32.haftalardayım ben..yaklasık bır hftadır sırt ve bel agrılarım cok var.o yuzden cok korkuyom son haftalarım ıcın.bebıs harket ederken de mı agrı oluyor vay vayy anammm olsun saglıklı gelsınlerde popolarını ısırarak alcam bugunlerın rovansını
Selammm kizlarrrr nasilsiniz biz kizimla iyiyiz annelik cok guzel bir duygu kizimi yememk icin zor tutuyorum kendimi en kusa zmnda sizde bebislwrinuze kavusursunuz sizleri cok ama cok optukkkkkkkkk
Fotoyu koyarimda dunya tatlisi bir kizim var telwfondan aramiyirummmm canlarimmmmmmmm opuldinuzzzz misafirlerim gelecek gorusuruzzzzzz canlarimmmmm
2 gündür giremiyorum şuanda tlf baglaniyorum geçmişi okumak çok zor doguran falan yok demi kızlar hayırlısyla bayram sonunu beklesinler insallah
niye bizim topikte kimse yok amaaaaa....
hoşgeldin canım.. burda kimse olmayınca bende ağustos annelerine bi bakayım dedim, dünden beri onların doğum hikayelerini falan okudum .. ne güzel çoğu kavuşmuş bebişlereben geldim emine sende temmuz annelerinde göz attın galiba benim gibi yorumda yapmışsın hatta ne güzel kavuşmuşlar bebeklerie dimi
hoşgeldin canım.. burda kimse olmayınca bende ağustos annelerine bi bakayım dedim, dünden beri onların doğum hikayelerini falan okudum .. ne güzel çoğu kavuşmuş bebişlereburaya yazdığım mesajı az önce yanlışlıkla oraya yazmışım niye kimse yok diye birden altta birsürü isim görünce şok oldum
hatlar karıştı desene daha bizim çok var yaaa zaman geçmek bilmiyor valla bende okudum bazıları bebeklerinin fotolarını bile koymuş hepsine maşallahrabbim bize de nasip etsin yaa sağ salim kucaklayalım ayy bitane kadıncağız yazık kalp krizi iç kanama falan geçirmiş doğumdan sonra korkuttu biraz beni
hatlar fena karışmış hakikatenhatlar karıştı desene daha bizim çok var yaaa zaman geçmek bilmiyor valla bende okudum bazıları bebeklerinin fotolarını bile koymuş hepsine maşallahrabbim bize de nasip etsin yaa sağ salim kucaklayalım ayy bitane kadıncağız yazık kalp krizi iç kanama falan geçirmiş doğumdan sonra korkuttu biraz beni
hatlar fena karışmış hakikatenben de böyle doğum yapanları falan okuyunca daha da heyecanlanıp duruyorum.. bizim bebişler nasıl olacak bakalım o günler gelsin bian önce o dediğin kişinin başka bi sorunu da varmış galiba canım baksana rahmi alınmış o ameliyattan sonra kanama yaşamış doğumla alakası yok gibi geldi bana. korkma allah korusun güzel düşünelim güzel olsun ona da allah şifa versin..
bende yok arkadaşım ama sanki burda kaaşıntısı olanr vardı hatırlıyorum. yediğin bişeyler alerji yapmış olmasın :44: çok geçmiş olsun..benım gıbı kasıntısı olan var mı aranızda?
çatlakların kaşınmasından bahsetmıyorum.kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınıyor. bazı yerler kabardı bıraz. isilik deriz biz aynı ona benziyor goruntusu.
doktor karacıger enzımlerıme baktı ama bır sey çıkmadı:/
bende yok arkadaşım ama sanki burda kaaşıntısı olanr vardı hatırlıyorum. yediğin bişeyler alerji yapmış olmasın :44: çok geçmiş olsun..
canım geçmiş olsun zor bi durum.. doktorun krem falan vermedi mi. yada sen losyon krem falan sür sürekli, belki biraz rahatlatır..kaşınmaktan uyuyamıyorum valla. doktor domates ve yumurtayı kesmemı soyledı ama bende zaten her gun yemıyordum. haftada 1 kez fln yumurta yıyorum:/
gıttıgım yerdede kaşınıyorum ne olacak bılmem bayramda da böyle olacak herhalde
benım gıbı kasıntısı olan var mı aranızda?
çatlakların kaşınmasından bahsetmıyorum.kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınıyor. bazı yerler kabardı bıraz. isilik deriz biz aynı ona benziyor goruntusu.
doktor karacıger enzımlerıme baktı ama bır sey çıkmadı:/