2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar böbrek ağrısı çeken varmı iki gündür sağ böbreğimde hafif ağrı var büyüme oluomuş geçici doktora gitsemmiki karar veremedim

canım geçmiş olsun bende her ikisinde de büyüme var ama artık doğum yaklaştığı için birşey yapmıyorlar istersen stent takarız demişti doktorum ama ben tercih etmedim az kaldı zaten dedim, ama geçenler de ağrıula tekrar gittim kum döküyormuşum o da erken doğumu tetikliyor beni özellikle tuvaletimi yaparken ter basıyordu doktora git bence test yapar gerekirse ilaç verir canım.

ben hiç kendim alamadım ki :) dünde kardeşimle birlikte aldık bacaklarımı sadece aldık bide biraz o biraz ben :) ama yine de kuaföre gideceğim kalanları toparlasın diye çok zam yapmışlar yaa 60 tl olmuş komple her zamanda gittiğim yer indirim de yapmadılar sinir oldum, değiştircem kuaförümü..

maşallah canımm maşallah.. darısı hayırlısıyla bizlerin başına inş.

şişt şisşt sakin ol. dur bakalım bi dr amcanın verdiği süreye kadar doğurmak yok..

mojizikum doktorlar bilmez dicem şimdi babam gibi oğlum ne zaman isterse gelsin anasının sözünü dinlesin :)

dinlenince geçmiyorsa karnın da bir tarafa toplanıyorsa kasılma olabilir nstye sokar zaten doktorun canım geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım mide yanması için renie ilaç iyi geliyordu bana ilaç vermedi mi doktorun?

kıyamam ben sana bu göbeklere sağa sola çarpmadan iş yapmak zor zaten beni de kociş aradı yarın toplantısı varmış özellikle kirlideki gömleğini istedi beyazları yıkamaya attım ama asarsam kurutamam ki bu yağmurda evde de serecek yerim yok, mecburen gömlekleri kurutmaya atacağım ondan sonra da ütü yapmak işkence olacak çok kırışıyorlar yaa

canım benim Allaha havale ediyoruz da ağızlarının payını vermek lazım ama yapamıyoruz işte.. ben 7 ay boyunca çamlıca-kağıthane arası gittim geldim altunizadeye kadar minibüsle geliyordum 6. ayımda birgün minibüs fren yaptı belim deli gibi acımıştı, oradan metrobüse geçecek halim kalmamıştı ama ağlaya ağlaya yürüdüm eşimi arasam trafikte gelmesi 8i bulur çünkü, metrobüse bi bindim bi ben ayaktayım bi tane de amca kimse yer vermedi gözümden yaşlar akıyor, sonra bitane kız omzuma vurdu ben zincirlikuyuda inicem ozaman buraya oturabilirsin dedi, yok canım sağol dedim kinayeli kinayeli ama o sesim ne biçim çıktı öyle ağladım iyice zincirlikuyuda indim artık eşimi aradım gel beni al dedim o günden sonra eşim hergün sabah karşıya götürdü beni kendi geri m.köye geldi ben de 2 gün 4te 3 gün 5te çıkıyordum yavaş yavaş geldim m.köye bitti çok şükür ama
darısı başına artık canım insanlık kalmamış kimselerde Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın zor zamanında Hızır bulsun seni..

bende şimdi gördüm canım güzelmiş ama pahalı gibi kargoyla beraber, başka şeylerde alacaksan al bence tek bir parça için kargo parası ödemeyi sevmiyorum ben

bende şimdi gördüm canım güzelmiş ama pahalı gibi kargoyla beraber, başka şeylerde alacaksan al bence tek bir parça için kargo parası ödemeyi sevmiyorum ben

canım öncelikle halini hatrını sorayım yaramazın nasıl ? bende sevmiyorum ama interentten hem görmeden aldığımız için tedirgin oluyorum hemde başka bişeyler beğenemedim kocişten de ses çıkmadı onada pahalı geldi galiba

kızlar bu sıcakta ütülerinizi nasıl yapıyorsunuz
yapıyorum yapıyorum bitmiyor

yaz mevsimi olduğu için dahada çok ütü çıkıyor.

hiç sorma ya yaz olduğu için ütü daha fazla çıkıyor. seviniyorum bitti diye tekrar makine doluyor bide sıcakta çekilmiyor. zaten sizdede oluyor mu bilmiyorum son günlerde aşırı terliyorum yatak yastık ıslanmış oluyor oturduğum yerde terliyrum

ayyyy aynen yaaa bi kaç gündür bütün gece vantilatör çalışmasına ragmen sabaheşim işe giderken uyanıyorum özllikle boynumun denk geldigi yer yastıkta sırıksıklam sürekli altını üstünü değiştiriyorum yastığın

dün akşam 3 aile misafir geldi iftara o kadar yoruldumki akşam üzeri ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim balon gibiydiler iğne batırsan patlıcaklar nerdeyse :) gelenlerde görünce şaşırdı bugün sağlık ocağına gittim son izlemem vardı bebek doğduktan bir hafta sonra kimliğiyle beraber gel topugundan kan alıcaz dedi sonra kızımıun kalbini dinlerken konu arasında akşam misafir ağırladığım geçti kızdı bana bu halinle bide misafirmi çağırdın diye bende eşimin misafir konusunda titiz ve acımasız olduğunu söyledim :) ben misafir konusunda ağzımı açsam hep kavga çıkıyor çünkü istemiyorum diye halbuki halimi görüyor evlendiğimden bu yana ilk ramazanım ondada hamile olarak geçiriyorum ve eşimın ailesinden akrabalarından başka kimse gelmedide hep kendi ailesini düşünüyor bide pazarteside 12 13 kişi sırf erkek arkadaşlarını çağırcakmış ne yapcam bilmiyorum valla

