında 4 parmak kadar üstü agrıyor saga sola dönemiyorum sırt üstü yatamıyorum dha öncede olmuştu nedendir bilmiyorum burnumda bi tuaf nefes alırken yanıyo hani mentollü bi şeker yediğimizde boğazımız yanar yaa benimde burnum yanıyo hiç halim yok
ya beni daha doktorum hiç 15 te 1 çağırmadı geçen ayın 11indeydi kontrolüm bi sonraki de bu ayın 15i gene 1 ay oluyo haftaya 35in içinde olcam belki bundan sonra sık çağırır
her şey yolunda olmasına rağmen beni 15 günde bir çağırıyor.
bende memnunum kızımı görmüş oluyorum :)))
ultrason görüntülerini flash diske kayıt edip veriyor evdede özledikçe izliyoruz :)
peki şimdi ne zaman kontrole gideceksin?