- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
kızlar böbrek ağrısı çeken varmı iki gündür sağ böbreğimde hafif ağrı var büyüme oluomuş geçici doktora gitsemmiki karar veremedim
canım geçmiş olsun bende her ikisinde de büyüme var ama artık doğum yaklaştığı için birşey yapmıyorlar istersen stent takarız demişti doktorum ama ben tercih etmedim az kaldı zaten dedim, ama geçenler de ağrıula tekrar gittim kum döküyormuşum o da erken doğumu tetikliyor beni özellikle tuvaletimi yaparken ter basıyordu doktora git bence test yapar gerekirse ilaç verir canım.
valla başardıysan helal olsun.. Bende geçen aya kadar kendim alıyordum ama artık alamıyorummm.Kuaför yolu banada gözüktü mecburen allahtan kızın eli çok hızlı ve hafif yarım saatte komple aldı bitirdi.
ben hiç kendim alamadım ki :) dünde kardeşimle birlikte aldık bacaklarımı sadece aldık bide biraz o biraz ben :) ama yine de kuaföre gideceğim kalanları toparlasın diye çok zam yapmışlar yaa 60 tl olmuş komple her zamanda gittiğim yer indirim de yapmadılar sinir oldum, değiştircem kuaförümü..
maşallah canımm maşallah..darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş.
şişt şisşt sakin ol. dur bakalım bi dr amcanın verdiği süreye kadar doğurmak yok..
mojizikum doktorlar bilmez dicem şimdi babam gibi oğlum ne zaman isterse gelsin anasının sözünü dinlesin :)
Kızlar Merhaba, bişey sorucaktım.
3-4gündür karnım inanılmaz sertleşiyor.Daha öncede ara ara oluyordu. doktora sormuştum yorgun olunca olur demişti. ama şimdi hem sert. Pazrtesi doktora gideceğim ama önce size bi danışmak istedm. normalmi bu durum?
dinlenince geçmiyorsa karnın da bir tarafa toplanıyorsa kasılma olabilir nstye sokar zaten doktorun canım geçmiş olsun..
Merhaba kizlar 3 gündür hic halim yok sali günü bulanti ve kusmayla uyandim 2saatte 3kez ve her yedigimi cikarinca dogru doktora 1kg.lik serum bagladilar sabah 11de gittim aksam 7de ciktim dahiliyeye de yolladi doktorum sadece idrar yollarinda iltihap cikti sebebi o olmali dedi doktorlar bu sabah yine cikardim gece hep mide yanmasiyla uyaniyorum ustelik hala calisiyorum haftalik izinlerim bitti bugün ekstradan izin istedim yarın yine dogru işee
geçmiş olsun canım mide yanması için renie ilaç iyi geliyordu bana ilaç vermedi mi doktorun?
Herkesciklere selamlar arkadaşlar dün annemden geldim evde çamaşır birikmiş beyazlar dün akşam 10'da balkona astım sabaha toplarım diye sabah bir yağmur bastırdı kuruyan çamaşırlar tekrar ıslandı ne üzüldüm yıkamak sorun değilde koca göbekle zor asmıştım oflaya oflaya topladım tekrar attım makinaya artık dışarı asmam içerde kurur çok yoruldum
kıyamam ben sana bu göbeklere sağa sola çarpmadan iş yapmak zor zaten
walla canım kimsenin içinin sızladığı vs yok. yaklaşık on gündür felan işe eşim gelip götürüyor benim. geçtiğimiz pazartesi akşamı isyerinde iftar vardı gelemedi. mecburen iş başa düştü. eve gitmek için iki alternatifim var ilkinde 2 otobüsle gidiyorsun, ikincisi tek vesait ama yol çok uzun sürüyor ve dolmuş çok bekliyorsun ama dolmuşa bindikten sonrası rahat. genelde ilkini kullanıyorum. 18.30 gibi işten çıktım ilk alternatifi denedim otobüsler dolu geliyor insanlar hucüm ediyorum binmek mümkün değil. mecburen ikinci alternatifi deneyeyim dedim. üsküdara gittim bir sürü sıra var, sıranın en arkasına geçtim. bekliyorum, gelen dolmuş 8 kişi alıyor, yarım saat felan bekledim öyle ayakta.. son bir dolmuş geldi benden sonraki adam benim halimi göre göre son kişi olarak gitti bindi dolmuşa. ben bi anda bakakaldım. adama ayrı kızdım, kendime bişey söyleyemediğim için ayrı kızdım.. sinirden ağlayacak poziyona geldim, neyse sonraki dolmuşa bindim evin orada söföre inecek var inecek var diyorum o da beni baya ilerde indirdi mi... eve vardım saat 20.30 olmuş, ayaklar davul, terden sıcaktan ölüyorum, sinirler tavan yapmış. ağlaya ağlaya banyo mu yaptım yattım. o gün bütün insanlardan nefret ettim.. zaten öncesinde de otobüsle gelip gittiğim için altyapı oluşmuştu, seni karnı burnunda görüp görmezden gelen insanlar yüzünden.. aklıma geldi yine kızdım kendime, o adamı indirmediğim için.. bir güzel rezil etmek vardı onu ama ben bakakaldım
canım benim Allaha havale ediyoruz da ağızlarının payını vermek lazım ama yapamıyoruz işte.. ben 7 ay boyunca çamlıca-kağıthane arası gittim geldim altunizadeye kadar minibüsle geliyordum 6. ayımda birgün minibüs fren yaptı belim deli gibi acımıştı, oradan metrobüse geçecek halim kalmamıştı ama ağlaya ağlaya yürüdüm eşimi arasam trafikte gelmesi 8i bulur çünkü, metrobüse bi bindim bi ben ayaktayım bi tane de amca kimse yer vermedi gözümden yaşlar akıyor, sonra bitane kız omzuma vurdu ben zincirlikuyuda inicem ozaman buraya oturabilirsin dedi, yok canım sağol dedim kinayeli kinayeli ama o sesim ne biçim çıktı öyle ağladım iyice zincirlikuyuda indim artık eşimi aradım gel beni al dedim o günden sonra eşim hergün sabah karşıya götürdü beni kendi geri m.köye geldi ben de 2 gün 4te 3 gün 5te çıkıyordum yavaş yavaş geldim m.köye bitti çok şükür ama
darısı başına artık canım insanlık kalmamış kimselerde Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın zor zamanında Hızır bulsun seni..