canım gerçekten güzel ama kargoyla biraz pahalı gibi yine de sen bilirsin ama 3-6 aylıkiçin d
şünüyosan ve de önceden aldığın tulumlar varsa alma bence bana tulumlar ince geliyo 3- 6 ay sonrası kış kadife ya da içi pamuklu olmadıkları için bebişlerimiz üşür sonra

evet evet bende düşündüm onu 3-6 ay arası aldıklarım benimde kadife ve biraz daha kalın ama penyede kullanılır gene içie bişeyler giydiririz üşütmeyiz miniklerimizi

dikkat et kendine canım. kalsın kendi yapsın misafir güzel ama karnımız burnumuzda ayakta zor duruyoruz hastada olsan ağrında olsa hizmet edecek kim kadın tabiki. kendileri aynı olsa bakalım neler derler. yazık önce eşini düşünsün biz kendi ihtiyaçlarımızı zor yapıyoruz bide misafir geldiğinde ölürüz artık. gelenler yardım etmedimi? bide sırf erkekler gelecek Allah yardımcın olsun canım. valla ben kimseyi almadım zaten burda tekim öyle çok çevremde yok bu şekilde kendime güvenemiyorum zaten.

Dun aksam kuzenimle konustukta dogum da kesinlikle hastabezi almalsin diyor ben bitane aldim ama yetmedi 1 paket aldirdim kanama bunyeden bunyeye degissede hasta bezi mutlaka lazim oliyor dedi heleki sezeryan yaparsan dedi.

dün akşam gelenlerin ikiside hamileydi zaten işin tuhafı :) erkek arkadaşları için tam karar veremedi çayada çağırabilir valla ben evlenirken eşim annem yukarda oturucak istersen bizde alt katta oturalım birşey olduğu anda gelir yardım eder sana dedi önceden benim evimde görümcem oturuyodu şuan kendine yeni gelin evi gibi ev yaptırıyo bir senedir kaynanam hamile olduğum ilk aymı ne köye gitti görümcem desen birkere bile bir tabak yemek indirmedi aşşağı geçen onları davet ettim şakayla karışık pilavı sen yaparsın dedim tepkini öğrenmek için gerçektende düşündüğüm gibi oldu ben niye yapıyomuşumki dedi çıktı yukarı uyudu hiçde yardım etmedi yani anlıcağın benimde hiç yardımcım yok kaynanamda köyden gelmek için doğurmamı bekliyo :)

ben şimdi hamileleri anlayabiliyorum onlar durumumuzu bilip neden bi işin ucundan tutmazlar ki. benim görümcem öyle değil sağolsun. 3 gün annemde kaldım yeni geldim yerimden kaldırmıyor. Allah yardım etsin eşinde biraz seni düşünsün bence

ben şimdi çanta hazırlıycam:)))))) bebeğimin odasındayım zaten bilgisayar burda. foto makinesi geldiğinde odanın resmini çeker yollarım

eşim misafir çağıralıım derse ok derim ama 2 şartım var
evi bastan asağı temızlıycek ve yemek hızmet kendısı yapacak:):):)
oohh o zaman gelsın mısafrler sohbet muhabbet güzel olur
walla arkadaslar şaka bi yana eşlerinizle güzel güzel konusun
halımız bellı ben aksam ısten eve gıdınce kendımden geçmiş vazıyette oluyorum
yemege bırakın çaya bıle 3 5 kısı alacak hızmet edecek halım yok :

çalışmasanda aynı mecbur evi toplayıp yemek yapsan zaten halsizliğin oluyor neyse bebişlerimiz büyüsün o zaman gelsin misafirler:)

canım çok zor bi gün olmuş senin için, çok üzüldüm ama az kaldı inşallah yakında izne ayrılacaksın inşallah. malesef bu tür odun insanlar çok yontmak lazım ama hangi birine yetişilir ki.valla bazen anneler bile küçücük çocukları oturtuyorlar hiç yer açılsın kucağıma alayım demiyorlar.. baştan başlıyor zaten problem, bu şekilde yetiştiriliyor ve sonuç ortada. Allah bütün çalışanların yardımcısı olsun zor bir iş bu şekilde hem çalışıp hem yollarda olmak

Ben bu hormonlardan bıktımmm her şeye ağlıyorum çok duygusal oldumm ya iki gündür ağlama krizlerim tuttuyo kendime kızıyorum şımarık bi kız çocuğu gibi oldum
annemi istiyorum artık
canım son zamanlar hormonlar tavan yapıyor galiba bende öyle çok duygusallık yok ama annemi çok özledim yanımda olsun istiyorum artık. ben iki şafak sayıyorum hem oğlum için hem de annem için. inşallah annem eylülün başında yanımda olacak hayırlısıyla nerdeyse 1 yıl olacak görmeyeli çok özledim çoooooook

canım arkadaşlar da söylemiş zaten, güzelmiş ama banada pahalı gibi geldi tek bir parça için.

annem geliyor sağolsun evlendiğimden bu yana hep temizlik için gelmiştir hiç oturmaya değil ama ötekilerden birşey görmedim geçen eltim doğumda annen gelsin bir hafta kalsın dedi açık açık annemde olmasa ne yaparım bilmiyorum eşime ailesi hakkında birşey desem hemen surat asıp bağırmaya başlıyor bi defasında görümcem çocuğa aldığım kıyafetleri görüp niye alıyosun çocuk ya ölürse son anda dedi eşim ona bile ağzını açıp birşey demedi ama kendisi benim anneme ne anne nede babama baba diyor eşim düşünmüyor beni o yüzden evlendiğimden beri hep yalnızımdır bir iş yapmadığımı görsün sinirleniyo bide çok titiziz hamile halimde hergün ev temizliği yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…